Miért írok állandóan nme-et a nem helyett? Más is van ezzel így?
Ahogy olvasom, a jelenséget jelneségnek írtam:DD
De egyébként az eseteg túlnyomó többségében csak a nemmel van gond, nem tudom, miért.. Hát eléggé sokalt használom ezt a szót, de azért majd megpróbálom beírni jegyzettömbe:D
Látom nem csak én vagyok így, hogy elírok valamit, jó tudni :) :D
Mne! Soha!
Amúgy én tényleg nem. Elég sokat nyomkodtam már a gombokat. Azok szoktak ilyeneket elütni (ahogy így bele gondolok), akik már két kézzel és egyre több ujjal gépelnek, de még nem profik benne. Sőt, kimondottan kezdők. Ugyanis a "nem" és 1-2 ilyen szót gyakran használ az ember. A "N" és az "M" betű egymás mellett van, amit a jobb kezünk valamelyik ujjával ütünk le. Az "E" betű pedig az egyik leggyakoribb hangunk/betűnk az abc-ben, amit a kezdő gépelők is megtalálnak hamar a billentyűzeten, azt viszont bal kézzel ütik le.
Tehát bal-jobb-bal. És az első és utolsó billentyű is egymás mellett van. Aki nem tud rendesen sok ujjal gépelni, az még belefut ilyenekbe. A kezdő meg pláne könnyebben elnyomja azt, hogy NEM, mint azt, hogy NÉHA (elég a billentyűzetre vetni egy pillantást hozzá).
Én ezt gondolom.
profi nem vagyok az biztos, csak hobbi céllal szoktam gépelni(facebook, e-mail stb..) Igen 2 kézzel gépelek, de szerintem már évek óta, viszont hobbi céllal ugye, szóval nem sokat.
Na és mi a teendő? Hogy tanuljak meg rendesen? Nincs fönt a neten valami gépelő oktató leírás, vagy akármi(melyik ujjaddal kezd, melyikkel,melyiket) bár 2 kezet használok gépeléshez, viszont csak 4 ujjat.
A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:03
Mintha magamat látnám !!!most!!! :D
gyors és figyelmetlen gépelés, veelm is megesik, csak én ki szoktam javítani
igaza van annak aki azt írja hogy középhaladó gépelők hibája. nem vakon géplesz, de nem is csigapötyöfgős
nem nem nem nem enm
5ödjére
most direkt nem javítok semmilyen hibát
Nyugalom, mivel az igazi olvasni tudók képolvasással olvasnak, és nem apránként betűzve minden szavat, ezért az agyuk már a helyes szavat észleli ;)
Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szímát, melyin serenrodbn vnanak a bteük egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslö és az ultosó bteük a hölyeükn lneegyek, A tböbi bteű lheet tljees összevabisszásagn, mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög. Eennk oka, hogy nem ovallusk el mniednigyk bteüt mgaát, hneam a szót eszgébéen ltjáuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!