Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti mernetek hazassag nelkul...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mernetek hazassag nelkul gyereket vallalni?

Figyelt kérdés
Manapsag minden kapcsolatot hamar feladnak a parok. Jo erre mondhatjuk hogy a hazassagbol is ki lehet lepni de azert nehezebb mint egy elettarsi kapcsolatbol, es valamit csak jelent hogy felesegul vette a not. Mit gondoltok egy nonek mennyire bizonsagos ma hazassag nelkul gyereket vallalni?
2014. aug. 21. 07:32
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/94 anonim ***** válasza:
93%

Nem vagyok házasságfüggő, ha az lennék, akkor már rég lenne férjem. Eddig 3 komoly kérőt utasítottam vissza. Innen is tudom, viszont nem élnék együtt senkivel évekig házasság nélkül. Ha valaki nagyon ódzkodik a házasságtól, az nem akarja elkötelezni magát. Tudom a saját példámból.

A házasság nem csak egy papír, hanem elsősorban egy jogi lépés, Érzelmi alapon, pedig hogy felvállalod a másikat, kiállsz érte, és vele akarod leélni az életed.

2014. aug. 23. 19:11
 92/94 anonim ***** válasza:
76%

"Ha valaki nagyon ódzkodik a házasságtól, az nem akarja elkötelezni magát. Tudom a saját példámból. "

Ez az... te legalább nem takarózol mindenféle kifogással, mint azt sokan csinálják.

2014. aug. 23. 20:00
 93/94 anonim ***** válasza:
81%

#92:

Nem is, mert ismerem magam. Ha olyan lett volna bármelyik kérő, akivel VALÓBAN az egész életemet eltudtam volna képzelni, akkor igent mondtam volna.

2014. aug. 23. 20:09
 94/94 anonim ***** válasza:
67%

Igen. Ha olyan lett volna. Amúgy én se ahhoz mentem férjhez aki először kért meg.

Mert amúgy akinek fontos a házasság azt divat úgy beállítani itt gyakorin , hogy akárkihez hozzámegy, csak vegyék el.... :) nos ez sem igaz mindenkire.

2014. aug. 24. 18:18
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!