Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit gondoltok erről? Nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről? Nekem tényleg fontos!

Figyelt kérdés
Férjemmel 3 éve vagyunk házasok és van 2 kisgyerekünk. Külföldön élünk tehát non stop együtt vagyunk, minidg is teljesen megbíztunk egymásban, nem volt titkolnivalónk. Van külön mobiltelefonunk de tudjuk egymás jelszavát mindenhova (email, facebook stb). A szkájpot is közösen használtuk mivel kb 3 ember van felvéve anyja, anyukám, meg nagymamám (velük minidg hétvégén szkájpolunk együtt, amúgy is főleg a gyerekekre kíváncsiak). Most külön voltunk a gyerekekkel egy hónapot és amikor sokáig nem veszi fel a telefonját néha belépke az emailjébe és megnézem hogy elolvasta e egyáltalán azt amit írtam, lehet hogy ezt se kellett volna de mint mondom ebből soha nem volt probléma, engem egy percig se zavarna fordítva. Na már most hirtelen elkezdett a semmiből pampogni hogy magánszfére így meg úgy, meg hogy csináljak külön szkájpot, megváltoztatta a jelszavát mindenhez és nagyon durván ki lettem osztva. Egyik nap hívtam reggel, majd napközben egészen este 8 ig vagy 30x, ő nem vette fel és csak este 8 után hívott vissza, azt mndta megbezsélés volt és le volt némítva. én meg a gyerekekkel 1000 km-re ha bármi baj lenne el se tudnánk érni... Nem tudom mi folyik itt és szerintem nem jó irányba haladnak a dolgok. Nekem fontos az őszinteség és bizalom. Én bízom benne és szerintem nem nő van a dologban, de van ötletetek akkor hirtelen mi változhatott?
2014. jan. 24. 07:37
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/78 anonim ***** válasza:
15%
Útólsóval értek egyet, egyszerüen baromira unatkozol.
2014. jan. 24. 09:40
 42/78 A kérdező kommentje:
jogsit is szívesen csinálnék és szívesen dolgoznék is.
2014. jan. 24. 09:40
 43/78 A kérdező kommentje:
azt ius leírtam hogy SOHA nem használtam még ennek ellenére se csevegésre a telefont, nem is emlékszem h bármikor hívtam volna a 3 év alatt mióta kint vagyunk, most is leírtam hogy miért kerestem. Nem tudom miért a telefon a téma.
2014. jan. 24. 09:43
 44/78 anonim ***** válasza:
8%
Nem "nák-nék" hanem irány melózni és old meg a családod minden napos piszlicsáré dolgait egyedül, míg a férjed vért izzadva melózik.
2014. jan. 24. 09:43
 45/78 A kérdező kommentje:
elárulnád hova tegyem a gyereket?
2014. jan. 24. 09:45
 46/78 anonim ***** válasza:
8%
Más anyukáknak is van 3 év alatti gyereke, és mások is megtudják oldani: ha akarják. Ha meg nem akkor keresik a kifogásokat.
2014. jan. 24. 09:45
 47/78 anonim ***** válasza:
7%
Felnőtt ember vagy, old meg a problémádat. Ha nem lenne férjed, akkor is meg kéne.
2014. jan. 24. 09:47
 48/78 A kérdező kommentje:
komolyan megáll az eszem.
2014. jan. 24. 09:48
 49/78 A kérdező kommentje:
férjem nem menne bele hogy elmenjek doglozni amig ilyen picik a gyerekek és én se adnám le őket majd mennek szépen oviba. a kérdés továbbra sem ez volt.
2014. jan. 24. 09:50
 50/78 anonim ***** válasza:
95%
Te jó ég, mindjárt azzal fogjátok támadni hogy csak saját magának vállalta a gyereket?? Könyörgöm arról van szó hogy egy fiatal anyuka aki maximálisan megbízik a férjében aki hirtelen borít minden szabályt és eddig jól megszokott dolgot és még ezt a férfit véditek?? atya világ hova fajult ez a világ ha a nő már semmiben sem számíthat a férjére?? egy 13 éve jól működő kapcsolatban vagyok és megrémít amikor valaki egy házasságon belül folyton arról szajkóz hogy neki van magánszférája és külön dolgai, akkor kérdem én ha a barátok annyira fontosak akkor mikor beszéltek a férjetekkel, feleségetekkel, nálunk megszokott hogy a férjem a két szünetében felhív 8 óra munka alatta és ha haza ér még akkor is tudunk beszélgetni. És az miért nem háborít fel senkit hogy most 4 napig nem is hívja? Miért lehet egy férfinek aki már férj és apa ilyen felelőtlenséget elkövetnie?? Miért kap hirtelen ennyi támogatott?? Ennyi mindenkinek van vaj a füle mögött??
2014. jan. 24. 09:54
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!