Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mernetek hazassag nelkul gyereket vallalni?
Én nem. Azért nem, mert nekem fontos a házasság, nem azért, mert értékesebbnek érzem magam, de ugyanolyan fontos LÉPÉS, mint az összeköltözés. és szerintem lépések nélkül egy kapcsolat halott.
És jogilag sem éri meg, meg én cikinek is érezném, pedig budapesti vagyok, nem falun nevelkedtem, hogy "jaj, mit szólnak". De nem szeretnék vadházasságot.
27N
ha akar akkor úgyis megy, ha házasok vagyunk, ha nem.
mire garancia? semmire.
Nem vállalnék házasság nélkül gyermeket. Nem azért, mert félek bármitől, hanem mert az életben megvannak a jól működő lépcsőfokok, amiket egyesével kell venni, nem hármat átugorva aztán visszazuhanni a padlóra.
Én úgy látom, hogy nem tett jót a társadalomnak az, ahogy a családot és házasságot kezelik az utóbbi időkben.
A házasság nem egy papír, csak az írásos bizonyítéka a házasságnak a papír. A házasság jóval több, mint bármilyen más kapcsolat, és eddig nem találtak ki jobb intézményt egy család megalapozására.
Szerintem akik szerint csak egy papír, azok vagy nincsenek tisztában a házassággal, vagy nem akarják elvenni őket, és ugye savanyú a szőlő....
Szóval én hiszek abban, hogy az életben a lépcsőfokokat egymás után kell venni. Előbb házasság, majd gyermek.
Nem kötekedésből de:
"A házasság jóval több, mint bármilyen más kapcsolat,"
kérlek írd le, hogy miben másabb mint pl élettársi kapcsolat gyerekkel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!