Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti mernetek hazassag nelkul...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mernetek hazassag nelkul gyereket vallalni?

Figyelt kérdés
Manapsag minden kapcsolatot hamar feladnak a parok. Jo erre mondhatjuk hogy a hazassagbol is ki lehet lepni de azert nehezebb mint egy elettarsi kapcsolatbol, es valamit csak jelent hogy felesegul vette a not. Mit gondoltok egy nonek mennyire bizonsagos ma hazassag nelkul gyereket vallalni?
2014. aug. 21. 07:32
 71/94 anonim ***** válasza:
91%

csak mert téged lecseréltek, nem fognak mindenkit.

tudod ha le akar cserélni le fog, papírral vagy anélkül.

akkor így jártam, akkor sem leszek olyan mint te, hogy majd azt szidom, akinek jó. erre izgulsz? majd puskával vadászok a párokra:) lehet hogy én cserélem le, nem? és akkor mi lesz? túllépünk, mert a normálisak azt teszik, de te nem vagy az. szajkozod, hogy elhagy, meg megcsal, meg egyebek.

ha akarja, megteszi, de bízok benne. megadom neki amit tudok, és ő is nekem. és ha baj van, kommunikálunk, nem megcsaljuk a másikat.

nézzél inkább mélyen magadba, hogy miért nem kellesz a kutyának se?! gusztustalan nőszemély vagy így pár komment alapján is, nem csodálkozom, hogy bottal sem piszkálnak meg. de nyomasd csak, hogy biztos épp megcsal és mást dug, meg máshova jár munka helyett, meg majd lecserél. nem izgat, mert lepereg egy ilyen "ember"-től mint te. csak nevetek rajtad, ahogy itt sokan! szánalmas vagy, de várom az újabb szidalmat:)

2014. aug. 21. 18:15
 72/94 anonim ***** válasza:
0%
Igen, lecseréltek egy sokkal csúnyábbra, akit azelőtt lehordott mindenféle lófejűnek. Nem baj, legalább tudom, hogy a férfiak és nők többsége egyszerűen elmebeteg. Itt is vannak egy páran, bár szerintem te nem vagy az, csak mérhetetlenül naiv. Sajnállak is emiatt, mert tudom, hogy úgyis te fogod megszívni, tudod, a férfiknak nincs se szivük, se lelkük. Akkor inkább maradok gusztustalan. Nem mintha a földhöz verném magad a véleményedtől.
2014. aug. 21. 18:18
 73/94 anonim ***** válasza:
92%
Én mindig azt mondom a páromnak, hogy először el kell vennie, ha gyereket akar - márpedig nagyon szeretne, már van neki egy, de teljes családra vágyik. A házasságtól viszont, ahogy látom tart egy kicsit, így ezzel talán nyerek pár évet, mivel én még nem akarok gyereket. Amúgy tökmindegy lenne, házasság nélkül is szülnék, ha akarnék. Látom, hogy jó apa, a gyerekkel sokat törődik, otthagyta nekik a családi házat, az egyik autót, és ő vett magának másik lakást, mikor szétmentek a nővel, pedig semmi papír nem kötötte őket össze. Ha valaki kifog egy normális pasit, papír nélkül is nyugodtan vállalhat vele gyereket, úgy gondolom. Ha meg nem fog ki normálisat, azon meg a papír se segít.
2014. aug. 21. 18:25
 74/94 anonim ***** válasza:
92%

nem már nem vagyok naiv. 17évesen az első nagy tini szerelemnél az voltam, naiv, elvakult, vége is lett, csúnyán. de ez van.

most huszonéves fejjel nem vagyok naiv, csak bízok abban akit választottam. és van szíve és van lelke, nagyobb mint bárkinek akit ismerek.

talán az a lófejű jobb volt mint te, te elveszed az ember életkedvét, savanyú vagy, mint azok az öreg emberek akik csak morognak és szidnak mindent és mindenkit. ahelyett hogy elgondolkoznál, szidod a másikat, meg mindenkit. tipikusan az vagy, akit átvágták és most az összes pasi dögöljön meg, de tőlem. maradj egyedül, savanyodj meg és legyél irigy mindenkire akinek van egy kis öröm az életében.

szebb életét!

