Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit hazudjak a férjemnek? Az igazat nem merem.
Már van három gyerekem, de most spirál mellett terhes lettem. Nem terveztük a babát ezért jobbnak látom, ha elvetetem.
Férjem hallani sem akar róla és megfenyegetett, hogy el ne merjem vetetni a kicsit.
Mit csináljak?
Kedves piroska és farkas,
Az lehet, hogy neked nem gond a kérdező kora, de ahogyan látom, neki az. És ő a terhes.
Mit nem lehet érteni azon, hogy valaki már 40 éves, felnevelt 3 gyereket, és nem akarja előlről kezdeni?
Válaszolók!
Ha a kérdező nem válaszol majd fog! Nem gondoltatok arra, hogy a spirál miatt valami lett a babával és most kórházban van a Kérdező? Kisebb gondja is nagyobb lenne annál, mint, h ide írjon.
Amúgy én teljesen megértem a kérdezőt. 3 gyerekkel nem egyszerű és munka szempontjából se ideális, ha Ő most szül. Szerintetek hova vennék fel 43 éves nőt egy kicsi gyerekkel? Gondolom abból a 3 gyerekből még lakik velük minimum 1, azt is nevelni kell!
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!