Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti mernetek hazassag nelkul...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mernetek hazassag nelkul gyereket vallalni?

Figyelt kérdés
Manapsag minden kapcsolatot hamar feladnak a parok. Jo erre mondhatjuk hogy a hazassagbol is ki lehet lepni de azert nehezebb mint egy elettarsi kapcsolatbol, es valamit csak jelent hogy felesegul vette a not. Mit gondoltok egy nonek mennyire bizonsagos ma hazassag nelkul gyereket vallalni?
2014. aug. 21. 07:32
 51/94 anonim ***** válasza:
32%
Ha lesz valakim, akkor kerek-perec ki fogom jelenteni, hogy házasság nélkül nem szaporodunk, mert valamit valamiért. Ha már felvállalom a 3 év totális kiszolgáltatottságot, akkor ő meg azt vállalja fel, hogy mellettem akar megöregedni.
2014. aug. 21. 16:53
 52/94 anonim ***** válasza:
86%

Itt úgy látom sok hölgy tévedésben van. Sok ember él boldogan párkapcsolatban papírok nélkül is és nem azért nem akar házasságot, mert egyszer szakítani akarnak és szétmenni. Hanem mert nincsenek millióik nagy lakodalomra, feleslegesnek tartják a papírt, más a vallásuk stb...

Én már rég megvettem a jegygyűrűket, de lehet csak 8-10 év együttélés után fogunk házasodni, mert vannak sokkal fontosabb dolgok is az életben, mint a közös vadkörténk. És már 3 éve nagyon boldog szerelemben élünk. Most például fontosabb lesz a nagyobb lakás, mintsem a hejehuja dinomdánom esküvő...

2014. aug. 21. 17:09
 53/94 anonim ***** válasza:
12%
52-es: Te tényleg annyira korlátolt vagy, hogy nem tudod, hogy lehet szertartást is tartani kevés pénzért lagzi nélkül? Vagy ez csak egy sz@r kifogás, mert még mindig egy jobb bulára vársz?
2014. aug. 21. 17:12
 54/94 anonim ***** válasza:
100%

3 évkiszolgáltatottság?

tudod ha megfelelő emberrel vagy, nem vagy kiszolgáltatott. előtte kell rendes munka és akkor rendes pénzt kapsz.

és ha elvesz a kedves ffi, aztán meg majd megkapod, hogy élősködsz otthon, ha szülsz?!

am. nem kell 3 évig otthon maradni, lehet menni hamarabb dolgozni.

ha neked a gyerekszülés kiszolgáltatottság, akkor nem jó emberhez mentél!

2014. aug. 21. 17:19
 55/94 anonim ***** válasza:
82%

53: lehet hogy ők épp csak buli miatt akarnának lagzit, de most fontosabb a lakás. nekem is fontosabb lenne, aztán ha lesz pénz akkor lehet bulizni.

inkább legyen lagzi, de lakjanak egy lyukban?

2014. aug. 21. 17:21
 56/94 anonim ***** válasza:
63%
47es vagyok, onnan tudom hogy el fognak venni hogy jó kapcsolatban élek 7 éve és el vagyok jegyezve. Ez a következő teljesen logikus lépés. Ha nem lesz esküvő 5 éven belül, mindkettőnk számára világos lesz hogy mást keresünk.
2014. aug. 21. 17:24
 57/94 anonim ***** válasza:

56: akkor még 5 évet vársz? akkor 12 éve leszel vele, aztán ha nem vesz el, akkor kalap-kabát?

szeretheted..szerencsétlen!

2014. aug. 21. 17:33
 58/94 anonim ***** válasza:
15%
55-ös: De még mindig nem bírjátok felfogni, hogy templomba meg az anyakönyvvezetőhöz pénz nélkül is el lehet menni? Atyaég, milyen hülyék közé keveredtem...
2014. aug. 21. 17:36
 59/94 anonim ***** válasza:
100%

nekik nem fontos. ennyi.

nem h.lék meg UFOK, emberek, akiknek más a véleményük mint neked.

nem kell őket szidni.

nem a házasság a boldogság fokmérője.

nézz körül kicsit. van boldog és boldogtalan párkapcsolat, ugyanígy házasság is. nem kell senkit megtéríteni, csak elfogadni, de látom az neked baromira nem megy. mitől rosszabb neked, hogy mások nem házasok? miért kell neked ennyire bizonygatni, hogy a házasság az f..sza dolog és jajdejó.

engem nem érdekel ki házasodik, ki nem, ha nekik úgy jó.

és nem kell lenézni őket, mert egyszer te is voltál csak a csaja valakinek, ez annyira derogált? akkor nem voltál boldog, csak mikor elvett? addig rossz volt, utána meg boldogság?

2014. aug. 21. 17:40
 60/94 anonim ***** válasza:
60%

Kedves 58-as meg még ki tudja melyikeket írtad te.

Mivel megtaláltam az igazit szeretném megünnepelni és nászutat is szeretnék vele, nem csak aláírni egy hülye papírt...

Az apaságit már úgyis aláírtam.

De úgy látom itt te vagy a hülye.

2014. aug. 21. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!