Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit csináljak? Állandóan csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Állandóan csak hiteget.

Figyelt kérdés
Férjemtől elköltöztem,szeretnék elválni,mondta ő is hogy jó,majd ő elintéz mindent(Ő ügyvéd,és van saját ügyvédje is).Mivel én nem dolgozom közölte hogy ad mindig pénzt,hogy ne szenvedjek semmiben hiányt(1hónapja élünk külön,tényleg megtankolta az autómat,kifizette a sulit,és mivel anyukámhoz költöztem még arra is adott pénzt hogy a rezsi felét fizessem ki).Azt mondta egyenlőre éljünk külön aztán meglátjuk mi lesz,találkozgassunk eljárunk majd ide-oda(mivel nem közömbös még számomra így bele mentem.Csak hogy eltelt egy hónap,és sehol sem voltunk eddig,egyszer sem hívótt fel érdeklődni felőlem,mindig én hívom,ezért 2x is rákérdeztem hogy elindította e válást,de mindkétszer azt mondta hogy majd holnap megy az ügyvédjéhez.Én a hétvégén nem hívtam fel mert kiváncsi voltam hogy magától eszébe jutok e,de persze semmi.Hétfőn felhívtam és úgy megsértődött,hogy azt mondta a héten előkészítetti a válási papírokat,mondtam hogy alig várom,persze este már megint mást mondott.Engem már nagyon idegesít hogy olyan mint az időjárás,nem értem mire jó ez neki?Nem találkozunk,csak akkor beszélünk ha én hívom,semmi jelét nem mutatja hogy esetleg kibéküljünk,de a válási papirokkal sem foglalkozik.Beteg ez az ember.Én nem dolgozom,szar helyzetben vagyok,mert ő tőle függök anyagilag,még van 2hónap a suliból 2hét különbségekkel vizsgázok,időm se lenne elmenni dolgozni,viszont szeptembertől már van egy felkérés ahol várnának.Már az sem érdekelne ha addig éhen halok,de rohadtul idegesít hogy lógunk a levegőben a férjemmel,nem történik semmi.Egyszerűen nem értem mire jó ez neki.Ha az ember megakarja menteni a házasságát tesz érte,de ő még a telefont se képes felvenni hogy felhívjon,akkor miért nem intézi már el a válást?
2011. jún. 7. 21:29
 1/9 Darcy01 ***** válasza:
90%

Úgy néz ki, hogy akkor ő nem akarja megmenteni a házasságotokat. Olyan nincs, hogy valaki ne érjen rá telefonálni 5 percet.

Te mentél hozzá ehhez az emberhez, és ugye mindig kettőn áll a vásár.

2011. jún. 7. 21:34
 2/9 anonim ***** válasza:

Most koncentrálj a vizsgáidra, szerintem ő úgy gondolja, hogy nem akar most a válással is külön bonyodalmakat az életedben.

Egy-két hónap még nem idő ilyen esetben, sok olyan embert ismerek, akik fél évnél is többet éltek külön, mielőtt beadták volna a válókeresetet. Hiszen még az is kiderülhet, hogy külön rosszabb, mint együtt, és ha később leültök megbeszélni a dolgokat, arra a döntésre juttok, hogy megpróbáljátok ismté együtt.

Minek elsietni a dolgokat?

Tanulj, vizsgázz le, foglald el a rád váró munkahelyet. Majd ha már ezeken is túl vagy, és ez idő alatt egyetlen egyszer sem hívott fel, majd akkor telefonálj rá!

Minek ezzel naponta zargatni? A papír az csak papír.

