Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti mernetek hazassag nelkul...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mernetek hazassag nelkul gyereket vallalni?

Figyelt kérdés
Manapsag minden kapcsolatot hamar feladnak a parok. Jo erre mondhatjuk hogy a hazassagbol is ki lehet lepni de azert nehezebb mint egy elettarsi kapcsolatbol, es valamit csak jelent hogy felesegul vette a not. Mit gondoltok egy nonek mennyire bizonsagos ma hazassag nelkul gyereket vallalni?
2014. aug. 21. 07:32
 31/94 anonim ***** válasza:
62%

"Nem kötekedésből de:

"A házasság jóval több, mint bármilyen más kapcsolat,"

kérlek írd le, hogy miben másabb mint pl élettársi kapcsolat gyerekkel"

1. Jogilag rendezett

2. Az élettárs nem egyenlő a házastárssal, az alatt van 1 szinttel

3. Gyekeret szülni lehet akár a szomszédtól is, attól az még nem család

4. Én nem tudom komolyan venni azt, aki csinál egy gyereket, de nem veszi el, mert fél a papírtól, és tudat alatt (vagy tudatosan) vár egy jobb partira, csak házasan nehezebb és hosszabb idő válni, szimpla élettársként meg cuccol oszt már máshol ébred másnap, kötelezettségek és felelősség nélkül.

2014. aug. 21. 12:00
 32/94 anonim ***** válasza:
68%

Az élettárs nem egyenlő a házastárssal, az alatt van 1 szinttel

És mennyi pontot kell szerezni, hogy szintet lépjek? :)

És a pasid úgy lép szintet, hogy kiviszi a szemetet +3pont, jó szex +5, virág +7 ??? :D

Gyekeret szülni lehet akár a szomszédtól is, attól az még nem család

- igen, csak a házasság! begyöpösödött nézet

és tudat alatt (vagy tudatosan) vár egy jobb partira

- ezt honnan veszed mire vár?

csak házasan nehezebb és hosszabb idő válni, szimpla élettársként meg cuccol oszt már máshol ébred másnap, kötelezettségek és felelősség nélkül.

- és egy férj nem cuccolhat el egy nap alatt?

nagyon betonbiztosnak érzed a helyed feleségként, pedig borulhat a következő percben, apa hazaállít, találkozott valakivel, cuccol, válás, kapsz gyt-t és csók. ja igen tudom, a tied sose, mert aláírt neked :)

és ugye akkor már te+gyereked sem lesz család?

és ha lesz új párod vele se lesztek egy család?

2014. aug. 21. 12:03
 33/94 anonim ***** válasza:
32%

"És mennyi pontot kell szerezni, hogy szintet lépjek? :)

És a pasid úgy lép szintet, hogy kiviszi a szemetet +3pont, jó szex +5, virág +7 ??? :D"

Jól tippelem, hogy kb 15-16 éves vagy? :) Azok gondolkodnak így....

A barát, barátnő, élettárs, ezek ugyanaz a kötelezettség nélküli partner. A házasság jogilag és erkölcsileg is erősebb bármelyiknél.

"Gyekeret szülni lehet akár a szomszédtól is, attól az még nem család

- igen, csak a házasság! begyöpösödött nézet"

Egyelőre nem találtak fel erősebb, jobb intézményt a házasságnál :)

"és tudat alatt (vagy tudatosan) vár egy jobb partira

- ezt honnan veszed mire vár?"

Aki nem meri jogilag is felvállalni a társát, annak oka van.

"csak házasan nehezebb és hosszabb idő válni, szimpla élettársként meg cuccol oszt már máshol ébred másnap, kötelezettségek és felelősség nélkül.

- és egy férj nem cuccolhat el egy nap alatt?"

Dehogynem, majd hosszas válóper, stb stb. Az élettárs nem több, mint egy aktuális partner, akit tíz perc alatt ki lehet rakni, és nem kell vele foglalkozni sem többet. De mivel láthatóan éretlenül gondolkozol ezekről a dolgokról, úgysem érted, mi is a házasság lényege - talán ha egyszer felnősz. :)

"nagyon betonbiztosnak érzed a helyed feleségként, pedig borulhat a következő percben, apa hazaállít, találkozott valakivel, cuccol, válás, kapsz gyt-t és csók. ja igen tudom, a tied sose, mert aláírt neked :)

és ugye akkor már te+gyereked sem lesz család?

és ha lesz új párod vele se lesztek egy család?"

Nagyon keserűnek tűnsz, ennyire rossz a kapcsolatod, hogy irigykedsz máséra? Tudod, az a megoldás, hogy tenni kell érte :) Ennyi :) És akkor nem fog a férj/feleség máshol boldogságot keresni, ha otthon megkapja.

