Leéget állandóan az anyám mit csináljak?
Figyelt kérdés
Jöttek hozzám fiuk hogy menyjek ki és kimegy (mellesleg ugy öltözik mint egy csöves pedig van pénzünk de leggázább az öltözködése ) aztán ott az utcán ordibálja h boccs fiuk de a lányom most menstruál szóval nem fog menni a menet . Meg ilyeneket és nagyon zavar már sehol sem akarok vele megjelenni ha meg megmondom neki a véleményem akkor meg megvan sértődve :S2011. márc. 26. 17:02
1/5 anonim válasza:
hát ez tényleg elég gáz! xD
a helyedben engem nem érdekelne ha megsértődik, elmagyaráznám neki hogy ez kellemetlen és ne csinálja/mondjon ilyeneket.
3/5 anonim válasza:
Bakker és még én azt hittem hogy apum égő...
Mutasd meg neki hogy miket írunk ide, hogy ez nem normális amit csinál/mond és igen baromi égő, MAGÁRA NÉZVE IS!
Tanuljon meg viselkedni, vagy ne lépjen utcára!
Esetleg ha komolyan nem látja hogy hol hibádzik ajánlom még a Kútvölgyi Klinika 7. emeletét problémamegoldásra xD
Am hány éves vagy?
4/5 A kérdező kommentje:
13 vagyok :)
2011. márc. 28. 20:10
5/5 anonim válasza:
Égesd le te is őt!
Csak egy kanna benzin és egy gyufa kell hozzá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!