Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek volt mar abortusza hazassag elott az elmondta a ferjenek?
Nalam a magzatgyilkossag valook lenne. Nekem ez egyszeruen nem fer bele a vilagkepembe.
Elozetes fogamzasgatlas oke, megfogant elet kioltasa mar nem.
Nem tudnek ilyen novel egyuttelni, akkor se ha rogton kiderul, akkor se ha ot ev utan.
"Ha ezért válni akar a férj, akkor elég bunkó."
Miért lenen bunkó. Én értékrendembe sem fér bele, milyen példát mutatna ilyen a gyerekünknek.
Mondjuk azért az ilyesmi "apróságokat" illik azért elmondani.
Bár ha azt vesszük, hogy engem meg olyan nővel hozott össze a sors, aki azt felejtette el elmondani, hogy férjnél van, ez tényleg csak apróság. :-)
Jelen helyzetben a férjet teljesen megértem. Lehet nyugodtan lepontozni, de azért gondolkozzunk már el: hol van a bizalom ebben a kapcsolatban? Nem maga az abortusz a válóok, hanem a nagyon nagy fokú bizalmatlanság és a titkolózás.
A nő mivel indokolja, hogy egész eddig kvázi átverte a férjét?
Arrol nem a ferj tehet, hogy emiatt annakidejen nem szakitott, es most mar csak a valas maradt mint lehetoseg.
Tovabbra is lehet lepontozni, de akiben ilyen szinten hianyzik az anyai oszton, azzal en nem tudok csaladot elkepzelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!