Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Válópernél az első tárgyaláson...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válópernél az első tárgyaláson, aprólékosan el kell mondani, hogy miért is ment tönkre a házasság?

Figyelt kérdés
2012. okt. 1. 13:53
 1/9 anonim ***** válasza:
Nálunk, mivel minden vagyonban volt megegyezés és nem volt gyermek, elég volt csak annyit mondani, hogy a házasság véglegesen és helyrehozhatatlanul megromlott. Nem firtatták, hogy mi történt, elég volt csak a közös megegyezés.
2012. okt. 1. 13:57
 2/9 anonim ***** válasza:
elvileg azt a panasz napom leírták mikor beadod a válási keresetett.Tölünk nem kérdezték csak azt hogy szeretnénk e helyre hozni a dolgot vagy ténylegesen válni akarunk-e...Meg mióta élünk külön stb...
2012. okt. 1. 13:58
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem, nálunk nem kellett. Nem is volt sárdobálás, mi mindenben megegyeztünk.
2012. okt. 1. 14:04
 4/9 anonim ***** válasza:
Hát az attól függ. Megegyezés esetében nem. Ha vita van, főleg, ha az egyik fél nem akar válni, akkor igen.
2012. okt. 1. 14:12
 5/9 anonim ***** válasza:

SOHA semmilyen esetben sem kell megindokolni részletesen.

Azért, mert csak. Pont.

Olyan nincs, hogy az egyik fél nem akar válni. És? Bőven elég, ha a másik akar, indokolni nem kell. Megromlott a kapcsolat és punk tum.

2012. okt. 2. 13:58
 6/9 anonim ***** válasza:

Utolsó, hol szerezted a jogi diplomádat? Érdekelne, hol tanítanak ilyesmit...

Csak viccből írjuk oda a keresetbe szerinted megegyezés esetén, hogy "a feldúltsághoz vezető körülményeket jelen per keretein belül nem kívánjuk feltárni"??

Ha vita van, akkor vitatkozni kell, olyan nincs, hogy CSAK és kész.

2012. okt. 2. 14:02
 7/9 anonim válasza:

nekem egy hónapja mondták ki a válást.1 gyerek, anyagiakban megegyezés volt, már az első alkalommal, csak a férjem az első tárgyaláson azt mondta, hogy nem akar válni, szerinte jó a házasságunk. a bírónő megkérdezte tőlem, hogy akkor én miért?..én mondtam a férjem hűtlen volt sorozatosan, és szerintem ezen a szokásán már nem fog változtatni...és a bírónő ezután a exem kérdezgette, mikortól megyegetett félre, miért gondolja, hogy még mindig jó a házasság stb. a végén annyira szégyelte magát az exem, hogy megmásítatta a véleményét és mégis beleegyezett az első tárgyalás

végén.

szerintem bírótól függ...

2012. okt. 8. 14:07
 8/9 anonim ***** válasza:

# 6

Bele írod egy sorba a keresetbe, hogy a kapcsolat visszafordíthatatlanul megromlott. Pont. Senkit nem érdekel a történet tovább. Nem kell részletezni, hogy azért, mert a Gizi sose mosogatott vagy a Béla sose vitte ki a szemetet. Egyáltalán nem kell indokolni.

2012. okt. 8. 14:39
 9/9 anonim ***** válasza:

Csak azt tudom ismételni a sületlenséggel szemben, amit ezerszer leírtam már: ha megegyezés van, beleírod ezt, és nem kell elmondani az okokat.

Ha vita van, akkor vitatkoznak a felek, a bíró meg kérdez. Nem tudom, mit nem lehet ezen megérteni.

Egy ügyvédjelölt

2012. okt. 8. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!