Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Csak hiteget? Időhúzás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak hiteget? Időhúzás?

Figyelt kérdés
4,5 éve vagyok együtt a párommal(3 éve együtt is élünk),de az eljegyzés téma csak igérgetésig jutott.Már fel sem merem hozni,mert mindig csak terelés van.Gyerekvállalás téma ugyanez.Túl nagyok az igényeim?

2013. ápr. 30. 18:45
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
85%
Valószinü, hogy a kérdésedben rejlik az igazság.
2013. ápr. 30. 18:50
 2/43 anonim ***** válasza:
51%
Nem! Inkább az igénytelenséged túl nagy. Mi a fenét pazarolod rá az éveidet? A gyerek témát meg végképp töröld a terveid közül, mert magadra maradnál és csak szívnál. Nem bántani akartalak, de ébredj már fel! Nekem ennyi idő után még az eljegyzéssel sem lehetne befogni a számat. Esküvő, vagy szakítás. Első persze csak akkor, ha valóban szeret és nem kényszerből teszi.
2013. ápr. 30. 18:51
 3/43 anonim ***** válasza:
67%
Azért ez nagyban függ attól, hogy hány évesek vagytok.
2013. ápr. 30. 18:55
 4/43 anonim ***** válasza:
30%
Nem az a fontos, hogy hány évesek, hanem az, hogy a rétestészta 4,5 éve nyúlik és nyúlik és nyúlik. Vágod, utolsó?
2013. ápr. 30. 18:58
 5/43 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!A koromat én sem érzem lényegesnek,de azért leírom 22 vagyok a párom 28.
2013. ápr. 30. 19:02
 6/43 anonim ***** válasza:
63%
Igen, "vágom", mivel nem mindegy, hogy 20 évesek-e, és azért nem akar még gyerekvállalásról beszélni, vagy 40 évesek, boccs...
2013. ápr. 30. 19:03
 7/43 A kérdező kommentje:
Huszonévesen nem lehet a gyerekvállalásról beszélni?Nem nyugdij elött 2 perccel szeretnék szülni...
2013. ápr. 30. 19:06
 8/43 anonim ***** válasza:
76%

Ezt te érzed. Mi nem.

Mi négy éve vagyunk együtt, 2 éve élünk együtt. Esküvőről annyit beszéltünk, hogy majd. Gyereket szeretnénk, de még ráérünk. 24 vagyok, 28-30 körül szeretnék majd gyereket szülni, mivel csak egyet tervezünk. (neki van már egy kisfia, szóval kettő elég) Addig még van pár évünk. Az esküvőt előtte valamikor majd megtartjuk.

Mint látod nekünk sincsenek pontos terveink, de ez nem gond egyikünknél sem

2013. ápr. 30. 19:07
 9/43 anonim ***** válasza:
87%
Ha nem láttad volna, 20 évest írtam, nem huszonévest... Inkább az a fura a kapcsolatotokban, hogy nem tudjátok konkrétan megbeszélni a dolgokat. Én is 22 vagyok, és nálunk nem fordult még elő, hogy ha valami kétely merül fel, ne tudnánk megbeszélni, nem hogy ilyen fontos kérdéseket...
2013. ápr. 30. 19:09
 10/43 anonim ***** válasza:
38%
Mert neked nem a kapcsolat a számít, hanem hogy dicsekedjél azzal, hogy el akarnak venni. Szánalmas vagy, már ne is haragudj. (nem pasi vagyok, mielőtt megvádolnál)
2013. ápr. 30. 19:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!