Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri elkötelezni magunkat valaki mellett egy egész életre?
Attól függ. Én pl most azt várom az élettől, hogy felfedezzem, esetleg megismerek egy-két embert közben, nem tervezem megházasodni. A későbbiekre sem tervezek családot, sem férjet, de ha úgy hozza az élet, nem fogok csak azért lemondani, mert 19 éves fejjel nem akartam...
Akkor éri meg, ha azt szeretnéd, lehet, nem tart "örökké", mint ahogyand tervezted, de volt pár boldog éved. :)
ha nem az első jöttment idiótához, hannem a számunkra megfelelő férfihoz megyünk , illetve pasiknál nőt veszünk el, akkor nagyon megéri. soha életemben nem voltam még olyan boldog mint a férjem mellett:) 5 csalódásoktól, pofára esésektől nem mentes évem ment rá hogy megismerkedjünk, de megérte!
27/N
igen, abszolút. de nagyon jól kell választani.
mi a párommal maximálisan összeillünk, imádunk együtt lenni. még így 5 év után is. :)
nem baj ha előtte csalódsz párszor, olyanokba is belefutsz, akivel nem működik. sokat tanulsz magadról, az emberekről, a kapcsolatok működéséről. nem bánom a ballépéseimet sem, mert általuk értem meg arra, hogy tudjam értékelni azt a fantasztikus embert, aki a társam lett.
senki mással nem tudnám elképzelni az életemet rajta kívül. a hibái abba a kategóriába esnek, amit pont jól tudok tolerálni. úgy érzem ő is így van az enyéimmel :) a jó tulajdonságai meg pont azok, amit a leginkább tudok értékelni egy férfiban.
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!