Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről? Nekem tényleg fontos!
Attól mert visszaigazolás kérésével küldök el egy e-mailt,még nem biztos,hogy a címzett rá is kattint,hogy elolvasta.Nekem legalábbis a freemailen,ha ilyen levelet kapok megkérdezi a rendszer,hogy küldök-e visszaigazolást a feladónak.Van,ha sietek,akkor arra megyek,hogy nem.Ennyi.Ilyenkor viszont a legközelebbi olvasásnál,amikor újra megynyitom a levelet,hogy válaszoljak,már nem kérdezi meg a rendszer,ergo nem küld semmilyen visszajelzést semmikor az olvasottságról.
Tehát Kérdező,amit 21-esben írsz,egyáltalán nem volt sok! Magadat nehogy elkezdd már hibáztatni,mert látom abból ahogy írsz,hogy kb. ez lesz,hiszen már ígyis még Te kértél bocsánatot.
Figyelj,ha egyszer tudod,hogy igazad van és hogy itt valami nem stimmel,ne hagyd,hogy megvezessen.Magadban legyél biztos.Mert látom,hogy képes eltántorítani.Ne hunyászkodj meg,mert igazad van.Én már elkövettem ezt a hibát,láttam minden jelet,mégis minden abszurd magyarázatot és érvet elfogadtam és totál megértő voltam,majd kiderült,hogy viszonya volt.Én sem gondoltam volna soha,hogy ilyet tesz!Esetetekben bármi lehet,bár ahogy többen írják ez is benne van a pakliban.De a befolyásoltságtól elkezdve a netes incselkedésen kívül bármi lehet.Ezt majd próbáld meg nyugodtan kideríteni,csak tényleg az a javaslatom,hogy láss tisztán és tudd,hogy mit akarsz és ne veszekedj.Sok sikert!
Szerintem is van valakije. Én eddig 2 ffival éltem együtt és tudtam mindig a kódokat. illetve ez nem igaz a párom facebook jelszavát és mail jelszavát nem tudom, bár már volt, hogy megkért, lépjek be, de nem jegyeztem meg, de nem titkolja vagy ilyesmi. a bankkártya pinjét is tudom.
Az exemnek tudtam minden jelszavát, mivel mindenhova ugyanaz volt kb. és egyszer küldtem neki egy levelet, amiről úgy gondoltam mégsem kéne elolvasnia, és azt kitöröltem :D Na mindegy ezt csak érdekességnek írom, mert ezen kívül soha semmit nem piszkáltam bele a dolgaiba, pedig neki is tudtam mindenhez a kódját, jelszavát...
Tehát ha egy ilyen kapcsolatba jön a magánszféra szöveg az bullshit, és 99,9%, hogy nő van benne, semmi mást nem tudok elképzelni...
Na várjunk.. azért ez durva. Nem tud megbízni benned? WTF? Ha ez eddig jól bevált módszer volt, sosem zavarta, akkor mi a fészkes fene problémája van? Mert ha az a baja, hogy "megsértetted a magánszféráját", akkor eredetileg sem adta volna meg a jelszavát, és nem lett volna közös skypeotok..
Mert különben minek tudnád a jelszót? Nem olvasgattad el a többit, csak a sajátodat csekkoltad. Ez enyhén szólva is túlzó.. na meg az, hogy addig vissza se menjetek, HAZA, amíg bocsánatot nem kértél? Ez nagyon-nagyon gyanús, hogy így hirtelen a semmiből kezdett el így viselkedni, és beszélni sem hajlandó róla O.o
23/N
Próbálj megnyugodni, és otthon, nyugodt körülmények közt meg tudjátok beszélni. Ne erőltesd.
Ha újabban válni akar, akkor, gondolom, beszéltetek, vagy váltottatok levelet. Tehát mégsem teljes a telefoncsönd.
Az alapján, amit írtál, el tudom képzelni, hogy az anyja áll a háttérben. Még az is lehet, hogy volt egy csúnya levélváltásuk rólad (nehogy megnézd!), és ez okozta a reakciót. Ne legyenek prekoncepcióid, mert akkor mindenben az igazolást fogod látni. Csak mondd el neki vádak nélkül, hogy mit érzel/éreztél, aztán majd válaszol rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!