Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért érzem magam állandóan...

Miért érzem magam állandóan ilyen rosszul?

Figyelt kérdés

17 éves fiú vagyok. Régebben mindig nagyon jókedvű voltam, soha nem idegeskedtem semmin, mindig életvidám voltam. Mostanában viszont állandóan rossz a kedvem, vagyis inkább szomorúan érzem magam.

Igazából nincs semmi oka, a családommal jól kijövök, a suli rendben, van egy szép és okos barátnőm, vannak jó barátaim és rengeteg haverom, nincs semmi, ami miatt rosszul kéne éreznem magam, mégis ideges és feszült vagyok.

Mitől lehet ez? Köszönöm ha elolvasod és megpróbálsz segíteni nekem.

2011. máj. 14. 22:12
 1/5 anonim ***** válasza:
Ilyen érzeted akkor is lehet, ha kimerültél a vitaminokból. Nem hülyeség, nekem is volt ilyen időszakom. Aztán anyu etette velem a gyümölcsöket meg zöldségeket, vitaminkészítményeket, és elmúlt.
2011. máj. 14. 22:28
 2/5 A kérdező kommentje:
Őszintén szólva ez soha nem jutott volna eszembe, egy próbát megér. Köszönöm.
2011. máj. 14. 22:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Ez a te korodban még normális a hormonok miatt,egyszer az ember nagyon jól érzi magát,másszor nagyon pocsékul.Lehet,hogy van szép barátnőd és jó haverjaid,családod,stb. de attól még valami hiányzik az életedből.Sportolsz valamit?Van valami nagy álmod,vágyad?Valamit megvenni,megcsinálni?Ha véghezviszed egy áhított tervedet,vagy belevágsz egy olyan sportba,hobbiba ami régóta érdekelt,nagyon sok boldogságot okozhat!
2011. máj. 15. 11:57
 4/5 A kérdező kommentje:
Utolsó: Sportolni már nem sportolok egy sérülés miatt, úszni tudok, így hetente egyszer-kétszer lejárok hetente az uszodába. Kifejezetten nincs nagy álmom vagy célom egyelőre.
2011. máj. 15. 13:25
 5/5 anonim válasza:

utolsó kommentelő hasznosakat mondd de kiegészíteném..

Mivel ilyen korban a szomorúság hormon (szaknevét nemtudom..) fölénybe kerül.. az agyalapi mirigy hülyül meg ilyenkor... ha szereted a filmeket vagy zenéket (koncert) ami hosszabb ideig leköt és jól szórakozol rajta akkor az nagyon jó hatással lehet rád pl egy vígjáték és utána rögtön kimész friss levegőre... szuperul érzed majd magad utána.. én ezt csináltam sokszor mert a vidámság után a felfrissülés és tiszta levegő megtartja a boldogság hormon szintjét..

Ha abszolút szarul vagy menj el inni a haverokkal, de hivjatok egy lúzert is mert azok az emberek a vidámság forrásai.. xD

2011. máj. 16. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!