Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit gondoltok, a duci nőket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok, a duci nőket tényleg el akarták venni a férjeik, vagy csak rájuk maradtak?

Figyelt kérdés

A baráti társaságban felmerült tegnap este ez a téma, minden barátunknak a vékony nők tetszenek (mindig csinos nőkkel járnak/jártak, őket is vették el). Igazából a kettőnk családjában se vett el senki duci nőt. Nyilván nem a soványról van szó, hanem a vékonyakról.

Vagy van olyan, akinek nem az tetszik, ha egy nő vékony, hanem az, ha duci/kövér? De ha ez így van, miért tömik az ember fejét azzal, hogy ha kövér vagy, egyedül maradsz?

Ha ti ducik vagytok, a férjeiteket nem érte emiatt támadás, hogy "nem kaphattál jobbat?", vagy akármi?

A kérdés nem provokációnak készült, csak kíváncsi vagyok idegenek véleményére, mert a mi baráti körünk elég széles, mégsem akad benne ilyen férfi:)

2014. szept. 9. 09:21
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/124 anonim ***** válasza:
97%

Az én férjem például kifejezetten a duci nőket szereti, minden barátnője 80 kiló felett volt.

Mégis engem vett el a 170 centimmel és az 55 kilómmal. Hogy miért? Mert belém lett szerelmes. Ilyen egyszerű. :)

2014. szept. 9. 09:33
 12/124 anonim ***** válasza:
92%

nekem régóta a teltebb lányok tetszenek...a barátnőm vékony mivel nem a test alapján választottam hanem a belső értékek döntöttek...attól mert nem olyan mint az eddigi ideálom attól nem hagyom el...nem telt lány, ez van...attól még nagyon szeretem...lehet, hogy van nála "jobb" és "kaphatnék jobbat", de nekem nem kell más...nekem ő kell...ha felszed pár kilót akkor is ugyanúgy fogom szeretni...ha lead akkor is...de itt GYK-n láttam már olyat, hogy volt olyan lány akit a párja megkért, hogy szedjen fel még pár kilót...és volt olyan aki 15 kilót szedett fel és a párja azóta nagyon kívánta...szóval a duci lányok sem maradnak egyedül...nekem pl külsőre nagyon tetszett régen egy elég duci lány szó szerint gömbölyű...de nagyon szép arca volt és szerintem a teste is jó volt...csak hát sajnos belül romlott olcsó ribizli volt...bármennyire szép és izgató a teste nem elég...a belső sokkal fontosabb...

ja és melléteszem én 172/60 vagyok, nem vagyok valami nagy darab vagy sportos, de mégis a telt lányok jöttek be eddig...szóval nem azért, mert nekem "az jut" mert "kövér vagyok"...

2014. szept. 9. 09:39
 13/124 anonim ***** válasza:
75%

Az én barátnőm duci,mindig is az volt,a férje oda van érte teljesen,és így volt ez már kamasz korunkban is,tehát szerelemből vette el.A másik barátnőm is duci,őt elvette a férje,de nála boldogtalanabb embert nem ismerek :D A nő eleve,egy erőszakos nagyon rámenős tipusú nő,a férje,inkább az az irányíthatóbb csendesebb,a nő terhes lett,szült a pasi utána elvette feleségül.

A párom volt felesége nem volt duci amikor elvette,aztán belekényelmesedett a házasságba,gondolom,mert szép lassan 30 kg-t hízott,és nem is akart tenni ellene,azt mondogatta,hogy "De én úgy szeretek enni! " :D Valószínű nem csak ez volt az oka a válásuknak,de ez is nagy szerepet játszott.

2014. szept. 9. 09:41
 14/124 anonim ***** válasza:
98%

duci és duci között is van különbség

te is láthatod az utcán

aki kövér és haspólóban nyomul, az a kutyának nem kell

de aki ismeri a testét, ad magára, csinos, az lekörözhet bármilyen sovány nőt.

