Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti mernetek hazassag nelkul...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mernetek hazassag nelkul gyereket vallalni?

Figyelt kérdés
Manapsag minden kapcsolatot hamar feladnak a parok. Jo erre mondhatjuk hogy a hazassagbol is ki lehet lepni de azert nehezebb mint egy elettarsi kapcsolatbol, es valamit csak jelent hogy felesegul vette a not. Mit gondoltok egy nonek mennyire bizonsagos ma hazassag nelkul gyereket vallalni?
2014. aug. 21. 07:32
 81/94 anonim ***** válasza:
82%

55 százalékos

s igen, milyen jó volt régen, amikor még csak válni se volt divat és a nők vagy férfiak egy szörnyű kapcsolatban is leélték az életüket, mert 20 évesen összeházasodtak, jött a gyerek és utána kiderült, hogy össze sem illenek. Nem is véletlen volt annyi elcseszett élet.

2014. aug. 23. 06:29
 82/94 anonim ***** válasza:
19%

Miert most mas van ?

Ugyanaz a helyzet csak hazassag nelkul

Ennyi apa nelkuli gyerek meg soha nem volt

Ma meg se probaljatok

Regen legalabb egy eselyt adtak a dolognak.

2014. aug. 23. 08:27
 83/94 anonim ***** válasza:
82%

szóval ciki ha a faluban megszólnka az öregasszonyok ugye? oszt ha felcsinált az alsószomszéd, akkor úgyzsi vegyen is el ugye? :)

mert falun ez megy, nem baj, ha sz.r a kapcsolat, felcsinálta, el kell venni!

2014. aug. 23. 09:21
 84/94 anonim ***** válasza:
86%

"olcsón adják magukat"

ja, mert te az a fajta vagy, akinek minél drágább gyűrű kell az ujjára, hogy elmondhassa, hogy drágán adja magát. én meg nem az a fajta vagyok, aki üzleti ügyként tekint a párkapcsolataora.

2014. aug. 23. 14:44
 85/94 anonim ***** válasza:
0%

Olcso itt nem a penzrol szol hanem az erzelmekrol az igenyekrol a tartasrol.

Olcso az aki egy ket randi urat szexel es mindentbe belemegy nincs sajat erkolcsi szabalya nincsenek elvarasai.

Gyorsan osszekoltozik es mindent elfogad pl nos foglalt pasit is.

2014. aug. 23. 16:10
 86/94 anonim ***** válasza:
82%
Azt honnan sikerült levezetni, hogy aki együttélést választ házasság helyett, az mindenbe könnyen belemegy? Kizárt, hogy előtte évekig kapcsolatban voltak, mielőtt összeköltöztek?
2014. aug. 23. 17:03
 87/94 anonim ***** válasza:
74%

85.

Ja, mert egy házas a szeretőjének nem adja könnyen magát, még a válaszodban is írod, hogy foglalt illetővel van.

2014. aug. 23. 17:22
 88/94 anonim ***** válasza:
0%

Nehogy mar valaki megmagyarazza hogy egy tobb ezer eves intezmeny a hazassag hulyeseg es rossz dolog??

Sot szegyleje magat az aki hagyomanyossan egyutt jar majd eljegyzik majd fejhe megy es csak utana koltozik ossze es alapit csaladot?

Senki nem allitotta hogy aki osszedobja a szennyeset eskuvo nelkul az nem huseges vagy kitarto es nem szeret.

Egyszeruen az a helyzet hogy aki nem hazasodik es megtagadja a hagyomanyos hazasagot mint intezmenyt annak mindig oka van.

A csak papir duma nem kell felesleges blabl nem gyoz meg.

En nem vagyok se baratno se szereto se elettars en felesege vagyok annak akit szeretek es tisztelek.

feleseg mindig is egy sztatusz marad oszinten nezz meg hogy reagalnak erre az emberek

Egyik valaszolo irja ,, nem vagyok hazas de a csalad felesegkent kezel.,,

Tehat felesegkent kezelik de nem az tehat megis csak van kulonbseg az elettars es a feleseg kozott hiszen felesegkent!!!kezelik.

2014. aug. 23. 18:35
 89/94 anonim ***** válasza:
83%
Azt nem mondta senki, hogy a házasság rossz, csupán azt, hogy FE-LES-LE-GES. Érted? :) Van, akinek ez nem jelent semmi változást, akkor meg minek sétáljon el a hivatalig? Nem mindenkinek van igénye olyan kis formaságokra, hogy most barátnőként vagy feleségként emlegetik a szomszédok.
2014. aug. 23. 18:43
 90/94 anonim ***** válasza:
31%

"Áruljátok már el, hogy ha annyival magasabb rendű a házasság, akkor miért szorul arra, hogy ekkora indulatokkal védjétek egy anonim fórumon vadidegenekkel szemben?"

Az, hogy magasabb rendű a házasság, nem az emberek döntik el, egyszerűen így van. Ma már a legtöbb joga egy feleségnek és férjnek van, nem együtt élő párnak. Mert gondolom ha a házassági papírt nem akarják aláírni, akkor az élettársit sem.. szóval hivatalosan egyedülállóak.

Szóval a törvény szerint a házasság a kapcsolat legmagasabb foka. Ezen nincs mit vitázni.

Egyébként engem az zavar többek között amikor valaki úgy írja le az élettársi kapcsolatát, hogy ők így boldogok. Mintha ezzel azt akarná mondani, hogy aki házasságban él, az csak boldogtalan lehet. Nem biztos hogy így érti aki ilyet mond/ír, de így jön le...

Azzal nincsen semmi probléma, ha egyik félnek sem fontos az, hogy házasok legyenek. Ismerek ilyet is. Nem akarják elkötelezni magukat, ők maguk mondták. Bevállalták hogy így érzik. Félnek az elkötelezettségtől. De senki ne alacsonyítsa le a házasságot sem.

A lényeg annyi, hogy mindenki úgy éljen ahogy akar, ne legyen képmutató, hogy nekem beszól amiért házas vagyok, ő meg csak kesereg amikor nem hallom, hogy a pasija nem hajlandó elvenni. Vagy pl ne hangoztassa hogy a házasság nem fontos, mert csak bele kellett törődnie, hogy a párja nem akar házasodni. Ja, és a házasság nem csak papír, pont ezért nem írják alá sokan. Mert annál jóval több.

2014. aug. 23. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!