Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti mernetek hazassag nelkul...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mernetek hazassag nelkul gyereket vallalni?

Figyelt kérdés
Manapsag minden kapcsolatot hamar feladnak a parok. Jo erre mondhatjuk hogy a hazassagbol is ki lehet lepni de azert nehezebb mint egy elettarsi kapcsolatbol, es valamit csak jelent hogy felesegul vette a not. Mit gondoltok egy nonek mennyire bizonsagos ma hazassag nelkul gyereket vallalni?
2014. aug. 21. 07:32
 41/94 anonim ***** válasza:
64%

én 8 éve vagyok az élettársammal! minket mindenki házasként kezel! az anyósomék és a szüleim kivételével, a környezetemben az összes ismerősöm, barátnőim, rokonok elváltak!!!! az egyik családtagunk 2 milliós esküvőt csináltatott magának, 2 évet volt házas! a másik ismerősöm megszülte a 2. gyereket, a párja félre kufircolt, azok is éppen válnak! munkatársaim mind elváltak!!! akkor kérdem én mit is jelent az a szaros papír???? nekem nem volt ciki, apasági nyilatkozatért menni! sokkal több az olyan pár akik ténylegesen szeretik egymást, papír nélkül, sokan csak azért házasodnak hogy "bebiztosítsák" magukat és hogy a külvilág felé mutatni a szépet!!!

én nem biztosítom be magam, ha egyedül maradok a gyerekemmel, akkor is talpon maradok, nekem ezért nem kell férj.....

2014. aug. 21. 14:04
 42/94 anonim ***** válasza:
70%
12 év pokoli házasság és 19 év csodálatos élettársi viszony tapasztalatával azt mondom miért ne?:)
2014. aug. 21. 14:14
 43/94 anonim ***** válasza:
56%
Mernék, mert egyrészt nem GYES-re szülném a gyereket, másrészt mindegy, hogy a férfinak mennyire könnyű lelépnie, ha a kapcsolat már a házasságon belül tönkrement.
2014. aug. 21. 14:24
 44/94 anonim ***** válasza:
24-es: hogy milyen lépés jön? gyerek, gyerekek, új munkahelyek, stb, és igen, jól mondod, az unalomba és a közös kihívások nem létébe igenis belehalhat egy kapcsolat.
2014. aug. 21. 14:43
 45/94 anonim ***** válasza:
76%

A házasság egyébként nem elköteleződés, mert fel lehet bontani. Az elköteleződés attól az, hogy nem tudod akár másnap egy perrel lemondani. A gyerek ilyen, ha megcsinálod, utána már nem mondhatsz le róla (extrém esetektől eltekintve), ellenben házasságból soha nem volt még ennyire könnyű kilépni. Az elköteleződés a párod felé fejben kezdődik, nem a papír aláírása után.

Egyáltalán milyen törvényi kötelezettségei vannak egy házastársnak? Büntethető bárki is azért, ha nem keres pénzt, nem takarítja ki a lakást vagy megcsalja a párját? Naugye.

2014. aug. 21. 14:47
 46/94 anonim ***** válasza:
15%

Én biztos nem vállalnék házasság nélkül gyereket. Persze el lehet válni, de ha el se akar venni azért az sok mindent elárul, egyszerűen nem velem tervez. Különben miért ne tartanánk egy nagy bulit ahol együtt ünnepeljük a boldogságunkat a barátainkkal? Semmi nyomós okot nem lehet felhozni a házasság ellen. Inkább legyek 50 évesen mondjuk valakinek az ex felesége, mint valakinek a csaja.

Valószínűleg nem tudok jól érvelni, lényeg hogy egy jó kapcsolatban ha nem jön el a házasság gondolata akkor kár együtt lenni, és ha téged nem akar elvenni mert "az csak egy papír", fog olyat találni akit örömmel elvesz és te is olyat aki téged választ.

L23

2014. aug. 21. 15:41
 47/94 anonim ***** válasza:
28%

Ja és az hogy sokan elválnak és sok rossz házasságot láttatok tényleg kiváló érv, szinte biztos hogy ha nem házasodtak volna össze most boldogan élnének. Ez valami vicc?

Mindenki úgy él ahogy akar, de azért ne kezdjük el magyarázni hogy az élettársi kapcsolat sokkal jobb. Ha bármi történik a párotokkal, ugyanannyit fogsz számítani mint a szomszéd, gondolok itt az örökségre, a gyerekekre, stb. Ezeket a magyarázatokat inkább beletörődésnek érzem részetekről, hogy nem vettek el 'de nem baj, jó ez így is nekem, a szomszéd úgyis most vált el'.

Jogilag sem mindegy hogy feleség vagy barátnő vagy, mert szakításnál senkit nem érdekel hogy mondjuk te újítottad fel a saját pénzedből a pasi lakását, válásnál meg minden feleződik amit közösen szereztetek.

Nem akarok ítélkezni, mindenki él ahogy akar.

23l

2014. aug. 21. 15:50
 48/94 anonim ***** válasza:
70%

47-ES te nagy tévedésben vagy hogy engem nem akartak elvenni és én beletörődtem hogy így nekem jó!

engem 2x el akart venni a párom,(időpont volt már) én mondtam neki hogy hagyjuk, vegyünk lakást, autót!

Én nagyon jól érzem magam így a kislányommal,párommal, EGY CSALÁD VAGYUNK!

Ja és mertem gyereket vállalni igen!

2014. aug. 21. 16:22
 49/94 anonim ***** válasza:
100%

Inkább legyek 50 évesen mondjuk valakinek az ex felesége, mint valakinek a csaja.

Szóval ahelyett, hogy élnél valakivel boldogan a csajaként, helyett inkább lennél egy elvált nő, de lényeg, hogy te voltál házas. Ennyi? Ez a lényeg? Hogy egyszer valaki elvegyen, az se baj, ha elváltok, de lényeg, hogy elvett aztán meg ahogy puffant?! Ez elég meredek hozzáállás. És szomorú, hogy arra mész, hogy elvegyenek, mindegy az egész neked, csak aláírja! szánalom!

2014. aug. 21. 16:25
 50/94 anonim ***** válasza:
72%

ja és 47-es akkor feltételezem se gyereked se férjed.....

akkor te honnan tudod hogy téged el fognak venni???? hmm? kis csillag....

2014. aug. 21. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!