Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mernetek hazassag nelkul gyereket vallalni?
Nem vagyok házasságfüggő, ha az lennék, akkor már rég lenne férjem. Eddig 3 komoly kérőt utasítottam vissza. Innen is tudom, viszont nem élnék együtt senkivel évekig házasság nélkül. Ha valaki nagyon ódzkodik a házasságtól, az nem akarja elkötelezni magát. Tudom a saját példámból.
A házasság nem csak egy papír, hanem elsősorban egy jogi lépés, Érzelmi alapon, pedig hogy felvállalod a másikat, kiállsz érte, és vele akarod leélni az életed.
"Ha valaki nagyon ódzkodik a házasságtól, az nem akarja elkötelezni magát. Tudom a saját példámból. "
Ez az... te legalább nem takarózol mindenféle kifogással, mint azt sokan csinálják.
#92:
Nem is, mert ismerem magam. Ha olyan lett volna bármelyik kérő, akivel VALÓBAN az egész életemet eltudtam volna képzelni, akkor igent mondtam volna.
Igen. Ha olyan lett volna. Amúgy én se ahhoz mentem férjhez aki először kért meg.
Mert amúgy akinek fontos a házasság azt divat úgy beállítani itt gyakorin , hogy akárkihez hozzámegy, csak vegyék el.... :) nos ez sem igaz mindenkire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!