Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit gondoltok erről? Nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről? Nekem tényleg fontos!

Figyelt kérdés
Férjemmel 3 éve vagyunk házasok és van 2 kisgyerekünk. Külföldön élünk tehát non stop együtt vagyunk, minidg is teljesen megbíztunk egymásban, nem volt titkolnivalónk. Van külön mobiltelefonunk de tudjuk egymás jelszavát mindenhova (email, facebook stb). A szkájpot is közösen használtuk mivel kb 3 ember van felvéve anyja, anyukám, meg nagymamám (velük minidg hétvégén szkájpolunk együtt, amúgy is főleg a gyerekekre kíváncsiak). Most külön voltunk a gyerekekkel egy hónapot és amikor sokáig nem veszi fel a telefonját néha belépke az emailjébe és megnézem hogy elolvasta e egyáltalán azt amit írtam, lehet hogy ezt se kellett volna de mint mondom ebből soha nem volt probléma, engem egy percig se zavarna fordítva. Na már most hirtelen elkezdett a semmiből pampogni hogy magánszfére így meg úgy, meg hogy csináljak külön szkájpot, megváltoztatta a jelszavát mindenhez és nagyon durván ki lettem osztva. Egyik nap hívtam reggel, majd napközben egészen este 8 ig vagy 30x, ő nem vette fel és csak este 8 után hívott vissza, azt mndta megbezsélés volt és le volt némítva. én meg a gyerekekkel 1000 km-re ha bármi baj lenne el se tudnánk érni... Nem tudom mi folyik itt és szerintem nem jó irányba haladnak a dolgok. Nekem fontos az őszinteség és bizalom. Én bízom benne és szerintem nem nő van a dologban, de van ötletetek akkor hirtelen mi változhatott?
2014. jan. 24. 07:37
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/78 anonim ***** válasza:
55%
Ha bízol benne miért kutatsz utána?
2014. jan. 24. 07:42
 2/78 A kérdező kommentje:
írtam hogy nem kutakodom sose lépkedtem be csak úgy az emailjébe, tudom hogy amúgy is senki mással nem levelezik mnt velem . komolyan. Az érdekelt hogy olvasta e az email-em (látod hogy megnyitották e már vagy sem) mert akkor tudja hogy kerestem.
2014. jan. 24. 07:43
 3/78 anonim ***** válasza:
91%
Ilyen drasztikus változás általában pedig szeretőre utal.
2014. jan. 24. 07:44
 4/78 anonim ***** válasza:
Miért voltatok most külön egy hónapot?
2014. jan. 24. 07:45
 5/78 A kérdező kommentje:
és eddig mindketten úgy gondolkodtunk erről hogy ez oké (pl vannak ismerőseink akik az ő email címére írnak de mindkettőnknek, néha mondom neki hogy irtak, leolvastam, ő meg ok) Azt nem értem hirtelen mi változott. Ha zavarja akkor mondja és többet nem lépek be, de nem értem ezt a pál fordulást. Meg h szó nélkül egyszer csak mindenhonnan ki lettem tiltva.
2014. jan. 24. 07:45
 6/78 A kérdező kommentje:
Új munkahelyen kezd, gondoltuk hogy könnyebb neki úgy ha nem vagyunk még mi is ott, épp elég stressz nélkülünk is. Meg addig a gyerekek is mamázhatnak és fordítva.
2014. jan. 24. 07:46
 7/78 anonim ***** válasza:
37%
Így sem hagyod békén, ezen bárki lehet berágna.
2014. jan. 24. 07:48
 8/78 anonim ***** válasza:
87%
Be lehet állítani, hogy olvasott e-mailre dobjon vissza üzenetet, és nem kell megnézned.
2014. jan. 24. 07:48
 9/78 A kérdező kommentje:
Ja és ha látnám is másokkal levelezik, de mint említettem tényleg nem szokott azt sose nyitnám meg, max megkérdezném hogy ki az. Csak azokkal a dolgokkal "éltem vissza" amit én küldtem....de mondom azt is megértem ha valakinek ez sok (bár eddig nem volt az) csak akkor meg lehet szerintem bezsélni...rosszul esik na hogy hirtelen így lettem kezelve minden átmenet nélkül.
2014. jan. 24. 07:49
 10/78 A kérdező kommentje:
na látod pl ezt az olvasott üzenetes emalit nem tudtam, de ha van ilyen akkor tök jó. Szerintem ez két oldalról kell h bizalom legyen, ő is tudja midnen jelszavam de nem kutakodik. Én is és fordítva. ELmondja hogy emiatt ne lépegessek be hozzá állítsam be ezt a funkciót és kész, így lesz. Attól még nem kell hirtelen úgy viselkedni mint nem is tudom....A másik az hogy itt hagyott úgy hogy elvitte az egyetlen telefont amin pénz van, egy lemerült mobillal, elég szar érzés ez is...de ez a külön szkájp is, évek óta így van, most mi a baj?
2014. jan. 24. 07:52
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!