Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit gondoltok, a duci nőket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok, a duci nőket tényleg el akarták venni a férjeik, vagy csak rájuk maradtak?

Figyelt kérdés

A baráti társaságban felmerült tegnap este ez a téma, minden barátunknak a vékony nők tetszenek (mindig csinos nőkkel járnak/jártak, őket is vették el). Igazából a kettőnk családjában se vett el senki duci nőt. Nyilván nem a soványról van szó, hanem a vékonyakról.

Vagy van olyan, akinek nem az tetszik, ha egy nő vékony, hanem az, ha duci/kövér? De ha ez így van, miért tömik az ember fejét azzal, hogy ha kövér vagy, egyedül maradsz?

Ha ti ducik vagytok, a férjeiteket nem érte emiatt támadás, hogy "nem kaphattál jobbat?", vagy akármi?

A kérdés nem provokációnak készült, csak kíváncsi vagyok idegenek véleményére, mert a mi baráti körünk elég széles, mégsem akad benne ilyen férfi:)

2014. szept. 9. 09:21
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
 121/124 anonim ***** válasza:
93%

Utolsó hiába magyarázod ezt azoknak akik nem képesek felfogni hogy minden ember ízlése más...

Én pl imádom a szakállas pasikat, nekem egy csupasz csiga nem kellene soha. Egyszer ezt meg is írtam itt válaszban, és 60% fölé nem ment a válaszom hasznossága, pedig az is eldöntendő kérdés volt (hogy tetszik-e nekünk a szakáll).

2014. szept. 15. 19:17
 122/124 anonim ***** válasza:
19%

Ha minden ember ízlése más, akkor miért azok vannak leszavazva 0-ra, akik szerint gáz, ha fiatalon valaki extrém módon elhízik?

Kisebbségi komplexus aztán beüt, de míg ti idegesen nyomkodjátok a zöld kezeteket, mentetek volna el inkább futni egyet vagy tornázni:D

2014. szept. 15. 23:34
 123/124 anonim ***** válasza:
30%
*piros kezeket, kit érdekel, nem ez az életem
2014. szept. 15. 23:35
 124/124 anonim ***** válasza:
100%
Ez a fórum látom lassan igencsak elmérgesedik .. Nők ,miért marjátok egymást ??? Nem egymásnak kell ,hogy megfeleljetek ,ne egy másik nőtől várjátok ,hogy vonzónak lásson benneteket . Én sosem vágytam sportos barátnőre ... ,mivel számomra 100x nőiesebbek a kerek idomok . Nem kell ,hogy a párom rója a köröket a lakótelepen ,vagy izzassza magát a konditeremben . Érezze jól magát a saját bőrében ,amíg nekem tetszik addig ki nem sz*rja le mi más véleménye róla ? ! Persze 100kg felett már oda kell figyelni az sok és valóban le kell adni belőle ,mert az már az egészséget veszélyezteti (és az valóban nem is túl esztétikus )...de itt most nem arról szól a fáma . Tény ,nincs két egyforma ember .. De főleg ti, nők fogadjátok el ,hogy hiába hiszitek azt ,bizony nem mindenkinek a vékony a szép . A média pedig igen lélekroncsoló ebből a szempontból .. nem véletlenül haladunk afelé ,hogy sajnos lassan már népbetegséggé válik az anorexia ! 33/F
2014. szept. 16. 06:58
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!