2014. szept. 9. 09:43
 15/124 anonim ***** válasza:
100%
Épeszű férfi nem külső alapján választ feleséget.
2014. szept. 9. 09:46
 16/124 anonim ***** válasza:
90%

Én sosem voltam vékony szerintem, általában uk14-uk16 volt a méretem, most a baba miatt sajnos már uk18-20-as, de megy lefelé szerencsére.

A párom amikor megismert, akkor is uk16 volt a ruhaméretem és soha nem mondta, hogy gond lenne velem, csak amikor ő is hízott 10 kilót, akkor kezdte el mondogatni, hogy ne együnk hizlaló dolgokat.

(Ő le is fogyott 2 hónap alatt, szerencsés)

Megjegyzem, amikor összejöttünk épp tengerpartnál voltunk, szóval nem volt zsákbamacska neki - én azért gondoltam arra is, hogy biztos nem gondolja komolyan. Támadás sosem érte úgy gondolom, mert igyekszem előnyösen öltözni, tehát öltözni és alapvetően figyelek a külsőmre a méretemnek megfelelően, de sajnos nem sajnos, vékony még mindig nem vagyok.

2014. szept. 9. 09:56
 17/124 anonim ***** válasza:
97%
Nálam az érzelmet sosem testsúly/kg -ban mérték . Volt már soványabb és teltebb párom is . És tudod mit ? A teltebb felé billen a mérleg nyelve .Sokkal vonzóbbak ,nőiesebbek . Lehet mondani a mai fitness orientált világban ,hogy csakis a vékony sportos a vonzó ,pedig ez egyáltalán nem így van . Kövessetek meg ha a férfitársaim többsége nem a nőiesen telt nőkre szavaz . ;) [link] ,
2014. szept. 9. 09:58
 18/124 anonim ***** válasza:
100%
2014. szept. 9. 10:00
 19/124 anonim ***** válasza:
88%
Kelly Brook
2014. szept. 9. 10:01
 20/124 anonim ***** válasza:
100%
Ó mennyit hallottam, hogy egyedül fogom leélni az életemet! Aztán mégis mindig találtam társat, és nem "csak legyen valaki" alapon, hanem olyat, akivel tényleg én is akartam a kapcsolatot. Én amióta az eszemet tudom, 90 körül ingázom, aminek nem örülök, de tartósan nem tudtam rajta változtatni. A párom így ismert meg, és így tetszem neki. Nem is volt igazán vékonyabb barátnője. Ez nem azt jelenti, hogy a 140 is tetszene neki, de van, akinek igen. Mikor szóba kerül, hogy leadjak pár kilót, azon aggódik, hogy lehetőleg azért ne túl sokat.. Ő nem tartja vonzónak az átlagos testalkatú lányokat. (És szerencsére nem ő az egyetlen.) Az alkatomon kívül igazán nem nagyon vannak hibáim, szóval ha valaki azzal jönne, hogy nem kaphatott volna jobbat, az elég nagy idióta lenne.:) Barátok, családtagok csak akkor mondanak ilyet, ha más probléma is van a nővel. (Igénytelen, motiválatlan, sárkány, stb.) Egy vékony nő sem mindig főnyeremény. A férfiak többsége tényleg az átlagost keresi, most az az elfogadott, számukra ott kezdődik és végződik a NŐ. Aki a ducibbakat keresi, az ritkán hangoztatja, mert burkoltan hülyének nézik miatta. Ettől még vannak sokan, persze nem feltétlen tizenéves korban. Persze ducinak lenni nem feltétlen jó dolog, de ettől még nem kell lemaradnod a szerelemről. Egyébként az én ismeretségi körömben kb a férfiak harmada inkább a teltebb nőket szereti, egy vékony nő társaságában viszont ritkábbak az ilyen férfiak, mert többségük undorodik is a túlsúlytól, szóval barátként sem jöhetnek szóba számukra.
2014. szept. 9. 10:08
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!