Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Én vagyok defektes, vagy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok defektes, vagy a férjemnek van igaza?

Figyelt kérdés

7,5 éve vagyunk együtt a férjemmel. Van egy közös 4 éves kisfiunk.

Mostanában egyre több a vita kettőnk között. Előtte is járt el néha sörözni a barátaival, de igazán nem korlátoztam. Nem vagyok az anyja, de úgy érzem, hogy azért határa mégis van mindennek. Ne okozzon már gondot, ha meg kell állnia, hogy ne igyon tovább. Legyen egy fontossági sorrend. Ezeken kívül a stílusa durva, más a kutyájával különbül beszél.

Sajnos a hűségéről sem híres. Nem feküdt le senkivel, de csók és más volt. Mindezek után ő féltékeny mindenkire aki rám mer nézni..Hozzáteszem egyáltalán nem csaltam meg. Ő üdítőzhet nőkkel, táncolhat velük, este találkozhat velük. Én meg milyn vagyok ha rám néz valaki. A féltékenysége olyan mértékű, hogy orvostól kezdve, postáson át minden férfire irányul. Ok nélkül.

A legdurvább talán, hogy a kisfiunkat arra neveli, hogy anya a dr bácsit szereti, minket már nem.. (ez csak egy példa, a féltékenysége fő célpontja kisfiam orvosa), majd nem anya fizet a dr bácsinak, hanem ő neki.

Besokaltam és közöltem el akarok válni, amire azt mondta, hogy biztos viszonyom van az orvossal.... persze most megint elment inni.

Mondjátok meg, én vagyok ennyire sötét, vagy tényleg a férjem gondolkodik jól?

25/n

2014. jún. 26. 20:31
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
62%
Amúgy te mennyire érzed magad normálisnak, kedves kérdező, hogy hozzámentél egy ilyen állathoz?
2014. jún. 26. 20:48
 12/24 anonim ***** válasza:
51%

18 éves voltál amikor férjhezmentél hozzá,ne okold magad,mert

ez a kor a lángolás,feltétel nélküli szerelem idõszaka .

A férjed hasonló korú mint Te kedves kérdezõ?

2014. jún. 26. 20:53
 13/24 anonim ***** válasza:
97%
Már ne is haragudj de ha az én férjem csókolgatna más nőket, meg nyúlkálna a szoknyájukba, randizgatna úgy tarkón bas(z)nám az első alkalommal...neked van önértékelésed? ugyanolyan hibás vagy te is ha ezeket hagytad neki. Én alapból azt se engedném, hogy egy felelősségteljes családapa rendszeresen eljárjon vedelni...
2014. jún. 26. 20:55
 14/24 A kérdező kommentje:
7,5 éve vagyunk együtt, ebből 2 éve házasként.
2014. jún. 26. 21:16
 15/24 A kérdező kommentje:
A férjem 30 éves.
2014. jún. 26. 21:19
 16/24 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem te is tisztában vagy vele, hogy a férjed egy utolsó paraszt, te pedig iszonyatosan sötét vagy, hogy ennek tudatában 3 év ismeretség után gyereket szültél neki.

Ne haragudj, de a gyerekvállalás előtt nem gondolkodtál el rajta, hogy sokat vedel és még nőzik is, emellett pedig undorító stílusban beszél veled? Vagy akkkor ez nem volt gond, feltételezted majd megváltozik?

Edd meg amit főztél...az ilyeneken nem lehet segíteni.

2014. jún. 26. 21:43
 17/24 anonim ***** válasza:
88%
A férjed nem normális.
2014. jún. 26. 22:46
 18/24 anonim ***** válasza:
89%

Az önbizalom hiányos ember pont az, aki nagyon sok mindenre hajlandó elismerésért, figyelemért, pozitív visszajelzésért.

Akinek rendben van az önbizalma, az nem akar másoknak bizonyítani.

2014. jún. 26. 22:55
 19/24 anonim ***** válasza:
93%
Amit veled tesz, ahogy veled viselkedik a férjed aztBÁNTALMAZÁSNAK HÍVJÁK!!Olvasgass a nane oldalán, és hidd el, amit írnak!
2014. jún. 26. 22:58
 20/24 anonim ***** válasza:
87%
a férjed tipikus példa, minden lehetőségtől elzárja a párját hogy sese hagya el ne változon az élete és ő közben élhessen a világba következmények nélkül
2014. jún. 26. 23:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!