Mit vegyek ajándékba a férjemnek? Ti pasik minek örülnétek?
Menj fel a [link] oldalra, innen tutira találsz neki valamit (futárszolgálattal 2 500 Ft a szállítási díj, magyarpostafutárral csak 1 000 Ft (ezt csak azért mondom, mert a postafutárral való szállításnál pont nem látod a szállítási díjat, csak amikor már kiválasztod, hogy azzal szeretnéd). Egy férfi innen szerintem bárminek örül, főleg, ha szeret szerelni-barkácsolni. Én is innen rendeltem a minap egy vízmértéket és még egy apróságot, várom, hogy megérkezzen.
26/N
órát megvette a nyáron, barkácsolni utál, ruha+cipő kizárva, a feldobox.hu-t néztem még, de nem nyerő az sem.Focijegyen gondolkoztam még külföldre (olasz bajnokságra), de csak velem erre az eseményre nem jönne el, csak ha egy másik pasi is jön vele a "hangulat" miatt! :) tehát ez is kilőve! Pedig milyen klassz ötlet volt tőlem..
hogy menjek így neki a szeretet ünnepének, ha nem tudok mit adni a másiknak??
Csajok, van még valaki ilyen helyzetben??
Ha szeret olvasni akkor regényt.
Vagy filmet, esetleg ha van hobbija, akkor ahhoz kapcsolódó cuccot.
Katonai dolgokat szereti?
Vidd el tankot vezetni, sok férfi szereti az ilyen "akciókat". :) Élmény, az biztos... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!