Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, a duci nőket tényleg el akarták venni a férjeik, vagy csak rájuk maradtak?
A baráti társaságban felmerült tegnap este ez a téma, minden barátunknak a vékony nők tetszenek (mindig csinos nőkkel járnak/jártak, őket is vették el). Igazából a kettőnk családjában se vett el senki duci nőt. Nyilván nem a soványról van szó, hanem a vékonyakról.
Vagy van olyan, akinek nem az tetszik, ha egy nő vékony, hanem az, ha duci/kövér? De ha ez így van, miért tömik az ember fejét azzal, hogy ha kövér vagy, egyedül maradsz?
Ha ti ducik vagytok, a férjeiteket nem érte emiatt támadás, hogy "nem kaphattál jobbat?", vagy akármi?
A kérdés nem provokációnak készült, csak kíváncsi vagyok idegenek véleményére, mert a mi baráti körünk elég széles, mégsem akad benne ilyen férfi:)
Hilary Duff tényleg csini. Ok, nyert a kérdező, megértettem, mire gondol.
Az igénytelen, kisgyerekes nők azok, akiket nem értem, hogy lehet férjük.
Már ne haragudj, de milyen belső értékei vannak annak, aki úgy elhagyja magát, hogy folyik róla a zsír és úgy öltözik, mint egy trampli? Anyám 2 gyereket felnevelt, de 50 évesen is úgy nézett ki, hogy a 30 évesek irigykedve néztek rá és lépte-nyomon dicsérték.
Azért hadd ne kelljen már tisztelni azt, akinek a fejében valami gond van és úgy néz ki, mint egy rakás szar fiatal létére. Megértettem, kikről beszél a kérdező.
Teljesen mindegy, hogy szerinte ki a sovány, ki a normál, ki a kövér. Csak azt értsd már meg, hogy mindegyik szép, mindegyik jó... valakinek. Azért mert neked, csak az 50 kiló az etalon..okés. Rendben van. De ettől miért ne lehetne valakinek a 85 kilós, nagy mellű, formás popsis nő az elit kategória?? Nem vagyunk egyformák. Az ízlésünk sem az. Ha egyforma lenne, akkor mindenki mindig ugyanazt enné, inná, hallgatná, csinálná és baromi unalmas lenne az élet, a világ...nem? De.
Például nekem nem jönnek be a 90 kiló alatti pasik. Nekem a széles váll, a széles hát, kis sörpoci, szőrös mellkas, szakáll a nyerő. Meg sem nézem a vékony vagy átlagos termetű férfiakat. Mert nem tetszik. De ettől még nem mondom azt, hogy fújj, ugyan ki az az ízlésficamos szerencsétlen nő aki beéri velük?! Van akinek ez..valakinek az tetszik. Ez a normális. Nem az, ha mindenáron egy sablont akarsz ráhúzni az emberek gondolkodásmódjára, ízlésére...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!