7 hónapos kislányom kb.1 hete nagyon rosszul alszik éjjelente. Állandóan felnyöszörög, felsikít, felordít. Sokszor még a szeme is csukva van sírás közben. Mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
Fogzásnál előfordulhat ilyen vagy ez valami más miatt van?Napközben is elég nyűgös.Ha fogzik akkor az létezik,hogy csak éjjel fáj?2010. júl. 7. 10:08
1/12 anonim válasza:
Valószínű fogzik,és ez a hőség is megviseli őket.
Kend be az ínyét fogzást könnyítő géllel,gyógyszertárban lehet kapni.
2/12 anonim válasza:
szerintem a foga.az én fiam is ezt csinálta és szinte csak éjjel,nappal szépen aludt.
3/12 A kérdező kommentje:
Ő is nappal szépen alszik de éjjel.....!!!!Már kezdek én is kibukni!
2010. júl. 7. 10:18
4/12 anonim válasza:
A fiam is ezt csinálta a múlt héten. Aludt, de közben felsikított. Másnapra éreztem, hogy kibújt a foga. Ezt csak egy éjjel csinálta szerencsére.
5/12 anonim válasza:
Az én 6 hónapos lányom is ezt csinálja.Ő nappal sem igazán alszik csak 3-4-szer 15 percet.Ha ébren van nyöszörög semmi nem jó neki.Használunk mindenféle fogzáskönnyítőt de nem igazán segítenek neki.
6/12 A kérdező kommentje:
A nappalal tényleg nincs gond,mert délelőtt is és délután is alszik kb.1,5-2 órát.De jó annak akinél csak 1 éjszakát csinálta a gyerkőc.Irigylem!
2010. júl. 7. 10:41
7/12 A kérdező kommentje:
Amúgy ki mit használ fogzásra?Kinek melyik vált be?
2010. júl. 7. 10:47
8/12 anonim válasza:
Nálunk is már 1 hete tart.Használunk Dentinoxot,Dologélt,Chamomilla.
9/12 anonim válasza:
sztem is a foga. ha nagyon nyűgi volt é s láza is volt, akkor panadolt kapott este. más nekünk nem vált be.
nekem azt mondta a védőnő, hogy a növekedési hormon éjjel bocsátódik ki a szervezetbe inkább. emiatt van, hogy ha nappal nem viseli meg annyira, éjjel viszont nem tud tőle aludni.
10/12 anonim válasza:
Nekünk két hétig csinálta nagyjából, a két kisőrlő lett az eredménye, meg egy folyton álmos szülőpár. :-) Ami nálunk bevált: Chamomilla; Viburcol; ringatás ülve,feje a vállamon; hűtött cumi rágcsálása
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!