Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találtam egy szuper házat, de a férjemnek nem tetszik mit tennétek?
Figyelt kérdés
Nagyon szép ház nagyon tágas, minden nagy benne, konyha, szobák, naposak, szuper, 1 ablakot kell kicserélni, és lépcsőt megcsináltatni, és kész, meg ki kell festeni. A házat a saját pénzemből vennél, ö egy kannyit se rakna bele, és kitalálta, hogy ha megveszem akkor ö nem költözik oda! Szerintem tökéletes lenne családi háznak, 2 gyerek van és két kutya :)2014. máj. 24. 20:07
21/30 A kérdező kommentje:
egy olyan utcában van ahol ami lejtős, de a két végén van buszmegálló, tehát ha hazajövünk akkor lefelé megyünk ha meg elmegyünk akkor lefelé a buszhoz :) utca közepén van a ház.
2014. máj. 25. 07:45
22/30 anonim válasza:
megvenném odaköltöznék a gyerekekkel és a kutyával
a férjed úgyis utánad jön majd
ha nem akkor nem ....
23/30 anonim válasza:
"Találtam egy szuper házat" Szuper költözz oda a kutyáiddal! Lesz hely majd a macskáidnak is?
24/30 anonim válasza:
Magadnak veszed a házat vagy közösen használnátok? Utóbbi esetében egyértelmű, hogy olyat kell választani, ami mindenkinek tetszik.
25/30 anonim válasza:
Keress tovabb, ha a ferjeddel egyutt akarsz lakni. En sem koltoznek lejtos utcaba.
26/30 anonim válasza:
Éppen az a baj, hogy a saját pénzedből. Hogy lehet egy házasságban az egyik félnek ennyi saját pénze? Miért nem közös a pénz?
Szerintem bármit vennél a saját pénzeden, nem érezné, hogy közös. Idegen helyre, ami nem közös a férjemmel, én se költöznék. Mi lenne ő ott? Albérlő???
27/30 anonim válasza:
Utolsó! Mert szerinted akik később találkoznak, szóval nem 19 éves korukban a falubálon, akkor azok csakis együtt vehetnek lakást? :D Nagyon %-ban az egyiké a lakás, így legalább ha válásra kerül a sor, világos a szitu. nincs az, hogy évekig nem tudják eladni a házat, és együtt kénytelenek élni.
28/30 anonim válasza:
Biztos hogy nem vennék meg olyan házat ami a férjemnek nem tetszik. Tök mindegy hogy kinek a pénzén lesz kifizetve, ketten fogtok benne élni (+ gyerekek egy darabig). Olyan házba költözzetek, ami mindkettőtöknek megfelel, ha azt akarod hogy boldogok is legyetek (a gyerekek ilyen szempontból rugalmasak). Közösen keresgéljetek és közösen hozzatok döntést.
29/30 anonim válasza:
Szerintem azt a házat vedd meg a Te pénzedből ami neked és a gyerekeknek megfelel,ő meg az ő pénzéből vegyen olyat ami neki tetszik,persze ha közös pénzből vennétek közös döntés.Gondolkozz...most vennél egy házat ami neki tetszik,és ha jövőre lelép? Bànni fogod,hogy nem azt a hàzat vetted meg ami neked tetszett.
30/30 A kérdező kommentje:
Valahogy én is így érzem kedves utolsó, nem vagyon én centrikus, de bármi történhet! Köszönöm a válaszokat.
2014. máj. 27. 17:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!