2014. aug. 21. 19:16
 75/94 anonim ***** válasza:
50%
74-es: Akkor még nem voltam ilyen, pont az volt a baja, hogy megunta azt, hogy mindent megadtam neki, és ő volt nekem az első. Na még egyszer nem leszek ilyen hülye, a jóindulatnak vége, mindenki csak egy kihasználó f@ß, amíg az ellenkezőjét be nem tudja bizonyítani, és a párkapcsolatok meg akármilyen emberi kapcsolatok túlértékeltek!
2014. aug. 21. 19:32
 76/94 anonim ***** válasza:
90%

Itt nem arról van szó hogy merek vagy nem merek, hanem arról, hogy nem AKARTAM házasság nélkül gyereket. Nekem a szerelem és a házasság fontosabb volt mindig is. Aztán amikor a férjemet megismertem, tőle már akartam babát.

De nekem ehhez egy sima kapcsolat akkor is kevés. Én hogy úgy mondjam nem a pasimmal akartam gyereket vállalni, hanem a férjemmel. Más kérdés hogy házasságban sem vállalunk gyereket egyéb okok miatt, de ez most lényegtelen.

Az ismerőseim között nem divat házasodni. :( A 90% kapcsolatba vállalt gyereket.

A maradék 10 % megoszlik

szinglik

párkapcsolatban élők,

házasok gyerek nélkül

házasok gyerekkel/ekkel,

és szingli anyukák között, akiket a gyerek/ek születése után otthagyott a párja (ebből az egyik lány volt házas).

A házasság pár hónapig tartott konkrétan. A második gyerek úton volt amikor házasodtak, és a pasi a szülés után nem sokkal hagyta ott a lányt(az ismerősömet) egy másik nőért. 2013 Szeptemberben házasodtak, decemberben már folyamatban volt a válásuk.

Szóval aki gyereket szül, akár házasságba, akár kapcsolatba, nincs biztonságban. Bárkit simán ott tud hagyni a pasi. A gyerek sem biztosíték semmire, ahogy a házasság sem. Persze nyilván akik elhagyják a gyereküket, párjukat, feleségüket, férjüket, azok sose gondolták komolyan az elkötelezettséget.

Az ismeretségi körömben legtöbben azok közül ahol házasság és gyerek is van, a terhesség alatt házasodtak össze, vagy már volt gyerek a házasság előtt. Olyan házaspárt konkrétan nem is ismerek, akiknél a régi rendszer volt: házasság, majd pár év múlva gyerek.

Az ember feleslegesen házasodik, ha attól biztonságot remél, és azt hogy áá akkor már tespedhetek mert úgyse hagy el... ez egy marhaság....

A házasságban is ugyanúgy 2 ember van akik szeretik egymást (jobb esetben), és tenni kell a kapcsolatért, azért hogy működjön. Ha ezt nem teszik meg akkor tönkremegy, elválnak, de ez nem a házasság hibája, hanem a 2 emberé akik elrontják az egészet...

Ha 2 embernek egyébként szar a kapcsolata, azon a házasság sem fog javítani (rokonságban van ilyen): azt hitték attól majd jobb lesz a kapcsolatuk ha összeházasodnak, nos nem lett és csak kínlódnak egymás mellett, mert nem boldog egyik sem. Orrba szájba megcsalják egymást, pedig 4 éve házasok csak. Egy időben arról is szó volt hogy legyen közös gyerekük, hátha jobb lesz, de azt a csaj nem akarta... (már van egy gyereke másik pasitól, és vele sem törődik). Gondolom nem akart a nyakába venni még egy terhet... mert neki az első gyerek is teher... azért passzolta le kisbaba korában, és egyébként rendszeresen az anyjának, hogy mehessen diszkózni....

Volt osztálytársam és a barátnője pár évig együtt voltak szépen boldogan... Aztán jött a gyerek. Nincs egy éves a kisfiuk, de már nincsenek együtt... Erről azt gondolom hogy házasságban is ugyan úgy szétmentek volna ha nem tesznek a kapcsolatért.

Én talán régimódi vagyok... nem hiszek abban, hogy a házasság csak papír. Szerintem a házasság a társunk felé az igazi elkötelezettség, hogy vele akarok maradni egész életemben, nem várok jobbra, szebbre stb, nem hagyok kiskaput, hogy könnyebb legyen lelépni, mert nincs jobb nála:)

Saját egyéni véleményem, hogy aki nem akar többet egy szimpla barát, barátnő kapcsolatnál (mert attól, hogy együtt élnek, még ennél nem többek), annak oka van legtöbbször.

