Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért mondja nekem a barátnőm...

Miért mondja nekem a barátnőm állandóan azt válasz helyett, hogy majd rájövök?

Figyelt kérdés
2010. aug. 12. 17:47
 1/6 Alastor22 ***** válasza:
100%
Mert hülyének néz
2010. aug. 12. 17:54
 2/6 A kérdező kommentje:
De miért?
2010. aug. 12. 17:55
 3/6 anonim ***** válasza:

Mert ő nyilván már tapasztaltabb, vagy annak hiszi magát.

Idősebb nálad?

2010. aug. 12. 18:06
 4/6 Alastor22 ***** válasza:
100%

Nos, az embernek általában akkor szoktak ilyet mondani, ha az aki mondja, el akarja gondolkodtatni a hallgatóját, hogy saját maga jöjjön rá az adott probléma mibenlétére, illetve megoldására, mivel íly módon az ember jobban megérti a dolgokat és maradandó tapasztalatokat szerez. (Feltéve persze, hogy rájön, mi a gond)

A barátnődnek, meg valószínűleg ez a legegyszerűbb kitérő válasz, ami véget vet a vitának. (Ezért a gyakori használat)

2010. aug. 12. 18:08
 5/6 anonim ***** válasza:

+ Szerintem a barátnőd sem érti még teljesen amire gondol, nem tudja szavakba önteni, talán ezért mondja inább ezt.

Azért idősebbektől, ill. tapasztaltabbaktól szoktam ilyesmit hallani, sokáig nem voltam szerelmes, bár voltak kapcsolataim, és az egyik barátom, viszont sokáig őrülten szerelmes volt, és ő is mindig ezt mondta, hogy majd rájövök... Hát igen, rájöttem. És én se tudnék mást mondani másnak, ha még nem élte át ezt az érzést.

2010. aug. 12. 18:33
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat *mosoly* Egyébként én vagyok az idősebb. És igen, gondolom azt akarja, hogy jöjjek rá, de nem tudok.
2010. aug. 12. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!