Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találtam egy szuper házat, de a férjemnek nem tetszik mit
tennétek?
Figyelt kérdés
Nagyon szép ház nagyon tágas, minden nagy benne, konyha, szobák, naposak, szuper, 1 ablakot kell kicserélni, és lépcsőt megcsináltatni, és kész, meg ki kell festeni. A házat a saját pénzemből vennél, ö egy kannyit se rakna bele, és kitalálta, hogy ha megveszem akkor ö nem költözik oda! Szerintem tökéletes lenne családi háznak, 2 gyerek van és két kutya :)
közös család közös döntés... a kutya és a gyerekek sem fizetnek bele mégis van beleszólásuk.
Ha családot akarsz, akkor közösen kell döntenetek.
2014. máj. 24. 20:09
2/30 anonim válasza:
Komolyan ilyet mond,h ő nem költözik oda?
Egyébként akármit is veszel,házassági szerződésbe foglalt bele, hogy a tiéd a lakás és nem közös.
2014. máj. 24. 20:12
3/30 anonim válasza:
foglald bele
2014. máj. 24. 20:12
4/30 A kérdező kommentje:
Sokan kétkezűket összetennék ilyen házért! Közel van a tömegközlekedés de mégse zavaró iskola óvoda a közelben!
2014. máj. 24. 20:13
5/30 anonim válasza:
Ez közös döntés, így van.Kérdezd meg tőle hogy mi nem tetszik benne, és azon lehetne javítani, vagy eleve a ház külseje se tetszik neki, meg belül se? :)
2014. máj. 24. 20:13
6/30 A kérdező kommentje:
Az nem tetszik neki, hogy hegyen van, de van a közelben egy nagy egyenes szakasz is ahol tud a gyerek biciklizni, de lehet ott szánkózni is, szóval minden adott :)
2014. máj. 24. 20:16
7/30 anonim válasza:
Bizonyára meg lehet tudni, hogy milyen kifogások vannak ellene. Ha tárgyias kifogás, azt átépítéssel és egyébbel lehet pótolni. Ha viszont lelki ok van a háttérben, nevezetesen úgy érzi, hogy idegennek a házában lesz és nem fogja sajátjának érezni, akkor inkább pszichoterápiára lenne szükség a pontos részletek feltárása és orvoslása végett.
2014. máj. 24. 20:19
8/30 anonim válasza:
Bocsáss meg,de nem a sértettség az ok? Te találtad, Te vennéd,stb. Együtt keresni egyet,talán az a megodás.
2014. máj. 24. 20:21
9/30 anonim válasza:
A kutya is beleszól, ahogy az első írta?:)) A kutyák mit mondanak, tetszik nekik a ház? :D
Egyébként szerintem is az a baj, hogy minden csak rólad szól, te veszed, de együtt éltek majd benne. Ha neki nem tetszik, akkor is ott "kell" élnie.
Sokan összetennék a kezüket egy alpesi faházért, de én megölném magam, hogy nem lehet éjjel pizzát rendelni, kérdező, nem mindenkinek ugyanaz az álma...
Együtt nézzetek ki egy másikat közösen! (Persze, a kutyák véleményével, ahogy az első javasolta):D
2014. máj. 24. 20:26
10/30 A kérdező kommentje:
De már nem tudom hanyadszorra fenyeget meg bennünket hogy elhagy :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!