Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti mernetek hazassag nelkul...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mernetek hazassag nelkul gyereket vallalni?

Figyelt kérdés
Manapsag minden kapcsolatot hamar feladnak a parok. Jo erre mondhatjuk hogy a hazassagbol is ki lehet lepni de azert nehezebb mint egy elettarsi kapcsolatbol, es valamit csak jelent hogy felesegul vette a not. Mit gondoltok egy nonek mennyire bizonsagos ma hazassag nelkul gyereket vallalni?
2014. aug. 21. 07:32
 21/94 anonim ***** válasza:
64%

Én nem. Azért nem, mert nekem fontos a házasság, nem azért, mert értékesebbnek érzem magam, de ugyanolyan fontos LÉPÉS, mint az összeköltözés. és szerintem lépések nélkül egy kapcsolat halott.

És jogilag sem éri meg, meg én cikinek is érezném, pedig budapesti vagyok, nem falun nevelkedtem, hogy "jaj, mit szólnak". De nem szeretnék vadházasságot.

27N

2014. aug. 21. 10:34
 22/94 anonim ***** válasza:
69%

ha akar akkor úgyis megy, ha házasok vagyunk, ha nem.

mire garancia? semmire.

2014. aug. 21. 10:44
 23/94 anonim ***** válasza:
68%
A vőlegényemmel jövőre tervezzük az esküvőnket. Természetesen már beszéltünk gyerekvállalásról is, a terv szerint esküvő után nekiállunk próbálkozni. Viszont ha valamilyen oknál fogva becsúszna a baba, nem hoznánk előrébb az esküvőt, vagy pánikolnánk be, hogy most aztán mi legyen. Valamint sokan abszolút nem is szeretnének házasságot, mindenki más-más megfontolásból házasodik, illetve nem. Szerintem mindenki döntse el maga, hogy hogyan szeretne élni. A kérdésre válaszolva, szerintem ugyanúgy lehet alapozni egy élettársi kapcsolatra, mint egy házasságra, hiszen sosem lehet tudni mi lesz 10-20 év múlva. teljesen személyiség függő, hiszen ugyanúgy lehet csúnyán válni, pereskedni, bíróságra járni, mint ahogyan szépen csendben, közösen megegyezve mindenben kilépni egy élettársi/vagy párkapcsolatból. A gyerekvállalás ténye szerintem pont nem ettől függ, hogy valaki házas vagy sem.
2014. aug. 21. 10:56
 24/94 anonim ***** válasza:
38%
21: és a házasság után milyen lépés jön? Vagy aztán 20-30-50 évre megreked a kapcsolat?
2014. aug. 21. 10:57
 25/94 anonim ***** válasza:
63%
Ez már dög unalmas házasság igy meg úgy..Elvette azt a nőt?Elhát lehet meg is bánja.Ép olyan biztonságos mint házasságba.Azzal a papirral amit én is őrzők ezer éve,még arra se jó kitöröljem vele mert kemény.Semmi hátránya nem származik a gyereknek belőle.Aki meg zabi gyerekezik keresse meg a gyógyszerét.Ő se lehet biztos benne az az apja akit mondtak.Akkor?
2014. aug. 21. 11:11
 26/94 anonim ***** válasza:
58%

Nem vállalnék házasság nélkül gyermeket. Nem azért, mert félek bármitől, hanem mert az életben megvannak a jól működő lépcsőfokok, amiket egyesével kell venni, nem hármat átugorva aztán visszazuhanni a padlóra.

Én úgy látom, hogy nem tett jót a társadalomnak az, ahogy a családot és házasságot kezelik az utóbbi időkben.

A házasság nem egy papír, csak az írásos bizonyítéka a házasságnak a papír. A házasság jóval több, mint bármilyen más kapcsolat, és eddig nem találtak ki jobb intézményt egy család megalapozására.

Szerintem akik szerint csak egy papír, azok vagy nincsenek tisztában a házassággal, vagy nem akarják elvenni őket, és ugye savanyú a szőlő....

Szóval én hiszek abban, hogy az életben a lépcsőfokokat egymás után kell venni. Előbb házasság, majd gyermek.

2014. aug. 21. 11:39
 27/94 anonim ***** válasza:
34%

Nem kötekedésből de:

"A házasság jóval több, mint bármilyen más kapcsolat,"

kérlek írd le, hogy miben másabb mint pl élettársi kapcsolat gyerekkel

2014. aug. 21. 11:40
 28/94 A kérdező kommentje:
Nekem például azért lenne fontos mert nem merek másképp gyereket vállalni, meg hagyománytisztelő vagyok szeretnék templomban is férjhez menni kimondani az igent. De úgy látom hogy a mai férfiak nem törekednek a házasságra sokszor az együttélésre sem.
2014. aug. 21. 11:47
 29/94 anonim ***** válasza:
21%
és természetesen szűzen is állsz oltér elé...
2014. aug. 21. 11:54
 30/94 A kérdező kommentje:
29. Ez most hogy jön ide aki nem ne vegyen fel fehér ruhát sem vagy hogy gondolod?
2014. aug. 21. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!