Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről? Nekem tényleg fontos!
Én a helyedben elkezdenék fejben leválni róla. Csak elméletben gyártanék terveket, tudod, a,b,c terveket. Utánanéznék, ahol laktok vannak-e CSaNák, vagy hasonló helyek, milyen munkalehetőségek merülhetnek fel.
Ez a nagy baj, ahogy már írtam neked, hogy nagyon függsz tőle.
Ahogy kiéreztem a soraidból, nem álltok jól anyagilag (feltöltetlen telefonok, repjegy ára,stb), lehet, kikészíti a folyamatos gályázás, ráadásul messze imádott anyukájától, családjától. Mindez persze nem lehet magyarázat erre a viselkedésre. Kezdj el agyalni a tervekről, mert az sosem árt.
A helyedben összeszednèm magam, jogsi munka stb...
nem jò ez a nagy függès....
Gondolom nagyon fiatalok vagytok, olyan helyen éltek és olyan munkát végeztek (ill csak a férjed), amit és ahol nem igazán szerettek. Ráadásul 3 éve vagytok házasok, máris 2 gyerekkel, fiatalon, egyébként is irtó nehéz lehet.
Szerintem ha visszautaztok, mondd el ezt az egészet a férjednek. De tök normálisan. Nem hisztizve, nem könyörögve, nem sírva, és, ami a legfontosabb nem hibáztatva, vagy kérdőre vonva.
Mondd el neki, hogy
-tudod, hogy mennyit gürcöl a családjáért és ezt köszönöd
-tudod, hogy a hirtelen jött családvállalás miatt nem egészen abban a ritmusban alakul az életetek, ahogy az könnyebb lenne mindkét félnek
-viszont tudnia kell neki is, hogy amíg a a gyorsan teremtett család anyagi vonzatai előteremtésében ő egyedül maradt, addig te teljesen egyedül maradtál 2 gyerek nevelésében
- ajánlj fel neki lehetőségeket (bölcsibe adjátok a gyerekeket és beállsz te is dolgozni, marad minden így, de újrakezditek, hazajössz Magyarországa, gyerektartást fizet és itthon boldogulsz a családod segítségével)
-őszintén elmondhatod, hogy tudod, érzed, hogy függsz tőle. Ha ez neki nagy nyomást jelent, akkor újabb lehetőségeket vázoljatok fel ( az előzőekben felsoroltak, kiegészítve rendszeres magánélet bébiszitter segítségével, elkezdesz kint barátokat, ismerősöket szerezni)
-A végén mondd el, hogy nagyon rosszul esett ez a 4 nap csönd, de legaább gondolkodásra késztetett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!