Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti mernetek hazassag nelkul...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mernetek hazassag nelkul gyereket vallalni?

Figyelt kérdés
Manapsag minden kapcsolatot hamar feladnak a parok. Jo erre mondhatjuk hogy a hazassagbol is ki lehet lepni de azert nehezebb mint egy elettarsi kapcsolatbol, es valamit csak jelent hogy felesegul vette a not. Mit gondoltok egy nonek mennyire bizonsagos ma hazassag nelkul gyereket vallalni?
2014. aug. 21. 07:32
 61/94 anonim ***** válasza:
91%
Ja és volt egy párom régen aki egyből erőltette az eljegyzést és esküvőt, most meg 4-5 éve egyedül van, mert leváltam tőle, mert nem voltam boldog vele. Beképzelt egy nő volt. Iszonyat jó neki, hogy annyira erőltette a házasságot :-))
2014. aug. 21. 17:42
 62/94 anonim ***** válasza:
42%
61-es: Nincs itt semmi erőltetés, csak majd tisztázni fogom, hogy valamit valamiért. Vagy bevállalja, és szaporodik velem, miután elvesz, vagy nem, és nem lesz gyerek, vagy ő jobbra, én balra. Bár elnézve a magyar húspiac férfifelhozatalát, hát lehet, hogy a harmadik opcióval járok a legjobban.
2014. aug. 21. 17:45
 63/94 anonim ***** válasza:
21%

Apasági meg amúgy se ér semmit, ha te úgy döntesz, hogy beújítasz egy új nőt és lelépsz vele, a kiccsaládod mehet majd a sóhivatalba.

Igeeeen? És ha házas akkor mi is a különbség? Válás, ennyi. Lehet hosszas, de végén elválasztanak, kap a gyerek GYT-t, feleséget meg megeheti a fene. Dettó ha feleség talál új társat. Nincs különbség! Ha valaki menni akar nem egy papír tartja vissza!!!!!!!

2014. aug. 21. 17:46
 64/94 anonim ***** válasza:
26%
Aki nem akarja elvenni a párját/nem akar hozzámenni, az tuti azért nem köteleződik el mellette, mert egy jobbra/szebbre/gazdagabbra vár, csak addig is kell valaki pótléknak. Ennyi.
2014. aug. 21. 17:47
 65/94 anonim ***** válasza:
91%

és szaporodik velem

szaporodik? milyen szép, igaz hogy szép nyelvünkben csomó kifejezés van a szaporodásra, te mégis ezt választottad.

mint az állatok, pasiknak csak az aláírása, meg a spermája kell, ennyi.

2014. aug. 21. 17:50
 66/94 anonim ***** válasza:
42%

65-ös: Nézzük, mi kell nekem a pasitól?

Kell:

aláírása

spermája

szeretete

gondoskodása

bizalma

őszintesége

jó és rossz szokásai, bár inkább a jók

személyisége

intelligenciája

hűsége

stb.

stb.

Mit tud ebből nyújtani az átlag magyar jóembör? Kb. csak az első kettőt. Hát ez gáz barátocskáim...

2014. aug. 21. 17:53
 67/94 anonim ***** válasza:
91%

nem, te nem találtál olyat aki meg tudja adni a többit. ez a te hibád. van aki megad mindent, nem kell másoknak ugrani, mert te csak selejtekkel találkozol.

de akkor menj el a spermabankba, vagy dugj egy pasival aki tetszik, és lesz egy gyereked, akin kiélheted a keserűségedet!

2014. aug. 21. 17:55
 68/94 anonim ***** válasza:
0%
65-ös: Dehogy vagyok én keserű, csak reálisan látom a dolgokat, míg ti a szerelem ködjében botorkáltok. Lehet, hogy majd 10 év múlva teszek egy látogatást a spermabankban, így legalább gyerekem is lehet majd, és még egy disznót se kell kiszolgálnom otthon. Tök jó ügy! Másrészt mit gondolsz, nekem mi a reális, ha 10-ből 10 barommal találkoztam, akkor el fogom hinni, hogy a világ tele van jobbnál jobb pasikkal? Főleg a kishazánkban? Csak mert veled még nem b@ßtak ki. De ne félj, ami késik, nem múlik!
2014. aug. 21. 17:58
 69/94 anonim ***** válasza:
91%

szóval dögöljön meg a szomszéd tehene is?

képzeld volt szemét pasim, rosszul esett, ennyi, vége lett én feldolgoztam, neked nem ment.

lehet hogy még a szerelmi ködben élek már 3éve, és akkor mi van? savanyú a szőlő? ahogy látom neked az.

igen vannak szemét pasik. és? átvert? és? túllépsz rajta, ajánlok egy pszichológust, mert neked ezzel komoly bajod van.

és mivel ezt a negatív viselkedést árasztod, csak ilyeneket vonzol be. és amíg másokat utálsz, mert boldogok, addig nem is lesz rendes párod.

ne utálj, mert találtam normális pasit! vagy elvesz vagy nem, de egyelőre tojok rá, mert így tökéletes!!!

nagyon megkeseredett, savanyú ember vagy. én nagyon sajnállak. szomorú életed lesz, ha ilyen maradsz

2014. aug. 21. 18:06
 70/94 anonim ***** válasza:
0%
69-es: De jó lesz neked, ha lecserélnek frissebb/fiatalabb/szebb bulára. XD Örülj annak, hogy szerelemes vagy, veregesd magad vállon, de én személy szerint nem látom semmi értelmét.
2014. aug. 21. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!