Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit gondoltok erről? Nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről? Nekem tényleg fontos!

Figyelt kérdés
Férjemmel 3 éve vagyunk házasok és van 2 kisgyerekünk. Külföldön élünk tehát non stop együtt vagyunk, minidg is teljesen megbíztunk egymásban, nem volt titkolnivalónk. Van külön mobiltelefonunk de tudjuk egymás jelszavát mindenhova (email, facebook stb). A szkájpot is közösen használtuk mivel kb 3 ember van felvéve anyja, anyukám, meg nagymamám (velük minidg hétvégén szkájpolunk együtt, amúgy is főleg a gyerekekre kíváncsiak). Most külön voltunk a gyerekekkel egy hónapot és amikor sokáig nem veszi fel a telefonját néha belépke az emailjébe és megnézem hogy elolvasta e egyáltalán azt amit írtam, lehet hogy ezt se kellett volna de mint mondom ebből soha nem volt probléma, engem egy percig se zavarna fordítva. Na már most hirtelen elkezdett a semmiből pampogni hogy magánszfére így meg úgy, meg hogy csináljak külön szkájpot, megváltoztatta a jelszavát mindenhez és nagyon durván ki lettem osztva. Egyik nap hívtam reggel, majd napközben egészen este 8 ig vagy 30x, ő nem vette fel és csak este 8 után hívott vissza, azt mndta megbezsélés volt és le volt némítva. én meg a gyerekekkel 1000 km-re ha bármi baj lenne el se tudnánk érni... Nem tudom mi folyik itt és szerintem nem jó irányba haladnak a dolgok. Nekem fontos az őszinteség és bizalom. Én bízom benne és szerintem nem nő van a dologban, de van ötletetek akkor hirtelen mi változhatott?
2014. jan. 24. 07:37
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/78 anonim ***** válasza:

Én a helyedben elkezdenék fejben leválni róla. Csak elméletben gyártanék terveket, tudod, a,b,c terveket. Utánanéznék, ahol laktok vannak-e CSaNák, vagy hasonló helyek, milyen munkalehetőségek merülhetnek fel.

Ez a nagy baj, ahogy már írtam neked, hogy nagyon függsz tőle.

Ahogy kiéreztem a soraidból, nem álltok jól anyagilag (feltöltetlen telefonok, repjegy ára,stb), lehet, kikészíti a folyamatos gályázás, ráadásul messze imádott anyukájától, családjától. Mindez persze nem lehet magyarázat erre a viselkedésre. Kezdj el agyalni a tervekről, mert az sosem árt.

2014. jan. 24. 20:03
 72/78 anonim ***** válasza:
És igen, én sem lepődnék meg, ha ennyi szabadság után rájött volna, hogy fiatal még, és mennyivel könnyebb egyedül. Mindenesetre ne alázkodj meg, mert az ledózerol minden szerelmet.
2014. jan. 24. 20:06
 73/78 anonim ***** válasza:
Ezzel már nem tudok mit kezdeni,ha nem fogadod meg a tanácsot.Akkor pedálózzál csak,mintha csak Őneki lenne igaza és adjad csak alá a lovat ezzel mégjobban (illetve alapot is arra,hogy lenézzen).Te tudod.68
2014. jan. 24. 20:19
 74/78 A kérdező kommentje:
igazatok van megpróbálok én is változni.
2014. jan. 24. 21:27
 75/78 anonim ***** válasza:

A helyedben összeszednèm magam, jogsi munka stb...

nem jò ez a nagy függès....

2014. jan. 24. 21:29
 76/78 A kérdező kommentje:
rendben igyekezni fogok függetlenedni dehát nagyon nehéz hogy nekem csak ő van...lehet h ezért is vagyok érzékenyebb a bizalom témára és tényleg borzalmasan kiszolgáltatott helytet amiben vagyok. nem beszélve hogy tök jól megvoltunk amíg bele nem kezdett mindneki pofázni az életünkbe. Azóta bennem csak a rosszat lehet észrevenni és ami jó volt az is utólag letagadni...Aki azt írta hogy vége ennek a házasságnak lehet hogy igaza van, de én nem tudnék ebből úgy kilépni már csak a gyerekek miatt sem, hogy nem próbáltam meg mindent, ésszerű határokon belül h megmentsem (és ez nem a megalázkodás)
2014. jan. 25. 00:18
 77/78 anonim ***** válasza:

Gondolom nagyon fiatalok vagytok, olyan helyen éltek és olyan munkát végeztek (ill csak a férjed), amit és ahol nem igazán szerettek. Ráadásul 3 éve vagytok házasok, máris 2 gyerekkel, fiatalon, egyébként is irtó nehéz lehet.

Szerintem ha visszautaztok, mondd el ezt az egészet a férjednek. De tök normálisan. Nem hisztizve, nem könyörögve, nem sírva, és, ami a legfontosabb nem hibáztatva, vagy kérdőre vonva.

Mondd el neki, hogy

-tudod, hogy mennyit gürcöl a családjáért és ezt köszönöd

-tudod, hogy a hirtelen jött családvállalás miatt nem egészen abban a ritmusban alakul az életetek, ahogy az könnyebb lenne mindkét félnek

-viszont tudnia kell neki is, hogy amíg a a gyorsan teremtett család anyagi vonzatai előteremtésében ő egyedül maradt, addig te teljesen egyedül maradtál 2 gyerek nevelésében

- ajánlj fel neki lehetőségeket (bölcsibe adjátok a gyerekeket és beállsz te is dolgozni, marad minden így, de újrakezditek, hazajössz Magyarországa, gyerektartást fizet és itthon boldogulsz a családod segítségével)

-őszintén elmondhatod, hogy tudod, érzed, hogy függsz tőle. Ha ez neki nagy nyomást jelent, akkor újabb lehetőségeket vázoljatok fel ( az előzőekben felsoroltak, kiegészítve rendszeres magánélet bébiszitter segítségével, elkezdesz kint barátokat, ismerősöket szerezni)

-A végén mondd el, hogy nagyon rosszul esett ez a 4 nap csönd, de legaább gondolkodásra késztetett

2014. jan. 25. 01:14
 78/78 anonim ***** válasza:
Mi a helyzet azóta?
2016. aug. 13. 07:02
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!