A férjemnek nem tetszik, de máshogy meg megfulladok?
Göndör hajam van, ami ezáltal nagyon jól melegít. Télen sapka sem kell, de nyáron a hőguta kerülget, ha le van engedve.
Ha lófarokba fogom, akkor kellemesebb, viszont a férjem folyton piszkál, hogy egyrészt "bolyhos" (a rövidebb szálak kiállnak a "síkból"), másrészt hátul egy pamacsba összeugrik.
Sokkal hosszabbra nem nő meg, a bohlyossággal meg nem tudok mit kezdeni...
Mit csináljak? Kezdek ott tartani, hogy letolom két centisre és nincs több gond vele.
szia!
Vágasd le pl. vállig érőre (vagy feljebb) és nyáron menj el ritkítani.
Semmit ne csinálj. Hord úgy ahogy Neked kényelmes, ha lófarokban, akkor lófarokban. A férjed meg elég bunkó, már bocs:(
Az én férjem utálja a rövid hajú nőket, mindig ki is hangsúlyozza. Most szülés után kihullott a fél hajam, teljesen el vagyok keseredve, szörnyen kevés van már. A férjem meg azt mondta, hogy nyugodtan vágassam rövidre, neki én úgy is tetszenék!
Atyaég micsoda nők vannak! Mi az, hogy egy férfi, egy férj nem lehet őszinte a feleségével? Nem azt mondta, hogy elhagyja ha így hordja a haját, csak azt, hogy neki nem tetszik!!! Miért baj az, hogy valaki tetszeni akar a férjének?
Micsoda tanácsokat adtok, nem hiszem el! Micsoda hárpiák vagytok....
jézusom..ez most komoly?!
nem egy divatbemutatóról van szó,hanem a kényelmedről..gondolkodtál már arról,hogy egy olyan emberhez mentél hozzá,aki nem fogad el úgy,ahogy vagy?
Szia! Átérzem a helyzeted mert nekem is göndör hajam van és nagyon-nagyon melegít...nekem egész nap kontyban van v lófarokban.Mást nem tudok tenni.
jah a 2cm megoldásra pedig csak annyit h én 12 éves voltam mikor nyáron már megörültem a hajamtól és anyukám a hajvágóval (amivel apum haját vágta 0-ra) levágta nekem pont 2cm-re ; ) Persze ezt nem ajánlom , de életem egyik "leghűvösebb" nyara volt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!