Aláírom, hogy vannak tényleg olyanok, akiknek csak nem fontos a házasság, és nem ér annyit, hogy elmenjenek aláírni a hivatalba....de szerintem kevesen vannak akiknél ez a valódi ok, és nincs más mögötte....(pl jobbra várnak, vagy nem bíznak a párjukban és féltik a vagyonukat) de szerencsére nekem ezt nem kell megértenem... elég ha ők értik:)

Egyébként meg aki bizalmatlan.... hát tényleg ne házasodjon, vagy létezik a házassági szerződés:)

2014. aug. 22. 03:35
 77/94 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen kérdéseknél azért mindig feltűnik valami: az élettársak általában azt írják csak, minden indulat nélkül, hogy nem fontos nekik a papír, a házasok pedig olyan érvekkel jönnek, hogy "biztos irigy vagy", "savanyú a szőlő", "a párod még várja, talál-e nálad jobbat", "nem akarsz elköteleződni", "az élettársi kapcsolat alacsonyabb rendű" és hasonlók. Áruljátok már el, hogy ha annyival magasabb rendű a házasság, akkor miért szorul arra, hogy ekkora indulatokkal védjétek egy anonim fórumon vadidegenekkel szemben?
2014. aug. 22. 20:54
 78/94 anonim ***** válasza:
16%

Amikor en voltam fiatal csak a prolik es a falu utolso utcaja elt elettarsi kapcsolatban.es a kekefenyben hangzott el az elettarsa szo

A legcsorobb normalis ember normalis iq vette a faradsagot es osszehazasodott.

Fordult a vilag

Talan a nok lettek igenytelenebbek nem igenylik a hazassagot a tiszteletet a ferfiaktol nem varnak el semmit olcson adjak magukat barmit megtesznek egy kis szeretetert csereben.

Ez van ebben a vilagban elunk

Kicsit sajnalom azert oket mert soha nem fogjak megtudni milyen erzes az mikor a ferfi epekedik utanad megkeri a kezed varja az eskuvot hogy vegre veled elhessen kozos agyban ebredjetek.

Mekkora varazsa is volt a dolognak.

Csak azt tudja megbecsulni az ember amiert kuzdeni kell es varni vagyakozni ra. Ha minden konnyen es olcson kaphato ertektelen lesz.Na ez a baj a mai vilaggal

2014. aug. 23. 01:05
 79/94 anonim ***** válasza:
82%

#78, érdekes módon neked is elég középkori az elképzelésed a férfi-női kapcsolatról. A nő egy toronyban ülő szűz, akiért a lovagnak kell megküzdenie? Aranyos, de modern emberek egyenrangú partnerként tekintenek egymásra és ugyanannyira küzd az egyik fél az egyikért, mint a másik a másikért. Egy férfi pedig elköteleződhet egy nő mellett, csak ezt nem egy papírral teszi, hanem a mindennapi cselekedeteivel. Ha egy lakatlan szigeten élő párnak nincs a közelükben anyakönyvi hivatal, se templom, akkor ők már sosem teljesedhetnek ki?

Számtalan példát találni az efféle kérdéseknél, hogy a pár 10 éve együtt van, nevelik a gyereküket, de egyiknek sincs gyűrű az ujján, miközben a "férjem-feleségem megcsalt, alkoholista, megver, mit tegyek?" típusú kérdések százszámával özönlenek a Családi kapcsolatok témában.

2014. aug. 23. 01:23
 80/94 anonim ***** válasza:
0%

amikor mar minden regi erkolcsi szabalyt ledont egy tarsadalom es mar mindent szabad akkor kovetkezik be a valtozas az uj erkolcs felfedezese a regi ertekek visszaallitasa.Nagyon remelem hamarossan mert szodoma es gomora varosa is fejet hajtana a mai vilag elott.

|A mi ismeroseink kozott nincs elettarsi kapcsolatban senki nalunk nem szokas.Nalunk szokas osszehazasodni es egymast megtisztelni ezzel .Nem szokas osszedobni a szennyest csak ugy.

2014. aug. 23. 01:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!