Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Én vagyok defektes, vagy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok defektes, vagy a férjemnek van igaza?

Figyelt kérdés

7,5 éve vagyunk együtt a férjemmel. Van egy közös 4 éves kisfiunk.

Mostanában egyre több a vita kettőnk között. Előtte is járt el néha sörözni a barátaival, de igazán nem korlátoztam. Nem vagyok az anyja, de úgy érzem, hogy azért határa mégis van mindennek. Ne okozzon már gondot, ha meg kell állnia, hogy ne igyon tovább. Legyen egy fontossági sorrend. Ezeken kívül a stílusa durva, más a kutyájával különbül beszél.

Sajnos a hűségéről sem híres. Nem feküdt le senkivel, de csók és más volt. Mindezek után ő féltékeny mindenkire aki rám mer nézni..Hozzáteszem egyáltalán nem csaltam meg. Ő üdítőzhet nőkkel, táncolhat velük, este találkozhat velük. Én meg milyn vagyok ha rám néz valaki. A féltékenysége olyan mértékű, hogy orvostól kezdve, postáson át minden férfire irányul. Ok nélkül.

A legdurvább talán, hogy a kisfiunkat arra neveli, hogy anya a dr bácsit szereti, minket már nem.. (ez csak egy példa, a féltékenysége fő célpontja kisfiam orvosa), majd nem anya fizet a dr bácsinak, hanem ő neki.

Besokaltam és közöltem el akarok válni, amire azt mondta, hogy biztos viszonyom van az orvossal.... persze most megint elment inni.

Mondjátok meg, én vagyok ennyire sötét, vagy tényleg a férjem gondolkodik jól?

25/n

2014. jún. 26. 20:31
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem keress egy jó ügyvédet, és add be a válópert. És facsard ki gyerektartás címén. Az ilyen féreg nem érdemel normális női viselkedést. Amit tudsz, vedd el tőle.
2014. jún. 26. 20:33
 2/24 anonim ***** válasza:
97%

Kissebbségi komplexusa van, és rajtad veri le.

Egy gyáva ember.

2014. jún. 26. 20:38
 3/24 anonim ***** válasza:
86%
Igen,a férjednek igen erősen önértékelési problémái lehetnek különben nem féltékenykedne, nem beszélve a piálásról...beszéld át vele vagy válj el, mert általában rosszabb szokott lenni, persze lehet csak mély és őszinte beszélgetések kellenek hogy két ember helyre tegye a kapcsolatát!
2014. jún. 26. 20:42
 4/24 anonim ***** válasza:
93%

Éppen ellenkezőleg van:te vagy a normális és nem a bunkó,tapló férjed!

VÁLJ EL!Akkor majd rájön,hogy mit veszített!Merj lépni!Téged más csak megbecsülni fog majd!

2014. jún. 26. 20:43
 5/24 anonim ***** válasza:
97%

Vagy pedig igen is megcsal, s pont ezért feltételezi rólad is...

És ha már most itt tart ez a kapcsolat, biztos halál a vége... :(

2014. jún. 26. 20:43
 6/24 anonim ***** válasza:
90%
nincs ertelme egy ilyen emberrel maradni.mi az hogy ellened neveli a gyereket?marmint azt mondja hogy te nem szereted oket?ez a kapcsolat csak rosszabb lesz
2014. jún. 26. 20:45
 7/24 anonim ***** válasza:
93%

Neked van igazad abban, hogy a férjed viselkedése nem normális és beteges és sem egy férjhez, sem egy családapához nem illő, de könyörgöm, biztos nem most kezdte már, miért vagy még együtt vele?

Boldog vagy? Biztos nem! Jó ez így neked, a gyereknek? Biztos nem! Hosszútávon jó lesz ez így a gyereknek? Normális, szeretetteljes, nyugodt körülmények közt tud felnőni? Nem! Akkor mi a fenéért tűrsz és nem válsz el?

Vagy ha annyira szereted és ragaszkodsz hozzá, akkor bizony itt egy nagyon komoly beszélgetésre és szakember segítségére is szükség lenne! Mert ez már beteges, amit a férjed csinál.

2014. jún. 26. 20:46
 8/24 anonim ***** válasza:
93%

A férjed önmagából indul ki ráadásul üldözési mániája is van, amit kezeltetni kéne. Válj el tőle, mert később agresszívvá is válhat. Válás után kérj távoltartásit, ha odáig fajulna a dolog.

Tapasztalat: az ilyen emberrel nem lehet beszélni, mert csak hajtogatja a saját kis elképzelt hülyeségeit, lehet neki bármit mondani, meg sem hallja. Az ilyenek csinálják válás/szakítás után, hogy rájárnak az emberre, virágokkal, meg "tudod, hogy téged szeretlek" dumával, "bocsáss meg" "adj még egy esélyt", aztán ha adsz neki, megint kezdődik minden elölről.

2014. jún. 26. 20:47
 9/24 anonim ***** válasza:
93%
Ja, és hozzáteszem, hogy magam is házas vagyok, de nekem egyetlen más nővel való csók is egy lenne a megcsalással, a megcsalás meg nálam eleve megbocsájthatatlan bűn, szóval én már ezt nem néztem volna el és váltunk volna! Nem hogy még úgy beszéljen velem, mint a kutyával és betegesen féltékenykedjen!
2014. jún. 26. 20:47
 10/24 A kérdező kommentje:

Nem szokásom a lehúzás, el is ítélem. Arra tartok igényt, ami jár.

Tudjátok azt nem értem, akkor miért pont ő csal meg? Annyira csak van önbizalma. Az előbb hogy elment küldött nekünk pizzát és mondta, hogy így szeret, úgy szeret..valahogy úgy érzem ez eső után köpönyeg.

Neki az sem esik jól ha rámnéznek, mi lenne ha azt csinálnám, amit ő. Közöltem vele mostanról én is férfiakkal táncolgatok, nyúlkálgatok a nadrágjukba, csókolgatom őket. Meglátjuk hogy esne. Beismerte, hogy rosszul.

Neki jó élete van így, nekem nem.. legfőképpen a kisfiunknak.

2014. jún. 26. 20:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!