Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom, hogy rosszat tettem, de most gyorsan kell tanács, SEGÍTSETEK!?
Hónapok óta érzem,hogy valami nincs rendben a férjemmel. Ma este elment a haverjaival,de kivételesen a laptopja itthon van. Nem bírtam ellenállni,belenéztem...Egy adott hölgy régóta probléma egy elejtett megjegyzés? kapcsán. Evidensen az ő üzeneteire mentem. És találtam. Ennek kb. 40 perce. Konkrét dolog nem történt,csak masszívan hajtott rá a férjem,sokat jártak együtt moziba,vacsorázni,bulizni.
Így tetszel,úgy tetszel,kérlek,adj esélyt. Hazudik,mint a vízfolyás,hogy neki a kanapén kell aludnia,ilyenek...
MIT TEGYEK?
Van pár órám végiggondolni,h szembesítsem,vagy úgy tegyek,mintha nem tudnék semmit?
A legszomorúbb,hogy augusztus 7 óta,mióta a csajnak rendeződött a lakhatása és a napi meleg étele,nem válaszol a férjemnek.
Hajnali 4-5ig bulizik a haverokkal?
Te meg otthon a ket gyerekkel?
Hivd fel, jojjon haza, beszelnetek kell.
Ja,tényleg ,igazad van,a lányka is itthon van vasárnap...De egy hülye vagyok,nem gondolkodom tisztán.
ŐSzintén szólva,egyre jobban megy fel az ideg bennem,fogalmam sincs,hogy tudnék ránézni nagykés nélkül holnap reggel..ma kéne robbantanom,mert kihordok egy agyvérzést lábon...
24es vagyok.
Mindenkinek megvan a választási lehetősége, a férfinak is.
Egy 3. fél belépése a kapcsolatba 2emberen és azon a 3.on múlik. Én nem hiszek abban, hogy minden hűtlen férfi b.nkó g.rény, és minden hűtlen feleség k..va. Valami történt, amit a férj így kezelt, rosszul! Nem azt mondom, hogy jó amit tett, vagy hogy a kérdezőnek meg kéne alázkodnia, vagy hogy sajnálom a férfit, DE Egy házasság 2emberen múlik és egyenlőre csak az egyik oldalt hallottuk. Én ilyen helyzetben, valószínű elgondolkoznék azon, hogy mi történt akkor amikor ezt a nőt először felhozta. Mi történt akkor a házasságunkban? És igen, várnék, míg lenyugszanak a kedélyek, mert az első haraggal töltött beszélgetés, csak veszekedés lenne, meg mocskolódás, és erre szerintem nincs szüksége a kérdezőnek. Én 3napig nem szólnék egy szót sem, megvárnám hogy mi történik, kivárnék. Aztán vasárnap leadnám a gyerekeket szülőkhöz és elmondanám, hogy tudok a csajról és most őszintén mondjon el Mindent, vagy cuccoljon össze! Valamiért összeházasodtatok, 2gyereket szültél neki, szóval biztos, hogy szereted még, egy próbát megér. De vagdalkozni hajnalban, fáradtan, álmosan nincs sok értelme. Legyél inkább te az erős, akit nem tud megdönteni, mintsem hogy beléd rúgjon megint hajnalban.
Szabadulni akarsz tolunk?
Ebben segithetek!
-en ezt irnam neki
Ha dobsz rá egy smst-fél órán belül otthon lesz !
Csak ugye nem iszik vagy ha igen , akkor nem agresszív ilyenkor ?!
Gyerköcök alszanak,szépen becsukod az ajtót és várod haza a "papát" !!!
ez egyre jobb. megszabadulna tőled??? menjen a p@csába! jééézus
szerintem ne írj sms-t, ezt élőben kéne intézni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!