Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy tönkremegy a házaaságom a férjem pontenciagondjai miatt?
Sajnos a férjmnek körülbelül 3 éve gondjai vannak az ágyban,orvoshoz menni nem akar...Eleinte mindig volt valami kifogás,illetve próbálta rám kenni-híztam(kb 3 kg-ot 10 év alatt, most vagyok kemény 47kg),nem vagyok elég nedves(na attól nem is leszek,hogy egy lottyadt f..t kell fél órát "húzkodom"),stressz,időjárás,fejfájás,szóval minden hülyeség. Oda jutottunk, hogy a sex abból állt én próbáltam előídézni a merevedését.Velem semmit nem foglalkozott. Próbáltuk, hogy én legyek a lényeg, de mikor ezt kértem a szex lecsökkent szinte a nullára. Én erőlködtem, romantika, közös fürdő, masszázs, ötletek stb de nem javult.Ha ment, akkor nagyon kellett koncentrálnia, hogy ne zökkenjen ki és csak félárbóc volt,nagynehezen össze lehet néha "tákolni" begyömoszölhetőre...
Én mondtam nem szeretnék így élni, valamit ki kell találnunk. Azt mondta küzdeni fog, én vagyok az élete,beigérte,hogy elmegy orvoshoz,stb Na ebből az lett, hogy én nem akarom erőltetni meg cseszegetni Ő meg 3 hónapja nem nyúl hozzám...Eszembe jutott mi van,ha meg fog csalni, mert azt hiszi majd mással megy. Pedig nem valószinű,mert reggeli merevedése se nagyon van.
Én 38 vagyok ő 48...
"még a fagyos kutyasz@rt is megenném"
"drága uram ez már csak akkor fog működni,ha répát köt mellé"
Folytasd kérlek! :) Olyan rossz napom volt eddig, de nagyon jó humorod van, még ebben a helyzetben is!
"na attól nem is leszek,hogy egy lottyadt f..t kell fél órát "húzkodom""
"próbáltam előidézni a merevedését"
"nagy nehezen össze lehet néha "tákolni" begyömöszölhetőre"
Esélytelen bármit tenned, kár erőlködni. csak kínlódás, de ebben öröm nincs. Változni nem fog, tapasztalatból mondom. Én majdnem 4 évig kínlódtam így valakivel, azt hittem majd a szerelem segít...fenét! Ma már, úgy tudom, a pasikat jobban kedveli!
Hú utolsó.részvétem.Hát az már csak nem ennyi idősen találja ki valaki,hogy bocs a fiúkat szeretem.
Főleg úgy nem gondolom opciónak,hogy ezelőtt évekig nem volt gond,sőőőőőt
Az idő előrehaladtával mennyit változnak a dolgok,fiatalon csak nagy nehezen lehet lefektetni a lányokat,néhány évtized múlva meg már a nők követelnek még több szexet.
Ami a problémádat illeti,na elég bunkón beszélsz a férjedről,én a helyében kivágnálak,mint macskát sz..ni.
Vegyél magadnak vibrátort oszt intézd el magadnak.
Nem vagyok prűd, de nekem a belem kifordult, ahogy a posztoló a saját férje problémájáról beszél.
Ha egy férfi írta volna ki a kérdést, "a középkorú neje löttyedt, tág vaginájáról, amit nem hajlandó plasztikáztatni, illetve frigiditásáról, ami miatt már 3 hónapja nem kapta meg, ami jár, hiába gyömöszölte a tejeszacskó melleket, hogy élénkítse a vágyat, de semmi"- na, akkor az összes itt összepacsizó női rém, habzó szájjal követelné a posztoló férj kitépett szívét.
33N
Ha neked tetszik a posztoló stílusa, az a te ügyed. Nekem nem, sőt, nagyon nem.
De akár hajlandó, akár nem kezeltetni a problémáját, azért mégiscsak egészségügyi problémáról van szó, méghozzá a házastárs egészségügyi problémájáról. Szerintem nulla az a kapcsolat, nulla az az ember, amelyben és akitől ez a kérdés, ilyen stílusban megszületett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!