Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit gondoltok erről? Nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről? Nekem tényleg fontos!

Figyelt kérdés
Férjemmel 3 éve vagyunk házasok és van 2 kisgyerekünk. Külföldön élünk tehát non stop együtt vagyunk, minidg is teljesen megbíztunk egymásban, nem volt titkolnivalónk. Van külön mobiltelefonunk de tudjuk egymás jelszavát mindenhova (email, facebook stb). A szkájpot is közösen használtuk mivel kb 3 ember van felvéve anyja, anyukám, meg nagymamám (velük minidg hétvégén szkájpolunk együtt, amúgy is főleg a gyerekekre kíváncsiak). Most külön voltunk a gyerekekkel egy hónapot és amikor sokáig nem veszi fel a telefonját néha belépke az emailjébe és megnézem hogy elolvasta e egyáltalán azt amit írtam, lehet hogy ezt se kellett volna de mint mondom ebből soha nem volt probléma, engem egy percig se zavarna fordítva. Na már most hirtelen elkezdett a semmiből pampogni hogy magánszfére így meg úgy, meg hogy csináljak külön szkájpot, megváltoztatta a jelszavát mindenhez és nagyon durván ki lettem osztva. Egyik nap hívtam reggel, majd napközben egészen este 8 ig vagy 30x, ő nem vette fel és csak este 8 után hívott vissza, azt mndta megbezsélés volt és le volt némítva. én meg a gyerekekkel 1000 km-re ha bármi baj lenne el se tudnánk érni... Nem tudom mi folyik itt és szerintem nem jó irányba haladnak a dolgok. Nekem fontos az őszinteség és bizalom. Én bízom benne és szerintem nem nő van a dologban, de van ötletetek akkor hirtelen mi változhatott?
2014. jan. 24. 07:37
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/78 anonim ***** válasza:
100%

itt már valami nagy gubancnak kell lennie. ugye az ő ötlete volt ez az egy hónapos szünet...?

lehet besokallt a magánszféra hiányától. nem biztos, hogy megcsal (bár ennek is van elég nagy esélye), lehet csak túl sok volt neki a gyerek és Te, szünetre van szüksége. nem vagytok még nagyon fiatalok? vagy nem jött túl korán a baba? lehet hogy most akarja kiélni magát.

2014. jan. 24. 09:10
 32/78 A kérdező kommentje:
de fiatalok vagyunk és de nagyon korán jött a baba, nem hiszem hogy ki akarja élni magát de azt tudom hogy jól esik neki hogy külön vagyunk ezzel nincs is baj, néha nekem is jól esne ha akár csak pár órára kiszabadulnék az ezzel járó monoton életvitelből. a külön az én ötletem volt.
2014. jan. 24. 09:12
 33/78 A kérdező kommentje:
sose jár el sehova, nem szeret barátkozni többször mondtam hogy menjen eé hátvégén lazítani, vagy akármi, de nagyon antiszoc és neki az a pihenés ha egyedül lehet. Ezt is megértem, bár én más vagyok. Szóval tényleg nagyon megbízahtó ember nem iszik nem cigizik, csak nem értem mi történt.
2014. jan. 24. 09:14
 34/78 anonim ***** válasza:
10%
en kapok 0% ot, mikor engem zaklattak telefonon, kivanom akik lenullaztak, hogy hasonlo fontos megbeszelesen csorogjon 100* a telefonod!
2014. jan. 24. 09:23
 35/78 A kérdező kommentje:
ha olyan fontos megbeszélésen vagy nem értem minek nincs lenémítva a mobilod vagy miért nem kapcsolod ki. ennyi. ha vége akkor pedig bekapcsolod. vagy nem, jesszus.
2014. jan. 24. 09:27
 36/78 anonim ***** válasza:
Mennyire befolyásolható a férjed? Vannak olyan emberek akik egy csoport nyomására képes és hajlandó megváltozni, és megváltoztatni a magánszférához való viszonyulását is. Például én a férjemmel 13 éve vagyok együtt nincsenek titkaink egymás előtt, akár face akár a telefon felvétele egy email elolvasása nem okoz gondot a számunkra, nem rég kezdett egy új munkahelyen ahol az összes kollégájának az a hobbija hogyan ócsárolja a feleségét vagy az ép aktuális barátnőjét. Ha nem lenne ennyire erős természet és határozott valószínűleg már ő is a negatív oldalammal lenne folyton elfoglalva és megváltozott volna a velem való kapcsolata mert az új helyen ez a divat.
2014. jan. 24. 09:33
 37/78 A kérdező kommentje:
utolsó, mióta hazajöttünk anyósom non stop ellenem uszítja. Nyíltan azt szeretné ha én eltűnnék, megjegyzem soha nem volt köztünk nézeteltérés, kedvesek vagyunk egymással szemtől szembe. erre tudok gondolni...
2014. jan. 24. 09:34
 38/78 A kérdező kommentje:
nagyon befolyásolható, mindig érzem mikor beszéltek, nem is kell mondania merrt utána nagyon lekezelő velem...lenéző mint az anyja.
2014. jan. 24. 09:37
 39/78 anonim ***** válasza:
28%

Miért szabod meg valakinek, hogy ne lehalkítja, hanem kikapcsolja a telefonját?

Az az ember aki munkaeszközként használja a telefont és nem bájcsevegésre, sosem kapcsolja ki a telefonját, hanem a maximum az,hogy lehalkítja.

Szerintem neked egyetlen bajod van a fent említetteken kívül, hogy szét unod magad. Tedd le a jogsit, tanulj meg vezetni, és akkor nem kell cirkuszolnod ha a gyerekekkel van valami, mert beülsz a kocsiba és elintézed.

2014. jan. 24. 09:37
 40/78 A kérdező kommentje:
kedves utolsó nagyon szívesen unatkoznék, egyenlőre nincs rá lehetőségem, a fodrászhoz sem tudok elmenni, mindkét gyerek 3 év alatti. Áruld el hogyan, nincs egy darab rokon se aki 2 órára tudna rájuk figyleni. Neki a telefon nem munkaeszköz sem az email, ezt is írtam már. A telefont soha nem használja egyikönk sem csak ha egymást kell elérnünk.
2014. jan. 24. 09:40
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!