Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Lehet, hogy tönkremegy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy tönkremegy a házaaságom a férjem pontenciagondjai miatt?

Figyelt kérdés

Sajnos a férjmnek körülbelül 3 éve gondjai vannak az ágyban,orvoshoz menni nem akar...Eleinte mindig volt valami kifogás,illetve próbálta rám kenni-híztam(kb 3 kg-ot 10 év alatt, most vagyok kemény 47kg),nem vagyok elég nedves(na attól nem is leszek,hogy egy lottyadt f..t kell fél órát "húzkodom"),stressz,időjárás,fejfájás,szóval minden hülyeség. Oda jutottunk, hogy a sex abból állt én próbáltam előídézni a merevedését.Velem semmit nem foglalkozott. Próbáltuk, hogy én legyek a lényeg, de mikor ezt kértem a szex lecsökkent szinte a nullára. Én erőlködtem, romantika, közös fürdő, masszázs, ötletek stb de nem javult.Ha ment, akkor nagyon kellett koncentrálnia, hogy ne zökkenjen ki és csak félárbóc volt,nagynehezen össze lehet néha "tákolni" begyömoszölhetőre...

Én mondtam nem szeretnék így élni, valamit ki kell találnunk. Azt mondta küzdeni fog, én vagyok az élete,beigérte,hogy elmegy orvoshoz,stb Na ebből az lett, hogy én nem akarom erőltetni meg cseszegetni Ő meg 3 hónapja nem nyúl hozzám...Eszembe jutott mi van,ha meg fog csalni, mert azt hiszi majd mással megy. Pedig nem valószinű,mert reggeli merevedése se nagyon van.

Én 38 vagyok ő 48...

2013. aug. 1. 15:07
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/120 anonim ***** válasza:
94%

Kicsit elkanyarodtunk az eredeti kérdéstől...

3 éve nincs a kedves kérdező és a párja között normális szex, 3 éve!

Nem azért nincs, mert a férje rákos beteg és legyengült a sugarazástól, hanem azért nincs, mert belegázolna az egojába, ha elmenne orvoshoz és ott kiderülne, hogy gondok vannak a cerkával.

Hivatalossá válna a problémája, csak az a furcsa, hogy azt nem érzi megalázónak, ha a felesége fél órát küzd azon, hogy szelet fogjon a vitorla...

Én inkább mennék urológushoz azonnal, hogy valamit csináljon vele, mert attól süllyednék el szégyenemben, ha a barátnőmnek ilyet kéne tennie.

Meg lehet e undorodni az ilyen viselkedéstől?

Igen, meg lehet, ez a hozzáállás gusztustalan és férfiatlan.

2013. aug. 2. 09:07
 52/120 anonim ***** válasza:
15%
prolitanya
2013. aug. 2. 09:22
 53/120 anonim ***** válasza:
28%

De miért vagytok ennyire nők???

A férfi NEM AKAR SZEXELNI, hogy ennek mi az oka, azt a kérdezőnek kell kiszednie belőle.

Lehet, hogy már nem vonzza a kérdező, kiszeretett belőle. Elég valószínű, ha orvoshoz sem képes elmenni érte. Ennyi, nem nagy tudomány rájönni, a kapcsolatuknak vége, kár erőlködni.

2013. aug. 2. 09:25
 54/120 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Utolsó! Ha tényleg így van és nem akar vele szexelni és kiszeretett belőle, akkor miért nem FÉRFI, és miért nem áll oda elé, hogy ez van, váljunk, vége?

Am. ha ez lenne, attól még reggeli merevedése lehetne, meg azért ne mondjuk azt, hogy csak arra áll a cerka, akibe szerelmesek a pasik!

2013. aug. 2. 09:42
 55/120 anonim ***** válasza:
70%

30 éves kortól megszűnhet a reggeli merevedés mindenféle szervi baj nélkül. Olvassatok utána. Az én páromnak 33 éves kora óta nincs reggeli merevedése, de szexnél még mindig jó. Hogy miért nem vallja be? Mert az emberek többsége a biztos mellett marad. Pl itt van ez a kérdés:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__valas__46..

Elég sokan vannak úgy a férjükkel/feleségükkel, hogy amúgy nem is őket szeretik, csak az a megszokott, meg a biztonságos. Persze erről a másik fél mit sem tud...

2013. aug. 2. 09:45
 56/120 A kérdező kommentje:
Jo akkor proli vagyok,legyen boldog aki mondta,de a proliknak is van igényük a szexre szóval nem tartozik ide...A férjem fel sem fogja,ez nekem miért ekkora gond,közölte egyszer,hát azért ö emiatt még nem fog kiugrani az ablakon...Lehet élni anéllül is,van millió meg egy fontos dolog a világon,és kölönben se 20 évesek vagyunk.Szerinte az nem normális,hogy én ebböl ekkora tragédiát csinálok...
2013. aug. 2. 11:33
 57/120 anonim ***** válasza:
79%
Akkor 'my way or the highway', ha őt ez nem érdekli, akkor keressen olyan társat akit szintén hidegen hagy a szex, a saját egészsége meg a másik önértékelése.
2013. aug. 2. 11:45
 58/120 anonim ***** válasza:
0%
Egy vibrátorral miért nem oldod meg?Aztán a családi béke is megmaradna...
2013. aug. 2. 12:05
 59/120 anonim ***** válasza:
100%
Jah, mert a vibrátor meg a műp_na a párkapcsolati szex tökéletes helyettesítője... Csak akkor nem vágom, hogy miért picsog itt minden kamasz, hogy nem talál pasit/nőt magának.
2013. aug. 2. 12:17
 60/120 A kérdező kommentje:
Utolsó,hát ezaz...Oldd meg vibrátorral.Bocs nem oldja meg a problémám...Akkor mindenki csinálná magának és kihalna az emberiség
2013. aug. 2. 12:55
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!