Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit gondoltok erről? Nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről? Nekem tényleg fontos!

Figyelt kérdés
Férjemmel 3 éve vagyunk házasok és van 2 kisgyerekünk. Külföldön élünk tehát non stop együtt vagyunk, minidg is teljesen megbíztunk egymásban, nem volt titkolnivalónk. Van külön mobiltelefonunk de tudjuk egymás jelszavát mindenhova (email, facebook stb). A szkájpot is közösen használtuk mivel kb 3 ember van felvéve anyja, anyukám, meg nagymamám (velük minidg hétvégén szkájpolunk együtt, amúgy is főleg a gyerekekre kíváncsiak). Most külön voltunk a gyerekekkel egy hónapot és amikor sokáig nem veszi fel a telefonját néha belépke az emailjébe és megnézem hogy elolvasta e egyáltalán azt amit írtam, lehet hogy ezt se kellett volna de mint mondom ebből soha nem volt probléma, engem egy percig se zavarna fordítva. Na már most hirtelen elkezdett a semmiből pampogni hogy magánszfére így meg úgy, meg hogy csináljak külön szkájpot, megváltoztatta a jelszavát mindenhez és nagyon durván ki lettem osztva. Egyik nap hívtam reggel, majd napközben egészen este 8 ig vagy 30x, ő nem vette fel és csak este 8 után hívott vissza, azt mndta megbezsélés volt és le volt némítva. én meg a gyerekekkel 1000 km-re ha bármi baj lenne el se tudnánk érni... Nem tudom mi folyik itt és szerintem nem jó irányba haladnak a dolgok. Nekem fontos az őszinteség és bizalom. Én bízom benne és szerintem nem nő van a dologban, de van ötletetek akkor hirtelen mi változhatott?
2014. jan. 24. 07:37
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/78 A kérdező kommentje:
még egyszer írom, nem az a kérdés hogy mebízom e benne vagy sem, mert igen, tudom hogy sose csalna meg vagy ilyesmi. Ha berágott azt is megértem, mondja el, és én többet a büdös életbe nem lépek be az emailjébe. De nem csak az emailről van szó hanem hirtelen midnenről. Ezt kérdezem hogy szerintetek nőn kívül mi okozhatott ekkora változást a gondolkodásában. Ha az eleje óta külön szkájpunk lenne vagy ezek lettek volna a szabájok nem zavarna, voltam együtt úgy pasival hogy nem tudtam egy jelszavát sem és nem érdekelt, az zavar hogy ez eddig nem így volt és nem tetszik ez a hirtelen nagy változás. rosszul esik, bánt.
2014. jan. 24. 08:04
 12/78 anonim ***** válasza:
83%

Tartsd tovabbra is nyitva a szemedet!

39F

2014. jan. 24. 08:14
 13/78 anonim ***** válasza:
62%
Bízol benne, vagy sem, nő van a dologban.
2014. jan. 24. 08:23
 14/78 anonim ***** válasza:
6%
Jól tette, hogy minden honnan kitiltott. Én is ezt tettem volna a helyébe.
2014. jan. 24. 08:24
 15/78 anonim ***** válasza:
Ha új munkahelye van, akkor nagyon könnyen lehet, hogy ott nem engedik a telefon használatát munkaidöben, legalább is Nyugaton elég megszokott.
2014. jan. 24. 08:25
 16/78 A kérdező kommentje:
a telefonból sem csináltam problémát rosszul esett ennyi, bocsánatot kértem hogy hívogattam, leírtam hogy miért, megértettem h továbbképzése volt.
2014. jan. 24. 08:27
 17/78 A kérdező kommentje:
aki azt írta hogy jól tette hogy kitiltott, oké de légyszíves indokold meg hogy miért. Ezért is tettem fel ide a kérdést, mert lehet hogy én vagyok most ebben a helyzetben jobban érzékeny a dolgokra és ha azt mondjátok hogy fölöslegesen bánt akkor elgondolkodok rajta.
2014. jan. 24. 08:29
 18/78 anonim ***** válasza:
0%

Tudod, az nagyon ciki rád nézve, ha kiderült, hogy jogtalanul töröltél nála,önkényesen, önhatalmúan egy másik embertől jövő levelet(még ha egy általad utált emberről is van szó) és utólag rájött.

Én például a férjem fejére borítottam volna az asztalt egy ilyen esetben, ha megmerné ezt tenni.

2014. jan. 24. 08:29
 19/78 anonim ***** válasza:
0%
Te nem gondolkodsz semmin, csak egyszerűbb ezt a módszert választani, mint ha "véletlenül" tetted volna. Ugyan.
2014. jan. 24. 08:31
 20/78 A kérdező kommentje:
mint írtam nem erről van szó, a kettőnk közötti levelezésről.
2014. jan. 24. 08:32
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!