Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Találtam egy szuper házat, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találtam egy szuper házat, de a férjemnek nem tetszik mit tennétek?

Figyelt kérdés
Nagyon szép ház nagyon tágas, minden nagy benne, konyha, szobák, naposak, szuper, 1 ablakot kell kicserélni, és lépcsőt megcsináltatni, és kész, meg ki kell festeni. A házat a saját pénzemből vennél, ö egy kannyit se rakna bele, és kitalálta, hogy ha megveszem akkor ö nem költözik oda! Szerintem tökéletes lenne családi háznak, 2 gyerek van és két kutya :)

2014. máj. 24. 20:07
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
96%

Amúgy utolsó csak ne nevess!!! (dehogynem én is szakadok! :D)

Mert igenis értem már meg olyat, hogy a kis hölgy vitte a pudliját háznézőben, körbefuttatta és a kutyát kérdezte a csaj, hogy jó lesz-e a ház :D (nagyon modern lány lehetett vagy lehet megtanult kutya nyelven)

2014. máj. 24. 20:41
 12/30 anonim ***** válasza:
95%
Ezt lelki terrornak hívják,vagy zsarolásnak. Menjen,hidd el jobb lesz.
2014. máj. 24. 20:44
 13/30 A kérdező kommentje:
elsősorban azt néztem a házon, hogy a gyerekeknek jó legyen, hogy a kert jó legyen, hogy tudjanak ott játszani. Azt is néztem, hogy jó legyen a közlekedés, jók legyenek a szomszédok, hogy könnyen a városba lehessen jutni, ha úgy van, mert ki akar remeteként élni??? Óvoda, iskola közel legyen, maga a ház is jó elosztású hálószobánkkal szembe lenne a gyerekszoba, hatalmas nappali van és hatalmas konyha, és van nyári konyha is. Igen a kutyák is számítanak, mert nagyon szeretem őket, a férjem is számít, de nem érzem, hogy biztonság lenne körülötte. 5 éve vagyunk együtt de nem jutottunk előre, csak hátra... És neki csak az a fontos hogy neki jó legyen, meg a motorjának :)
2014. máj. 24. 20:56
 14/30 anonim ***** válasza:
95%
Költözzön össze, másutt, a motorjával:)
2014. máj. 24. 20:59
 15/30 anonim ***** válasza:
92%

Motor... :D Lenne valahol egy feleségem, csak nem tudok róla? :P

Mégis, milyen hegyen van? Tudom, hogy nem a Kékes tetején - de vannak városok, ahol az ilyen "hegyek" térképen közelinek tűnnek, valójában meg az Isten háta mögött vannak...

Házra van szükségetek? Ha igen, akkor kérd meg, hogy mutasson az adott összegen belül olyat, ami neki szimpatikus. Nézegesse végig fél nap alatt a környékbeli hirdetéseket és mutassa meg melyik az ami neki szimpatikus.

Vagy mondja el konkrétan mi nem tetszik.

A kettő közül valamelyik, mert így nem lehet sehova jutni semilyen probléma megoldásával.

(Biztos bántja az önérzetét ha te állnád az egészet - mert konkrétan úgy viselkedik, mint valami hisztis kislány...)

2014. máj. 24. 22:20
 16/30 anonim ***** válasza:
77%

Lehet, hogy neki azért a motor a fontos, mert neked meg csak önmagad vagy a fontos...

Az egész kérdés meg az összes válaszod nem szól másról, minthogy TE, TE, TE milyen jónak tartod a házat!

4-en vagytok a családban, de ez gondolom nem esett le. Költözz oda te egyedül!

2014. máj. 25. 00:06
 17/30 anonim ***** válasza:
Utolsónál van a pont!!
2014. máj. 25. 02:08
 18/30 anonim ***** válasza:

Szóval a férjed egy lúzer, akivel nem jutottatok előre, csak hátra 5 év alatt, nem tud lakhatást biztosítani a családjának, mivel Te állnál mindent, és még ő sértődik meg?

És igen, kedves válaszolok, akik támadják a kérdezőt az egoista hozzáállásával: vannak emberek, akikkel nem lehet együtt haladni, mert nem alkalmasak rá, mindig csak egy helyben toporognak, semmit nem tesznek, hiába szeretné az ember. Ilyenkor ha tetszik, ha nem, az alkalmas félnek kell a sarkára állni, és gondolkodni, cselekedni, hiszen két gyerek sorsa is függ tőletek. Nyilván a kérdező sem egyedül találta volna a házat, ha kettesben is lehetett volna tervezgetni, keresgélni. Egyébként csak fenyegetőzik, ős is tudja, hogy melletted egy lúzer, és zsarol, de úgyse fog elmenni, mert azzal még jobban is járnál, de ő csak rosszabbul...

2014. máj. 25. 07:13
 19/30 anonim ***** válasza:
Mennyi szuper nő!!! Hol vagytok ti a valóságban, mert nem igen lehet veletek találkozni? Ja a mese világban éltek, értem már!!!
2014. máj. 25. 07:32
 20/30 anonim ***** válasza:
A hegyen van mit jelent? Minden nap le kell caplatni egy 15%-os lejtőn több száz métert a buszmegállóig délután meg vissza? Vagy télen motorral nem járható olyan meredek? Mégis miért zavarja a hegy? Mondta konkrétan mi a kifogása?
2014. máj. 25. 07:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!