Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy komoly kapcsolatban el kell mondani, ha valakinek (vagy férfi esetében a partnerének) volt abortusza? Ti mit godnoltok erről? Joga van tudni a másik félnek házasság előtt?
Istenem, már megint ez az emeletes baromság, hogy abortusz után nem lehet gyereke a nőnek!
Szerintem nem kell, de illik. Inkább csak a miértje miatt. Vagy inkább azt kellene kérdezni:"Volt már abortuszod, úgy, hogy a magzat apja nem tudta, hogy terhes voltál?" Ez lényegesebb kérdés szerintem. Ezt joga van tudni mindenkinek.
Ja és hozzáteszem, szerintem egy ilyen ügy legalább annyira a férfi dolga is, mint a nőé, akkor is, ha nem az ő testével történnek a dolgok... ergo, elvárnám a páromtól, hogy ha ilyen történt az életében és én rákérdezek, akkor őszinte legyen.
Nőként pedig bármikor jöhet orvosi kezelések alatt olyan kérdés, hogy volt e már abortuszon, szerintem elég ciki úgy bólintani, ha a párja ott van mellette, aki erről mit sem tud. :)
Ha szóba kerül,rákérdez akkor elmondanám.
Amúgy nem hiszem,hogy muszáj lenne beszámolni róla.
nekem is volt 72órás tabim, egyetlen egyszer, mikor elszakadt a gumi. párommal azért rendesen pánikba estünk, körberohantuk a fél várost, mert nem tudtam pontosan, h ügyeleten vagy kórházban kapok receptet. viszont egyáltalán nem viselt meg, a párom végig velem volt, segített, megnyugtatott, kifizette a gyógyszert. megmarad az a nap az emlékeimben, de inkább a vicces bénázás, ahogy már a 3. EÜ-s dolgozónak mesélem el, h mivel telt az elmúlt estém :)
azóta is együtt vagyunk, korábbi partnereimmel pedig ilyen élmények közelében sem voltam. mindig nagy figyelmet fordítottam a védekezésre, és elvártam a másiktól is, h vegye komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!