2011. jún. 7. 21:42
 3/9 anonim ***** válasza:
Ez az ember nem akarja megmenteni a házasságát. Várja szerintem, hogy majdcsak felfogod ezt Te is, és nem fogod hívogatni. Ne hívogasd, és na hagyd, hogy hitegessen.
2011. jún. 7. 21:43
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, de őszintén, nyeregbe ültetted.Te azt mondod, hogy nem közömbés még.Ő se tudja mi van 100%-ig, de azt tudja, hogy vissza tudná csinálni, mert érzi rajtad, ezért bármeddig húszhatja.Azzal hogy pusztán 2 napig nem veszed fel, azzal nem büntetted meg.Nincs, semmi, két napig nem beszéltetek.Majd hívtad.Ha meg akarod nézni, hogy hogyan alakul, akkor egy hónapig ne hívd.Csak amiért nagyon szükséges(posta, pénz, csekk stb)Azt biztos hogy kibírod, mert lehet hogy zavar, hogy lógtok a levegőbe, de tekintve hogy a bírósági szünet jön, hiába adjátok be a keresetet, azt szeptember előttre nem fogják kitűzni, és az első tárgyalástól számítva is lesz még több hónap míg pont kerül a végére.Már ha ez az utatok.A másik;hétfőn hívtad.Minden ügyvéd hétfőn a legidegesebb, egyszerűen ilyen nap.Valószínűleg más stressz is lehetett benne, hogy megsértődött.Ha az ember szabadságot kap, mert kilép egy kapcsolatból,az első hónapot nagyon is élvezi.Aztán elkezd szenvedni.te most hagyd őt, mert amúgyis lefoglalnak a vizsgáid, arra koncentrálj.Én biztosra veszem, egy hónapig közömbös vagy, hívni és érdeklődni fog.Egyébként sokkal jobb is lesz, mert ha még van bennetek annyi szufla, hogy mégis megmentsétek, akkor majd kicsit tisztább fejjel tudtok gondolkodni.Sok sikert.
2011. jún. 7. 21:48
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez egy tipikus férfi gondolkodásmód. Már nem kellesz neki, de nem is akar elengedni. Persze nem amiatt, mert szeret, hanem, mert csak! Mondjuk, hogy függésben legyél tőle vagy egyszerűen csak azért, hogy ne tudj továbblépni. Hidd el vannak a férfiak között olyanok, akiket ez éltet. Hiszen így hatalma van fölötted.

Amit tenni tudsz: elindítod TE a válást, nem keresed, nem fogadod a hívását, befejezed a sulit, elfoglalod az állást, ami vár rád. 2 hónapig jövedelem nélkül is ellesztek anyukáddal (már úgy értem, hogy neked nincs jövedelmed). És próbáld meg túltenni magad a férjeden, bulizz, ismerkedj, de ne várj rá, mert szerintem felesleges!

2011. jún. 7. 21:50
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudja még, hogy mit akar. Valószínű időre van szüksége.
2011. jún. 7. 22:05
 7/9 A kérdező kommentje:
Pont azon akadt ki hétfőn hogy én csak azért hívom mert elfogyott a pénzem.Ez hülye!Én hetente 2-3xhívtam,ő soha.Találkoztunk is hetente 1x,mivel adott pénzt,de ezt is ő ajánlotta.2hete azt mondta,fejezzem be a sulit kifizeti,mert még volt amit kellett fizetni,sőt még azt is mondta menjek el egy albérletbe,mert törödni akar velem,oldjuk meg a problémámat(a probléma az anyám),sajnos sosem foglalkozott velem,sosem voltunk jó kapcsolatban és ezt ő tudta,ezért felajánlotta hogy menjek albérletbe kifizeti,de nem mentem.Törődik velem,de mégsem....milyen férfi tesz olyat,hogy válni akarnak de azért gondoskodik a feleségéről?(hát nem sok ilyen van).Azán kezdtem unni,hogy ilyen figyelmes,de amúgy le se szar,ezért nem hívtam a hétvégén,csak hétfőn.Erre ő kiakadt hogy csak azért hívtam mert elfogyott a pénz,tény ezt is közöltem vele.De ő milyen jogon akad ki,mikor fel sem hív?Persze hogy a pénz miatt hívtam mert ő ajánlotta fel a segítségét,és én úgy gondolom nem futok egy olyan szekér után ami nem vesz fel...erre közölte hogy innentől kezdve nem ad egy forintot se,és elintézi a válást ezen a héten,mondtam jó,de este már megint beszéltünk és megint annyiba hagyta a dolgot,mondta csütörtökön menjek át,megtankolja az autót,és ad pénzt.Az is eszembe jutott milyen jó,hogy nem mentem albérletbe,annyira kiszámíthatatlan az ember,nem napról-napra hanem óráról-órára változik...mint az időjárás.
2011. jún. 7. 22:12
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha "Ez hülye" a véleményed róla, akkor a pénze se kelljen. Hagyd őt a csudába, kattanj le róla és kész.
2011. jún. 7. 22:14
 9/9 A kérdező kommentje:
Oké,hogy nem tudja mit akar,de ez akkor sem egyenlő azzal hogy nem hív.Attól mert nem találkozunk még telefonon tudunk beszélni.Én ezt nem tudom felfogni.Mert én azokat az embereket nem keresem akik nem érdekelnek.Érted?
2011. jún. 7. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!