Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Apa állandóan...

Mit csináljak? Apa állandóan leéget.11/L

Figyelt kérdés

Olyanokat mond hogy én az ő kis babuskája vagyok néha nyilvános helyeken is.

Állandóan Vica cicának hív. Nem lehetne hogy ha nyilvános helyen vagyunk legalább ott hívjon Évának?

2011. szept. 3. 08:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ezt igy ird meg papadnak, s kerd Tole, hogy legyenszives..., mert Te ezt igy megalazonak erzed, s mar nem vagy ovodas!
2011. szept. 3. 08:34
 2/12 anonim válasza:
100%
Beszéld meg vele négyszemközt, akkor meg fogja érteni.
2011. szept. 3. 08:35
 3/12 anonim ***** válasza:
48%

Ja, apám is elkezdett Picinek hívni, kb 13 évesen. Engem kifejezetten irritált, meg hülyén is éreztem, hogy eddig tudott a normális becenevemen szólítani.

Aztán vártunk anyámra a patika előtt, ki volt rakva sok színes doboz. Megszólalt: Ez meg mi? Közelebb hajolt, hogy lássa melyik terméket reklámozzák annyira. Én meg megszólaltam: ÉÉÉÉÉÉN tudom hogy ez koton, és még te hívsz engem Picinek.

Akkor abba is maradt, mert akkor már elegem volt, hogy többször szépen kértem, hogy ez engem zavar. Kijött anyám, látta hogy megint mi a téma, és lecseszte apám hogy hagyjon már békén.

Most én is figyelek, hogy a gyerekeimet ne irritáljam valamivel, ha nekik egy becenév vagy helyzet kényelmetlen, akkor igyekszem elkerülni.

Első körben kérd meg szépen hogy ne hívjon így, mert zavar téged. Ha nem érdekli, akkor jöhet a B terv, ha ő le Vica-cicáz, akkor kedvesen szólj neki, hogy: megyek már Fütyőmütyő!

2011. szept. 3. 08:38
 4/12 anonim ***** válasza:
64%
Ha nekem lett volna normális apám felőlem nyugodtan becézhetett volna... de sajna...
2011. szept. 3. 08:40
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Első kettőnek: én is többször szóltam apámnak, de nem vette komolyan. Én a picike cuki kislánya voltam, és hiába kértem a kotonos esetig, nem figyelt oda, csak legyintett. Neki ez kedveskedés volt a részéről, elintézte azzal, hogy tininyavalya, amire nem kell figyelni.

Kérdező: azért persze első körben kérd meg, hogy tudja, ez zavar. Ha nem lép, kedvesen becézd vissza.

2011. szept. 3. 08:40
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Hagyd rá, majd kinövi. :D

Engem Apukám kollégái hívnak Picurnak. Hogy miért, ne kérdezd. A barátai szintén. (Most leszek 21 éves, és közel 180 centi vagyok. :D ) Öcsém pedig Lipu. Szintén nem tudom miért. :D

2011. szept. 3. 08:58
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Örülj neki, hogy így hív. Engem nuncsinak meg kismariskának hívtak... pedig még csak nem is Mária a nevem. Mondd neki, hogy -Apa, olyan ciki, hogy Vicacicának hívsz, légyszi legalább mások előtt ne tedd.
2011. szept. 3. 09:07
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

EZ NEM IS DURVA!!

évnyitóra ő vitt el a suliba jövök ki : - te púztál iylen büdöset?

szerintem nagyon is jó apád van

2011. szept. 3. 09:20
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
utolsó vagyok amm meg lújzának hív és gizinek ..pedig bettina vagyok
2011. szept. 3. 09:35
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Én apa nélkül nőttem fel, és irigyeltem azokat, akik apukájukkal mentek mindenhova.

Most nevelőapám van, és szokott babának, kicsimnek hívni és nem zavar, ilyeneken nem kell problémázni.

13/L

2011. szept. 3. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!