Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjemnek nem tetszik, de...

A férjemnek nem tetszik, de máshogy meg megfulladok?

Figyelt kérdés

Göndör hajam van, ami ezáltal nagyon jól melegít. Télen sapka sem kell, de nyáron a hőguta kerülget, ha le van engedve.

Ha lófarokba fogom, akkor kellemesebb, viszont a férjem folyton piszkál, hogy egyrészt "bolyhos" (a rövidebb szálak kiállnak a "síkból"), másrészt hátul egy pamacsba összeugrik.

Sokkal hosszabbra nem nő meg, a bohlyossággal meg nem tudok mit kezdeni...

Mit csináljak? Kezdek ott tartani, hogy letolom két centisre és nincs több gond vele.

2011. jún. 23. 15:19
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
61%
Kivasalod, most őszintén ne arra utazz hogy tetszen a férjednek ő ígyis úgyis fog szeretni azt tedd ami neked kényelmesebb.
2011. jún. 23. 15:26
 2/22 anonim ***** válasza:
30%
egy ügyes fodrász csodákra képes
 3/22 anonim ***** válasza:
30%
Hát azért 2 centisre ne told le, de lehet, hogy megoldás lenne egy rövid, nőiesre nyírt frizura amivel nincs gondod.
 4/22 anonim ***** válasza:
30%

szia!

Vágasd le pl. vállig érőre (vagy feljebb) és nyáron menj el ritkítani.

5/22 anonim ***** válasza:
90%

Semmit ne csinálj. Hord úgy ahogy Neked kényelmes, ha lófarokban, akkor lófarokban. A férjed meg elég bunkó, már bocs:(

Az én férjem utálja a rövid hajú nőket, mindig ki is hangsúlyozza. Most szülés után kihullott a fél hajam, teljesen el vagyok keseredve, szörnyen kevés van már. A férjem meg azt mondta, hogy nyugodtan vágassam rövidre, neki én úgy is tetszenék!

2011. jún. 23. 15:27
 6/22 anonim ***** válasza:
49%
Egy nagy túrót! Keress valamit, amivel viszontszekálhatod! Nem is értem! Ha nem tetszik neki, miért vett el? Ezt a kérdést szerintem tedd fel, hozzátéve, hogy Neked nagyon rosszul esik a piszkálódása.
2011. jún. 23. 15:27
 7/22 anonim ***** válasza:
azt nézd elsősorban, hogy neked mi tetszik, vmi rövid fazon is lehet legalább annyira szép és nőies mint a hosszú haj, és tényleg praktikusabb, főleg nyárra. A férjed meg hidd el, ha szeret elfogadja majd, sőt szerintem tetszeni is fog neki. A férfiak általában félnek a változtatástól, aztán megbarátkoznak, ne félj!
2011. jún. 23. 15:29
 8/22 anonim ***** válasza:
52%

Atyaég micsoda nők vannak! Mi az, hogy egy férfi, egy férj nem lehet őszinte a feleségével? Nem azt mondta, hogy elhagyja ha így hordja a haját, csak azt, hogy neki nem tetszik!!! Miért baj az, hogy valaki tetszeni akar a férjének?

Micsoda tanácsokat adtok, nem hiszem el! Micsoda hárpiák vagytok....

2011. jún. 23. 15:30
 9/22 anonim ***** válasza:
36%

jézusom..ez most komoly?!

nem egy divatbemutatóról van szó,hanem a kényelmedről..gondolkodtál már arról,hogy egy olyan emberhez mentél hozzá,aki nem fogad el úgy,ahogy vagy?

2011. jún. 23. 15:32
 10/22 anonim ***** válasza:
86%

Szia! Átérzem a helyzeted mert nekem is göndör hajam van és nagyon-nagyon melegít...nekem egész nap kontyban van v lófarokban.Mást nem tudok tenni.

jah a 2cm megoldásra pedig csak annyit h én 12 éves voltam mikor nyáron már megörültem a hajamtól és anyukám a hajvágóval (amivel apum haját vágta 0-ra) levágta nekem pont 2cm-re ; ) Persze ezt nem ajánlom , de életem egyik "leghűvösebb" nyara volt :D

2011. jún. 23. 15:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!