Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Leéget állandóan az anyám mit...

Leéget állandóan az anyám mit csináljak?

Figyelt kérdés
Jöttek hozzám fiuk hogy menyjek ki és kimegy (mellesleg ugy öltözik mint egy csöves pedig van pénzünk de leggázább az öltözködése ) aztán ott az utcán ordibálja h boccs fiuk de a lányom most menstruál szóval nem fog menni a menet . Meg ilyeneket és nagyon zavar már sehol sem akarok vele megjelenni ha meg megmondom neki a véleményem akkor meg megvan sértődve :S
2011. márc. 26. 17:02
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

hát ez tényleg elég gáz! xD

a helyedben engem nem érdekelne ha megsértődik, elmagyaráznám neki hogy ez kellemetlen és ne csinálja/mondjon ilyeneket.

2011. márc. 26. 18:02
 2/5 anonim ***** válasza:
küld be a neonra!:D
2011. márc. 26. 19:24
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Bakker és még én azt hittem hogy apum égő...

Mutasd meg neki hogy miket írunk ide, hogy ez nem normális amit csinál/mond és igen baromi égő, MAGÁRA NÉZVE IS!

Tanuljon meg viselkedni, vagy ne lépjen utcára!

Esetleg ha komolyan nem látja hogy hol hibádzik ajánlom még a Kútvölgyi Klinika 7. emeletét problémamegoldásra xD

Am hány éves vagy?

2011. márc. 27. 17:32
 4/5 A kérdező kommentje:
13 vagyok :)
2011. márc. 28. 20:10
 5/5 anonim ***** válasza:

Égesd le te is őt!

Csak egy kanna benzin és egy gyufa kell hozzá...

2011. márc. 28. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!