Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mernetek hazassag nelkul gyereket vallalni?
Apasági meg amúgy se ér semmit, ha te úgy döntesz, hogy beújítasz egy új nőt és lelépsz vele, a kiccsaládod mehet majd a sóhivatalba.
Igeeeen? És ha házas akkor mi is a különbség? Válás, ennyi. Lehet hosszas, de végén elválasztanak, kap a gyerek GYT-t, feleséget meg megeheti a fene. Dettó ha feleség talál új társat. Nincs különbség! Ha valaki menni akar nem egy papír tartja vissza!!!!!!!
és szaporodik velem
szaporodik? milyen szép, igaz hogy szép nyelvünkben csomó kifejezés van a szaporodásra, te mégis ezt választottad.
mint az állatok, pasiknak csak az aláírása, meg a spermája kell, ennyi.
65-ös: Nézzük, mi kell nekem a pasitól?
Kell:
aláírása
spermája
szeretete
gondoskodása
bizalma
őszintesége
jó és rossz szokásai, bár inkább a jók
személyisége
intelligenciája
hűsége
stb.
stb.
Mit tud ebből nyújtani az átlag magyar jóembör? Kb. csak az első kettőt. Hát ez gáz barátocskáim...
nem, te nem találtál olyat aki meg tudja adni a többit. ez a te hibád. van aki megad mindent, nem kell másoknak ugrani, mert te csak selejtekkel találkozol.
de akkor menj el a spermabankba, vagy dugj egy pasival aki tetszik, és lesz egy gyereked, akin kiélheted a keserűségedet!
szóval dögöljön meg a szomszéd tehene is?
képzeld volt szemét pasim, rosszul esett, ennyi, vége lett én feldolgoztam, neked nem ment.
lehet hogy még a szerelmi ködben élek már 3éve, és akkor mi van? savanyú a szőlő? ahogy látom neked az.
igen vannak szemét pasik. és? átvert? és? túllépsz rajta, ajánlok egy pszichológust, mert neked ezzel komoly bajod van.
és mivel ezt a negatív viselkedést árasztod, csak ilyeneket vonzol be. és amíg másokat utálsz, mert boldogok, addig nem is lesz rendes párod.
ne utálj, mert találtam normális pasit! vagy elvesz vagy nem, de egyelőre tojok rá, mert így tökéletes!!!
nagyon megkeseredett, savanyú ember vagy. én nagyon sajnállak. szomorú életed lesz, ha ilyen maradsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!