Furán érzem magam, állandóan a régi dolgok jutnak az eszembe. Mit csináljak? Miért érzem magam rosszul?
attól még nem k*va a barátnőd,hogy sok pasival csókolózik.van benned egy adag rosszindulat.
fogyj le,tegyél azért,hogy jobban nézz ki.a szüleit meg senki sem választhatja meg.én alig láttam az anyám 5évesen,mert mindíg pasizni meg szórakozni járt.most meg alkoholista.na bumm túléltem.
Probálj meg pozitívan gondolkodni,ne stresszelj,ugy is felesleges.Akárhogy volt,akármi volt elmult.Az meg hogy ök nem köszöntenek,sz.já rá.Az uj osztálytársak csak elejével lesznek ujak,megismered öket.Lehet jobbak lesznek ,mint a régiek.Esetleg találsz köztük barátnöt.
Azért írom mert én is így voltam,én se élveztem ki az általános sulit,(talán mert nem volt mint élvezni rajta),és gyakran stresszeltem,mondjuk engem nem érdekeltek a bulik,én a nyugalmat kerestem a rajzolásban,a könyvekben,a zenében...
Aztán lehet,hogy azért jutnak az eszedbe régi dolgok,mert most vmi uj veszi kezdetét.és az öregeket el kéne engedni,mert már elmultak,tul vagy rajta.Amugy nincs mitöl félni,a jövö is elmulik,és lehet nem is olyan vészes, lehet jobb mint volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!