Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit gondoltok erről? Nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről? Nekem tényleg fontos!

Figyelt kérdés
Férjemmel 3 éve vagyunk házasok és van 2 kisgyerekünk. Külföldön élünk tehát non stop együtt vagyunk, minidg is teljesen megbíztunk egymásban, nem volt titkolnivalónk. Van külön mobiltelefonunk de tudjuk egymás jelszavát mindenhova (email, facebook stb). A szkájpot is közösen használtuk mivel kb 3 ember van felvéve anyja, anyukám, meg nagymamám (velük minidg hétvégén szkájpolunk együtt, amúgy is főleg a gyerekekre kíváncsiak). Most külön voltunk a gyerekekkel egy hónapot és amikor sokáig nem veszi fel a telefonját néha belépke az emailjébe és megnézem hogy elolvasta e egyáltalán azt amit írtam, lehet hogy ezt se kellett volna de mint mondom ebből soha nem volt probléma, engem egy percig se zavarna fordítva. Na már most hirtelen elkezdett a semmiből pampogni hogy magánszfére így meg úgy, meg hogy csináljak külön szkájpot, megváltoztatta a jelszavát mindenhez és nagyon durván ki lettem osztva. Egyik nap hívtam reggel, majd napközben egészen este 8 ig vagy 30x, ő nem vette fel és csak este 8 után hívott vissza, azt mndta megbezsélés volt és le volt némítva. én meg a gyerekekkel 1000 km-re ha bármi baj lenne el se tudnánk érni... Nem tudom mi folyik itt és szerintem nem jó irányba haladnak a dolgok. Nekem fontos az őszinteség és bizalom. Én bízom benne és szerintem nem nő van a dologban, de van ötletetek akkor hirtelen mi változhatott?
2014. jan. 24. 07:37
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/78 anonim ***** válasza:

Attól mert visszaigazolás kérésével küldök el egy e-mailt,még nem biztos,hogy a címzett rá is kattint,hogy elolvasta.Nekem legalábbis a freemailen,ha ilyen levelet kapok megkérdezi a rendszer,hogy küldök-e visszaigazolást a feladónak.Van,ha sietek,akkor arra megyek,hogy nem.Ennyi.Ilyenkor viszont a legközelebbi olvasásnál,amikor újra megynyitom a levelet,hogy válaszoljak,már nem kérdezi meg a rendszer,ergo nem küld semmilyen visszajelzést semmikor az olvasottságról.

Tehát Kérdező,amit 21-esben írsz,egyáltalán nem volt sok! Magadat nehogy elkezdd már hibáztatni,mert látom abból ahogy írsz,hogy kb. ez lesz,hiszen már ígyis még Te kértél bocsánatot.

Figyelj,ha egyszer tudod,hogy igazad van és hogy itt valami nem stimmel,ne hagyd,hogy megvezessen.Magadban legyél biztos.Mert látom,hogy képes eltántorítani.Ne hunyászkodj meg,mert igazad van.Én már elkövettem ezt a hibát,láttam minden jelet,mégis minden abszurd magyarázatot és érvet elfogadtam és totál megértő voltam,majd kiderült,hogy viszonya volt.Én sem gondoltam volna soha,hogy ilyet tesz!Esetetekben bármi lehet,bár ahogy többen írják ez is benne van a pakliban.De a befolyásoltságtól elkezdve a netes incselkedésen kívül bármi lehet.Ezt majd próbáld meg nyugodtan kideríteni,csak tényleg az a javaslatom,hogy láss tisztán és tudd,hogy mit akarsz és ne veszekedj.Sok sikert!

