A férjemnek nem tetszik, de máshogy meg megfulladok?
Göndör hajam van, ami ezáltal nagyon jól melegít. Télen sapka sem kell, de nyáron a hőguta kerülget, ha le van engedve.
Ha lófarokba fogom, akkor kellemesebb, viszont a férjem folyton piszkál, hogy egyrészt "bolyhos" (a rövidebb szálak kiállnak a "síkból"), másrészt hátul egy pamacsba összeugrik.
Sokkal hosszabbra nem nő meg, a bohlyossággal meg nem tudok mit kezdeni...
Mit csináljak? Kezdek ott tartani, hogy letolom két centisre és nincs több gond vele.
16:21 - ez nagyon jól hangzik!
Csak nem igazán tudom elképzelni, hogy pontosan hogyan is kellene, vagy hogy néz ki elkészítve. Esetleg egy kitakart arcos képet kérhetnék? Mert kb annyit sikerült felfognom, hogy ide-oda tűzök egy-egy hajtűt, de hogy pontosan hogyan, melyik irányban...
A kritika nem neked szól, hanem én vagyok eléggé béna ilyen téren.
16:01 - ezt már fodrásztól én is kérdeztem, de mondta, hogy most a saját kasszája ellen beszél, de nem javasolja. Állítólag az én hajam kidobná magából és egy kezelhetetlen szénakazal lenne lágy loknik helyett.
Vagy kétszer annyi vegyszert rak rá, de az meg a hajamat roncsolná.
Ezért ez a lehetőség sajnos kilőve, bár én is kacérkodtam az ötlettel.
Amúgy a színével se nagyon lehet variálni, nagyon tetszene a melír, de göndör hajban nedvesen eltalálni, hogy melyik hajszál melyik tincsbe vándolorol...
Így marad egyszínű vörös, már 10 éve... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!