Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit gondoltok erről? Nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről? Nekem tényleg fontos!

Figyelt kérdés
Férjemmel 3 éve vagyunk házasok és van 2 kisgyerekünk. Külföldön élünk tehát non stop együtt vagyunk, minidg is teljesen megbíztunk egymásban, nem volt titkolnivalónk. Van külön mobiltelefonunk de tudjuk egymás jelszavát mindenhova (email, facebook stb). A szkájpot is közösen használtuk mivel kb 3 ember van felvéve anyja, anyukám, meg nagymamám (velük minidg hétvégén szkájpolunk együtt, amúgy is főleg a gyerekekre kíváncsiak). Most külön voltunk a gyerekekkel egy hónapot és amikor sokáig nem veszi fel a telefonját néha belépke az emailjébe és megnézem hogy elolvasta e egyáltalán azt amit írtam, lehet hogy ezt se kellett volna de mint mondom ebből soha nem volt probléma, engem egy percig se zavarna fordítva. Na már most hirtelen elkezdett a semmiből pampogni hogy magánszfére így meg úgy, meg hogy csináljak külön szkájpot, megváltoztatta a jelszavát mindenhez és nagyon durván ki lettem osztva. Egyik nap hívtam reggel, majd napközben egészen este 8 ig vagy 30x, ő nem vette fel és csak este 8 után hívott vissza, azt mndta megbezsélés volt és le volt némítva. én meg a gyerekekkel 1000 km-re ha bármi baj lenne el se tudnánk érni... Nem tudom mi folyik itt és szerintem nem jó irányba haladnak a dolgok. Nekem fontos az őszinteség és bizalom. Én bízom benne és szerintem nem nő van a dologban, de van ötletetek akkor hirtelen mi változhatott?
2014. jan. 24. 07:37
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/78 A kérdező kommentje:
nem volt ebben semmi véletlen. Sose léptem még be az emailjébe pedig tudtam vonlna, most h külön vagyunk beléptem, nem csináltam ebből titkot. gondoltam nem látta hogy kerestem de hátha olvasta az emailt, kíváncsi voltam hogy olvasta e de oké ez is sok volt.
2014. jan. 24. 08:33
 22/78 A kérdező kommentje:
de továbbra sem ez volt a kérdés. A szkápj parái pedig napokkal az email parák előtt kezdődtek.
2014. jan. 24. 08:35
 23/78 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy nincs semmi csak az új munka miatt ideges és ezért máshogy reagál, mint egyébként.

Mondjunk 30 hívástól én is tuti idegbajt kapnék.

Viszont figyelj és tartsd nyitva a szemed, mert ha ilyen hirtelen magánszférára lett szüksége, az valóban gyanús.

Mondjuk ehhez nem is kéne téged kitiltatnia, meg jelszót változtatni, egyszerűen csak csinál egy másik e-mail fiókot meg skype-ot, amiről te nem tudsz :)

2014. jan. 24. 08:38
 24/78 anonim ***** válasza:
100%
Megértem az aggodalmad,én s így élek a férjemmel,közös a face,egymás emaljait rendszeresen nézzük,mert attól függ k melyik lapihoz ül le,az egyiken az én email fiókomba lép be a gép automatkusan,a másikon az övébe,használjuk egymás telefonját,skype is közös...én sem tudnám hová tenni,ha egyszer úgy történne,hogy letilt a dolgairól,hisz csak akkor tenne ilyet sztem,ha titkolna valamit...lehet,hogy titka van a férjednek,de nem biztos,hogy olyan nagy...lehet,hogy beregisztrált,olyan helyre aminek tudja,hogy Te nem örülnél,vagy nem tolerálnád.Lehet valami online játék,vagy valamilyen szex oldal.Én erre tudok még tippelni,ha a megcsalás nem téma.
2014. jan. 24. 08:41
 25/78 A kérdező kommentje:
de engem az se érdekelne ha szexoldalra regisztrálna. Hát istenem joga van, vagy mondja hogy ezentúl nem léphetsz be mert úgy még meglepni se tudlak (megjegyzem sose léptem be ezidáig és most sem nyomozni, ez tényleg fontos) és ha azt mondaná hogy ezentúl NE akkor igen is hogy tiszteletben tartanám őszintén mondom nektek, de nekem fontos a bizalom. És eddig ő is így gondolta.
2014. jan. 24. 08:46
 26/78 anonim ***** válasza:
70%
Pedig itt nő van a dologba!!Melyikőtök ötlete volt h töltsetek külön 1 hònapot?Miért zárod ki ezt a lehetőséget?
2014. jan. 24. 08:47
 27/78 anonim ***** válasza:

És Ő mit mond? Mért kell neki ilyen hirtelen magánszféra, ha eddig neki sem volt fontos?

Valamit biztos, hogy titkolni szeretne, hisz ha eddig közös volt minden akkor most már oka van annak, hogy ne legyen közös.

2014. jan. 24. 08:50
 28/78 A kérdező kommentje:
Mert úgy gondolom hogy ismerem és megbízom benne, nem olyan típus. Bár azt se gondoltam volna hogy ilyeneket megtesz velem. Tegnap azt mondta hogy amíg haza nem utazunk kikapcsolva marad a telefonja. (4 nap) Marha jó h itt vagyok két kisgyerekkel télen jogsi és működő telefon nélkül ónos esőben és azt se tudom emgkérdezni hogy feljön e értünk a reptérre vagy mi...Én akármilyen mérges is lennék nem tenném ezt meg, bármi történhetne a gyerekekkel is és nem tudnék sms-t sem írni. vagy hogy késik a gép. vagy alármi. A külön idő az én ötletem volt, hogy nyugotabban tudjon elkezdeni dolgozni, a mamák is unokázzanak és arra is gondoltam ha külön vagyunk jobban hiányzunk majd egymásnak, ez lehet butaság volt.
2014. jan. 24. 08:51
 29/78 anonim ***** válasza:
10%

rosszabb vagy mint a volt baratnom!

megbeszelesen, elkezdte ez a csengetest, 3. nal lehuztama telefonom. igy is gaz volt, mert teleg fontos dolgokrol beszeltunk, ott kellett lenni fejbe.

na most ha ezt ugy csinalod h nem reg kezdett ott, csak gratulalni tudok, hogy leegeted!

meg mit gondol az uj fonoke?

meg nem kemkedsz csak megnezed...

hmm a ketto egymasal szembe all.

amugy jol leasztam a csajt, megmondtam h kovetkezo ilyen akcio aztan tiltalak is telorol.

2014. jan. 24. 08:53
 30/78 A kérdező kommentje:
csak hogy én nem egy csaj vagyok, hanem a felesége és a gyerekei anyja, nyilván oka volt h ennyiszer hívtam, azért hogy lássa hogy fontos, soha nem hívtam munkahelyén azért hogy emgkérdezzem hogy van. Azért hívtam mert orvos és a gyerek hányt márpedig külföldi papírokkal nem tudunk itt elmenni orvoshoz és h mit adhatok neki. Gondoltam ránéz délben a telefonjára vagy akármikor és felhív ebéd időben hogy mi a baj, de ebből se csináltam ügyet, mint írtam bocsánatot kértem, leírtam hogy ezért kerestem és pont.
2014. jan. 24. 08:56
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!