Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, a duci nőket tényleg el akarták venni a férjeik, vagy csak rájuk maradtak?
A baráti társaságban felmerült tegnap este ez a téma, minden barátunknak a vékony nők tetszenek (mindig csinos nőkkel járnak/jártak, őket is vették el). Igazából a kettőnk családjában se vett el senki duci nőt. Nyilván nem a soványról van szó, hanem a vékonyakról.
Vagy van olyan, akinek nem az tetszik, ha egy nő vékony, hanem az, ha duci/kövér? De ha ez így van, miért tömik az ember fejét azzal, hogy ha kövér vagy, egyedül maradsz?
Ha ti ducik vagytok, a férjeiteket nem érte emiatt támadás, hogy "nem kaphattál jobbat?", vagy akármi?
A kérdés nem provokációnak készült, csak kíváncsi vagyok idegenek véleményére, mert a mi baráti körünk elég széles, mégsem akad benne ilyen férfi:)
én ismerek egyetlen egy olyan férfit, akinek a duci nők tetszenek.
a többi duci feleségesnél az a helyzet, hogy vékonyat vettek el, aztán hízott meg.
Sose értettem ezt a csak a vékony a szép, a többi meg a maradék elvet. Mindenkinek más az ideálja, ennyi erővel az alacsony nők is csak a maradékok, mégis elveszik őket.
A lényeg: mindenkinek más tetszik, ha elveszi, azért veszi el, mert szereti.
mi a duci?
formás? vagy a szétfolyt?
vékony mit jelent? deszka? vagy egy formás?
nézőpont
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!