2014. jan. 24. 16:56
 62/78 A kérdező kommentje:
azóta is elérhetetlen annyi h megírta vagy 3x 4x hogy ne menjünk vissza ha nem tudom megérteni és bocsánatot kérni és stb..tehát duzzog mint egy 3 éves....ilyen egy megbízahtó családapa :( Hazamegyünk mert az az otthonunk (még). nem is értem hova gondolt...nfélek nagyon megtetszett neki a 3 hét magány..
2014. jan. 24. 18:17
 63/78 A kérdező kommentje:
azért ide irkálok emrt tehetetlen vagyok ő nem hajalnó velem erről többet beszélni azt mondja oda a bizalom ő ezek után nem tud bennem megbízni (???) és én se benne (4napos telefoncsönd) és h így nincs értelme együtt maradni....nem tudom h ez hogy lehet válóindok ez számomra felfoghatatlan.
2014. jan. 24. 18:19
 64/78 anonim ***** válasza:

Szerintem is van valakije. Én eddig 2 ffival éltem együtt és tudtam mindig a kódokat. illetve ez nem igaz a párom facebook jelszavát és mail jelszavát nem tudom, bár már volt, hogy megkért, lépjek be, de nem jegyeztem meg, de nem titkolja vagy ilyesmi. a bankkártya pinjét is tudom.

Az exemnek tudtam minden jelszavát, mivel mindenhova ugyanaz volt kb. és egyszer küldtem neki egy levelet, amiről úgy gondoltam mégsem kéne elolvasnia, és azt kitöröltem :D Na mindegy ezt csak érdekességnek írom, mert ezen kívül soha semmit nem piszkáltam bele a dolgaiba, pedig neki is tudtam mindenhez a kódját, jelszavát...

Tehát ha egy ilyen kapcsolatba jön a magánszféra szöveg az bullshit, és 99,9%, hogy nő van benne, semmi mást nem tudok elképzelni...

2014. jan. 24. 18:28
 65/78 Frigg ***** válasza:

Na várjunk.. azért ez durva. Nem tud megbízni benned? WTF? Ha ez eddig jól bevált módszer volt, sosem zavarta, akkor mi a fészkes fene problémája van? Mert ha az a baja, hogy "megsértetted a magánszféráját", akkor eredetileg sem adta volna meg a jelszavát, és nem lett volna közös skypeotok..

Mert különben minek tudnád a jelszót? Nem olvasgattad el a többit, csak a sajátodat csekkoltad. Ez enyhén szólva is túlzó.. na meg az, hogy addig vissza se menjetek, HAZA, amíg bocsánatot nem kértél? Ez nagyon-nagyon gyanús, hogy így hirtelen a semmiből kezdett el így viselkedni, és beszélni sem hajlandó róla O.o

23/N

2014. jan. 24. 18:34
 66/78 anonim válasza:

Próbálj megnyugodni, és otthon, nyugodt körülmények közt meg tudjátok beszélni. Ne erőltesd.

Ha újabban válni akar, akkor, gondolom, beszéltetek, vagy váltottatok levelet. Tehát mégsem teljes a telefoncsönd.

Az alapján, amit írtál, el tudom képzelni, hogy az anyja áll a háttérben. Még az is lehet, hogy volt egy csúnya levélváltásuk rólad (nehogy megnézd!), és ez okozta a reakciót. Ne legyenek prekoncepcióid, mert akkor mindenben az igazolást fogod látni. Csak mondd el neki vádak nélkül, hogy mit érzel/éreztél, aztán majd válaszol rá.

2014. jan. 24. 18:42
 67/78 A kérdező kommentje:
azt mondja nem azért adta meg a jelszavát hogy én önhatalmulag belépegessek.
2014. jan. 24. 18:53
 68/78 anonim ***** válasza:
Valami baja van ez tény.De! Neked is. Rád akarja hárítani ezt az egészet kicsit védekezés-támadás effektusnak tűnik,mint mondtam,ne hagyd ezt.Én lehet,hogy a helyedben maradnék még egy kicsit had térjen észhez. 61-es voltam.
2014. jan. 24. 19:01
 69/78 A kérdező kommentje:
ah baromi drágák voltak a repjegyek és a gyerekeknek tényleg az az otthonuk, hát ott van minden cuccunk. Nekem is lesz más elintézni valóm is. Neki biztos kényelmes lenne h két külön országban duzzogunk ő egyedül én meg a gyerekekkel de ezt velük nem tehetem meg. áh mindegy úgy is az lesz hogy hazamegyünk és akkor én pedálozok amíg béke nem lesz...de hát milyen béke az meg kinek ahol ennyire le vagyok nézve.
2014. jan. 24. 19:04
 70/78 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a házasság bukta.
2014. jan. 24. 19:59
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!