Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találtam egy szuper házat, de a férjemnek nem tetszik mit tennétek?
Amúgy utolsó csak ne nevess!!! (dehogynem én is szakadok! :D)
Mert igenis értem már meg olyat, hogy a kis hölgy vitte a pudliját háznézőben, körbefuttatta és a kutyát kérdezte a csaj, hogy jó lesz-e a ház :D (nagyon modern lány lehetett vagy lehet megtanult kutya nyelven)
Motor... :D Lenne valahol egy feleségem, csak nem tudok róla? :P
Mégis, milyen hegyen van? Tudom, hogy nem a Kékes tetején - de vannak városok, ahol az ilyen "hegyek" térképen közelinek tűnnek, valójában meg az Isten háta mögött vannak...
Házra van szükségetek? Ha igen, akkor kérd meg, hogy mutasson az adott összegen belül olyat, ami neki szimpatikus. Nézegesse végig fél nap alatt a környékbeli hirdetéseket és mutassa meg melyik az ami neki szimpatikus.
Vagy mondja el konkrétan mi nem tetszik.
A kettő közül valamelyik, mert így nem lehet sehova jutni semilyen probléma megoldásával.
(Biztos bántja az önérzetét ha te állnád az egészet - mert konkrétan úgy viselkedik, mint valami hisztis kislány...)
Lehet, hogy neki azért a motor a fontos, mert neked meg csak önmagad vagy a fontos...
Az egész kérdés meg az összes válaszod nem szól másról, minthogy TE, TE, TE milyen jónak tartod a házat!
4-en vagytok a családban, de ez gondolom nem esett le. Költözz oda te egyedül!
Szóval a férjed egy lúzer, akivel nem jutottatok előre, csak hátra 5 év alatt, nem tud lakhatást biztosítani a családjának, mivel Te állnál mindent, és még ő sértődik meg?
És igen, kedves válaszolok, akik támadják a kérdezőt az egoista hozzáállásával: vannak emberek, akikkel nem lehet együtt haladni, mert nem alkalmasak rá, mindig csak egy helyben toporognak, semmit nem tesznek, hiába szeretné az ember. Ilyenkor ha tetszik, ha nem, az alkalmas félnek kell a sarkára állni, és gondolkodni, cselekedni, hiszen két gyerek sorsa is függ tőletek. Nyilván a kérdező sem egyedül találta volna a házat, ha kettesben is lehetett volna tervezgetni, keresgélni. Egyébként csak fenyegetőzik, ős is tudja, hogy melletted egy lúzer, és zsarol, de úgyse fog elmenni, mert azzal még jobban is járnál, de ő csak rosszabbul...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!