2014. aug. 21. 12:09
 34/94 anonim ***** válasza:
59%

juj nem 25 és lesz.rom a papírt

látok én nagyon komoly papíros kapcsolatokat körülöttem

sok értelmük van

egyik sz.rabb mint a másik :) de ők aztán biztosak magukba, tojnak is már rá hogy néznek ki

Aki nem meri jogilag is felvállalni a társát, annak oka van. - mondjuk nem érdekli mik a szokások, elvárások?

te miért nem fogod fel, hogy valakinek megfelel így?

tudod hiába a hosszas válóper, ha a kedves férjed addigra már másnál lakik és mást dönget, biztos megnyugtat, hogy papíron még a tied :D

nem vagyok irigy, igaz nekem "csak" barátom van

igen, nem vagyunk egy szinten.

sokkal lejjebb vagy, mint itt bárki :)

remélem a papíros társad jól otthagy, és akkor majd sírhatsz

2014. aug. 21. 12:13
 35/94 anonim ***** válasza:
14%

Mondom, hogy valamiért nagyon haragszol a világra :) Főleg az utolsó jókívánságoddal :)

De tudod mit, én olyan jó házasságot kívánok neked, mint az enyém :) Élj boldogan, feleségként, nem csak egy aktuális barátnőként :)

2014. aug. 21. 12:17
 36/94 anonim ***** válasza:
66%

Életem párjával 9 éve boldogítjuk egymást, házasság nélkül. Van két gyerekünk, eddig még egyik sem követelte a házassági papírjainkat.

Igazából soha nem volt téma köztünk komolyabban a házasság és őszintén mondom, hogy nem hiányzik, nem azért, mert savanyú a szőlő. Ha megkérné a kezem, szerintem nemet mondanék.

1. ateisták vagyunk, így templomi esküvő kizárva

2. az első pont után minek csak polgári, hogy még egy papírt tologassak össze-vissza? hát már így is van éppen elég

3. mert minden nőnek bele kell bújni abba a hófehér förmedvénybe? hát köszönöm szépen, én a farsangot is utálom

4. másra is el tudjuk költeni azt a pénzt, amit az esküvő miatt ki kéne matekolni a költségvetésből

5. és nem utolsó sorban a gyerekek sem szenvednek hiányt vagy hátrányt ebben a felállásban

2014. aug. 21. 12:47
 37/94 anonim ***** válasza:
77%

Én nem szeretnék házasság nélkül gyereket vállalni.

Többen is írták, hogy a gyerek a legnagyobb fokú elköteleződés egy kapcsolatban. Szerintem ez nem jó érv. Ha gyereket vállal az ember, akkor a gyerek felé köteleződik el egy életre, nem a párja felé. A házasság az egyetlen olyan intézmény, mellyel a párom felé köteleződöm el egy életre, akár lesz gyerek, akár nem. Nekem emiatt fontos a házasság.

DE mindenki úgy él, ahogy akar.

2014. aug. 21. 13:12
 38/94 anonim ***** válasza:
85%

Nem olvastam végig a kommenteket, de úgy gondolom, ma már a házasság sem azt jelenti az embereknek, amit kellene, amit régen, a tényleges jóban-rosszbant... sajnos.

Én házasságon kívül szültem a fiunkat. A 7. évben döntöttünk, 8. évben megszületett. Ma már 5 éves és azóta össze is házasodtunk.

2014. aug. 21. 13:28
 39/94 anonim ***** válasza:
65%

1. ateisták vagyunk, így templomi esküvő kizárva

A házassághoz nem is kell. Jogilag semmit nem jelent.

2. az első pont után minek csak polgári, hogy még egy papírt tologassak össze-vissza? hát már így is van éppen elég.

Akkor még 1 nem mindegy?

3. mert minden nőnek bele kell bújni abba a hófehér förmedvénybe? hát köszönöm szépen, én a farsangot is utálom

A polgárira mehetsz kiskosztümben is. Nem kell jelmezbe bújni.

4. másra is el tudjuk költeni azt a pénzt, amit az esküvő miatt ki kéne matekolni a költségvetésből

A lagzi nem kötelező.

2014. aug. 21. 13:32
 40/94 anonim ***** válasza:
96%

39: miért akarod megtéríteni a 38-ast?

neki jó így, egészségére

neked meg máshogy jó

itt nem azok szidják a házasság pártiakat akik nem házasok

hanem a sok házas ugrik habzó szájjal a többieknek!

fogadd el más akaratát és életét!!!!

2014. aug. 21. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!