Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit gondoltok erről? Nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről? Nekem tényleg fontos!

Figyelt kérdés
Férjemmel 3 éve vagyunk házasok és van 2 kisgyerekünk. Külföldön élünk tehát non stop együtt vagyunk, minidg is teljesen megbíztunk egymásban, nem volt titkolnivalónk. Van külön mobiltelefonunk de tudjuk egymás jelszavát mindenhova (email, facebook stb). A szkájpot is közösen használtuk mivel kb 3 ember van felvéve anyja, anyukám, meg nagymamám (velük minidg hétvégén szkájpolunk együtt, amúgy is főleg a gyerekekre kíváncsiak). Most külön voltunk a gyerekekkel egy hónapot és amikor sokáig nem veszi fel a telefonját néha belépke az emailjébe és megnézem hogy elolvasta e egyáltalán azt amit írtam, lehet hogy ezt se kellett volna de mint mondom ebből soha nem volt probléma, engem egy percig se zavarna fordítva. Na már most hirtelen elkezdett a semmiből pampogni hogy magánszfére így meg úgy, meg hogy csináljak külön szkájpot, megváltoztatta a jelszavát mindenhez és nagyon durván ki lettem osztva. Egyik nap hívtam reggel, majd napközben egészen este 8 ig vagy 30x, ő nem vette fel és csak este 8 után hívott vissza, azt mndta megbezsélés volt és le volt némítva. én meg a gyerekekkel 1000 km-re ha bármi baj lenne el se tudnánk érni... Nem tudom mi folyik itt és szerintem nem jó irányba haladnak a dolgok. Nekem fontos az őszinteség és bizalom. Én bízom benne és szerintem nem nő van a dologban, de van ötletetek akkor hirtelen mi változhatott?
2014. jan. 24. 07:37
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/78 A kérdező kommentje:
úgy tűnik egy valakinek sikerült felfognia hogy mi az ami bánt.
2014. jan. 24. 10:02
 52/78 anonim ***** válasza:
88%

Kérdező, ne ezen az oldalon kérj tanácsot. Ez itt a rosszindulatú, savanyú a szőlő típusú emberek gyűjtőhelye. Ha valaki feltesz egy kérdést, csak támadják és belekötnek az élő fába is válasz helyett.

A kérdésedre válaszolva. Nyilvánvalóan történt valami ezt jól látod. Elsőre arra gondoltam, hogy bizony nő van a dologban, akármennyire is azt hiszed, hogy ő nem olyan. Ok nélkül az ember nem változtat ilyesmin. De az is lehet, hogy a anyja ír neki olyasmiket amiket nem akar, hogy te elolvass. Inkább erről lehet szó.

2014. jan. 24. 10:08
 53/78 anonim ***** válasza:
0%

talan mert ceges flotta?!

munka tars is keres, de latom ugysem ertitek meg.

2014. jan. 24. 10:12
 54/78 A kérdező kommentje:
te nem érted, nincs céges flotta. van munkahelyi tlefonja. az a mi kettőnk közötti kommunikációra vásárolt telefon amin 3 év alatt talán 3x ha hívtam és leírtam h ezúttal mi volt az oka.
2014. jan. 24. 10:15
 55/78 anonim válasza:
100%

Miért kell a frászt hozni a kérdezőre?

Férjemmel is tudjuk egymás jelszavait. Én akkor tartottam tőle, hogy belép hozzám, mikor az egyik levelezésemben róla is szó esett (nem volt sértő, csak nem akartam, hogy tudjon róla), meg amikor meglepetéssel készültem - netes ajándékrendelés, meglepetés szülinap, ilyenek.

Sürgős esetben én inkább sms-t írok, ha nem érem el. A sok nemfogadott hívás tényleg idegesítő, így meg egyből látja, mi van.

A hazaút miatt meg ne aggódj, gondolom, tudja melyik géppel érkeztek, kimegy elétek, ha tud, esetleg előző nap vagy aznap jelentkezik. Ha mégsem, megoldod, hívsz egy taxit, vagy valami. Otthon, személyesen meg biztos meg tudjátok beszélni. Nem kell azonnal, de pár napon belül, egy alkalmas, ráérős pillanatban.

2014. jan. 24. 10:16
 56/78 anonim ***** válasza:
Az eszedbe se jut, hogy az új munkahelyen nem mennek simán a dolgok, és még az is lehet, hogy még újabb után kell néznie.
2014. jan. 24. 10:48
 57/78 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem legdurvább ebben a történetben a 4 napos telefoncsönd. Ez számomra elképzelhetetlen, hogy úgy feküdjek le aludni távol a családomtól, hogy ne tudjam, mi van velük.

Az, hogy lekezelően beszél veled az anyja hatására, pedig számomra megbocsáthatatlan.

Az a baj sztem, hogy nagyon függsz tőlük (érzelmileg, anyagilag) és ezt képesek kihasználni.

Nem irígyellek.

2014. jan. 24. 12:21
 58/78 anonim ***** válasza:

Állj végre a sarkadra!

Lehet, hogy megbízol a férjedben, de hidd el, nem kéne.

Rengeteg ismerősöm van aki a rózsaszín ködtől nem látva, mindenhol arról beszélt, mennyire megbízható az ő férjecskéje. Aztán erről a maximálisan megbízható férjecskéről kiderül 10 év múlva, hogy évek óta sportot űz a feleség megcsalásából.

2014. jan. 24. 12:59
 59/78 anonim válasza:
Nekem is furcsa ez a hirtelen változás,tapasztalatból mondom én egy másik nőre gondolok-bár ne úgy lenne...mindenesetre,ha hazaérsz,ne támadd le egyből.várj egy megfelelő pillanatra és még akkor se támadd le,csak beszélgessetek.Ne legyél hárpia,azt nem szeretik.Ugye ő nem magyar?
2014. jan. 24. 13:04
 60/78 anonim válasza:

Ennek a kérdésnek nincs sok értelme. Mi honnan tudhatnánk, hogy mi történt a férjed fejében, ha te magad sem tudod? Mért nem a férjeddel beszéled meg? Mondd el neki hogy neked ez most rosszul esett hogy megváltoztatta a jelszavát, mintha titkolni akarna valamit stb.

Te ismered a férjed, az életeteket, hogy milyen viszonyban voltatok egymással stb. Ezt egy vadidegen itt a gyakorin honnan tudhatná????? A férjeddel beszélj értelmetlen kérdések kiirogatása helyett.

2014. jan. 24. 13:47
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!