Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Találtam egy szuper házat, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találtam egy szuper házat, de a férjemnek nem tetszik mit tennétek?

Figyelt kérdés
Nagyon szép ház nagyon tágas, minden nagy benne, konyha, szobák, naposak, szuper, 1 ablakot kell kicserélni, és lépcsőt megcsináltatni, és kész, meg ki kell festeni. A házat a saját pénzemből vennél, ö egy kannyit se rakna bele, és kitalálta, hogy ha megveszem akkor ö nem költözik oda! Szerintem tökéletes lenne családi háznak, 2 gyerek van és két kutya :)

2014. máj. 24. 20:07
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
egy olyan utcában van ahol ami lejtős, de a két végén van buszmegálló, tehát ha hazajövünk akkor lefelé megyünk ha meg elmegyünk akkor lefelé a buszhoz :) utca közepén van a ház.
2014. máj. 25. 07:45
 22/30 anonim ***** válasza:
62%

megvenném odaköltöznék a gyerekekkel és a kutyával

a férjed úgyis utánad jön majd

ha nem akkor nem ....

2014. máj. 25. 08:21
 23/30 anonim ***** válasza:
50%
"Találtam egy szuper házat" Szuper költözz oda a kutyáiddal! Lesz hely majd a macskáidnak is?
2014. máj. 25. 08:31
 24/30 anonim ***** válasza:
Magadnak veszed a házat vagy közösen használnátok? Utóbbi esetében egyértelmű, hogy olyat kell választani, ami mindenkinek tetszik.
2014. máj. 25. 09:23
 25/30 anonim ***** válasza:
24%
Keress tovabb, ha a ferjeddel egyutt akarsz lakni. En sem koltoznek lejtos utcaba.
2014. máj. 25. 11:40
 26/30 anonim ***** válasza:
23%

Éppen az a baj, hogy a saját pénzedből. Hogy lehet egy házasságban az egyik félnek ennyi saját pénze? Miért nem közös a pénz?

Szerintem bármit vennél a saját pénzeden, nem érezné, hogy közös. Idegen helyre, ami nem közös a férjemmel, én se költöznék. Mi lenne ő ott? Albérlő???

2014. máj. 25. 16:22
 27/30 anonim ***** válasza:
75%
Utolsó! Mert szerinted akik később találkoznak, szóval nem 19 éves korukban a falubálon, akkor azok csakis együtt vehetnek lakást? :D Nagyon %-ban az egyiké a lakás, így legalább ha válásra kerül a sor, világos a szitu. nincs az, hogy évekig nem tudják eladni a házat, és együtt kénytelenek élni.
2014. máj. 25. 16:24
 28/30 anonim ***** válasza:
Biztos hogy nem vennék meg olyan házat ami a férjemnek nem tetszik. Tök mindegy hogy kinek a pénzén lesz kifizetve, ketten fogtok benne élni (+ gyerekek egy darabig). Olyan házba költözzetek, ami mindkettőtöknek megfelel, ha azt akarod hogy boldogok is legyetek (a gyerekek ilyen szempontból rugalmasak). Közösen keresgéljetek és közösen hozzatok döntést.
2014. máj. 25. 18:27
 29/30 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem azt a házat vedd meg a Te pénzedből ami neked és a gyerekeknek megfelel,ő meg az ő pénzéből vegyen olyat ami neki tetszik,persze ha közös pénzből vennétek közös döntés.Gondolkozz...most vennél egy házat ami neki tetszik,és ha jövőre lelép? Bànni fogod,hogy nem azt a hàzat vetted meg ami neked tetszett.
2014. máj. 25. 20:11
 30/30 A kérdező kommentje:
Valahogy én is így érzem kedves utolsó, nem vagyon én centrikus, de bármi történhet! Köszönöm a válaszokat.
2014. máj. 27. 17:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!