Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, a duci nőket tényleg el akarták venni a férjeik, vagy csak rájuk maradtak?
A baráti társaságban felmerült tegnap este ez a téma, minden barátunknak a vékony nők tetszenek (mindig csinos nőkkel járnak/jártak, őket is vették el). Igazából a kettőnk családjában se vett el senki duci nőt. Nyilván nem a soványról van szó, hanem a vékonyakról.
Vagy van olyan, akinek nem az tetszik, ha egy nő vékony, hanem az, ha duci/kövér? De ha ez így van, miért tömik az ember fejét azzal, hogy ha kövér vagy, egyedül maradsz?
Ha ti ducik vagytok, a férjeiteket nem érte emiatt támadás, hogy "nem kaphattál jobbat?", vagy akármi?
A kérdés nem provokációnak készült, csak kíváncsi vagyok idegenek véleményére, mert a mi baráti körünk elég széles, mégsem akad benne ilyen férfi:)
Én amikor elváltam 28 évesen 70 kilós voltam és 161 cm magas.. Magas is meglepődtem, hogy a férfiak mennyire zsongtak körülöttem mint a legyek a légypapír körül. Soha nem volt gondom a férfiakkal, sosem volt életem során olyan, hogy egyedül éltem volna. Válóperem után sem éltem egyedül..
Hát nem is tudom....Valamiért vonzóm őket, pedig még én sem mondom azt, hogy nem vagyok duci.. (mondjuk én jól is érzem magam a bőrömben)
170/73mal utáltam magam, a pasim imádott
most 62-vel se vagyok elégedett, pedig minden ruhám leesik, meg az állak is, hogy de sokat fogytam, de jól nézek ki.
lehetek akármennyi, akkor se lesz jó. ha szereti magát vki, akkor mindegy a kg
Mi ez, az aktuális provokáció?
Én 100 kiló felett vagyok, és a férjem miattam hagyta ott a vékony barátnőjét :D
És igen, van olyan, akinek a duci, kövér nő tetszik. Ugyanis különbözőek vagyunk.
Van egy barátnőm, úgy 5 éve nem talál magának pasit, pedig 50 kiló, és szép arca is van, de soha nem akarnak vele maradni a férfiak. Nekem pedig jó a kisugárzásom, mindig volt párkapcsolatom, pedig mindig nagyobb voltam, mint az átlag.
Persze kinek mi tetszik, van, aki a vékony, laposokat szereti, és van, aki a dundibb, húsos nőket.
Kár ezt túldimenzionálni.
Ja és jobbat kaphatott volna nálam? Persze. De a vékony, jó alakú nőknél is mindig van, aki jobb, akár testileg, akár emberileg.
Én annyit tennék hozzá ehhez az egészhez, h óriási különbség van e között a kettő között:
- Helyes nő súlytöbblettel, de van ízlése, ad magára, jól öltözködik, stb. Nyilván egy ilyen hölgy nem csak úgy a férjén maradt.
- Ordenáré módon elhízott és/vagy annak ellenére, h nem vékony, feszülős cuccokat próbál hordani, azt hiszi, h neki is jól állnak azok a dolgok, mint a modell alkatú csajoknak. Vagy általában véve egy tipikus nagypofájú, igénytelen, magát elhanyagoló, mozogni lusta zsírdisznó. Na az ilyet szerintem normális értékrendű férfi önszántából nem választaná.
azért nem mindegy, hogy valaki 60 vagy 120 kg -e, mert a 120-szal azért egy olyan életmód jár együtt, ami nem biztos, hogy mindenkinek szimpatikus.
és a külsőben megmutatkoznak a belső értékek is: szorgalom, kitartás, a lemondásra való képesség, a testünk, önmagunk tisztelete, egyáltalán igény a környezettel meg saját magunkkal szemben.
nyilván nem lesz szimpatikus sokaknak, amit írok, de igenis, a rendszeres tornához kell egy jellem.
ahhoz hogy ne egész nap szénhidrátot tömjünk magunkba, ahhoz is kell egy jellem. (én is nagyon szeretem a sütit, de nem eszem minden nap. és nem azért, hogy másoknak legyek szebb, hanem mert vigyázok magamra, az egészségemre, az életemre.)
nyilván, ha a partner saját magában nem helyezi előre ezeket az értékeket, akkor a másik félben sem ezt fogja keresni. attól még lehet boldog mindkét fél. általában mindenki azt tudja elfogadni a másikban, amit saját magában is el tud fogadni.
Én duci nő vagyok, a férjem jóképű. :) Nem érte ilyen támadás, de - hiába egyébként szelíd ember - ezzel alighanem pár ütést szerezne magának az illető.
Engem viszont irigyeltek már nők az évek során, hogy hogy lehet "ilyennek" ilyen jóképű barátja/vőlegénye/férje. Hát szar ügy, nem fogom ilyesmiken bosszantani magam.
A férjem pedig úgy érzi, megfogta velem az Isten lábát, nem érzi egyáltalán, hogy csak beérte velem.
Én hányszor hallottam hogy senkinek nem fogok kelleni, a családomtól persze....aztán volt pofára esés amikor a férjemmel összejöttünk, és aztán el is jegyeztük egymást. Bár előtte is volt pár pasim.
Én nem szépítem, duci nő vagyok homokóra alkattal (magas vagyok, nagy mellekkel, vékonyabb derékkal, széles csípővel). A férjem így ismert meg, és imád, szeret engem.
A férjem 190 centi magas, barna hajú, barna szemű, kicsit izmos, helyes pasi. Lett volna lehetősége, akárki mással összejöhetett volna, vékony lányt is választhatott volna. Viszont neki fontos az is ami belül van. Azt mondta soha nem találkozott még olyan nővel aki ennyire egyéniség mint én, akinek ilyen különleges személyisége van:) Emellett pedig vonzódik is hozzám, mármint megvan a kémia is.
Nem folyok szét, rendszeresen szoktam mozogni is, és beálltam egy egészségesebb étrendre is. Ha fogyok akkor fogyok, ha nem akkor nem. Nem fogom erőltetni. Egyenlőre lassan lefelé megy a mérleg:D de saját magamért szeretném, és nem azért hogy bárki szeressen...aki így nem szeret arra nincs is szükségem. Akkor sem ha netán lefogynék és jól néznék ki. Nekem ne nyaljon senki olyan aki kövérként lenéz, de esetleg lefogyottként barátkozna velem.
Amúgy a baráti körben nem a férjem az egyetlen akinek duci párja van. Van más is. Szóval soha nem bántották vagy piszkálták ezért.
Illetve a volt osztálytársaim közül is gyakorlatilag több a házas és a kapcsolatban élők között a duci lány mint a vékony. Ott mindenki akit ismerek már ducin ismerte meg a párját, férjét. Már aki teltebb alkatú, az régen is olyan volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!