Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mernetek hazassag nelkul gyereket vallalni?
Itt úgy látom sok hölgy tévedésben van. Sok ember él boldogan párkapcsolatban papírok nélkül is és nem azért nem akar házasságot, mert egyszer szakítani akarnak és szétmenni. Hanem mert nincsenek millióik nagy lakodalomra, feleslegesnek tartják a papírt, más a vallásuk stb...
Én már rég megvettem a jegygyűrűket, de lehet csak 8-10 év együttélés után fogunk házasodni, mert vannak sokkal fontosabb dolgok is az életben, mint a közös vadkörténk. És már 3 éve nagyon boldog szerelemben élünk. Most például fontosabb lesz a nagyobb lakás, mintsem a hejehuja dinomdánom esküvő...
3 évkiszolgáltatottság?
tudod ha megfelelő emberrel vagy, nem vagy kiszolgáltatott. előtte kell rendes munka és akkor rendes pénzt kapsz.
és ha elvesz a kedves ffi, aztán meg majd megkapod, hogy élősködsz otthon, ha szülsz?!
am. nem kell 3 évig otthon maradni, lehet menni hamarabb dolgozni.
ha neked a gyerekszülés kiszolgáltatottság, akkor nem jó emberhez mentél!
53: lehet hogy ők épp csak buli miatt akarnának lagzit, de most fontosabb a lakás. nekem is fontosabb lenne, aztán ha lesz pénz akkor lehet bulizni.
inkább legyen lagzi, de lakjanak egy lyukban?
56: akkor még 5 évet vársz? akkor 12 éve leszel vele, aztán ha nem vesz el, akkor kalap-kabát?
szeretheted..szerencsétlen!
nekik nem fontos. ennyi.
nem h.lék meg UFOK, emberek, akiknek más a véleményük mint neked.
nem kell őket szidni.
nem a házasság a boldogság fokmérője.
nézz körül kicsit. van boldog és boldogtalan párkapcsolat, ugyanígy házasság is. nem kell senkit megtéríteni, csak elfogadni, de látom az neked baromira nem megy. mitől rosszabb neked, hogy mások nem házasok? miért kell neked ennyire bizonygatni, hogy a házasság az f..sza dolog és jajdejó.
engem nem érdekel ki házasodik, ki nem, ha nekik úgy jó.
és nem kell lenézni őket, mert egyszer te is voltál csak a csaja valakinek, ez annyira derogált? akkor nem voltál boldog, csak mikor elvett? addig rossz volt, utána meg boldogság?
Kedves 58-as meg még ki tudja melyikeket írtad te.
Mivel megtaláltam az igazit szeretném megünnepelni és nászutat is szeretnék vele, nem csak aláírni egy hülye papírt...
Az apaságit már úgyis aláírtam.
De úgy látom itt te vagy a hülye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!