Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Lehet, hogy tönkremegy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy tönkremegy a házaaságom a férjem pontenciagondjai miatt?

Figyelt kérdés

Sajnos a férjmnek körülbelül 3 éve gondjai vannak az ágyban,orvoshoz menni nem akar...Eleinte mindig volt valami kifogás,illetve próbálta rám kenni-híztam(kb 3 kg-ot 10 év alatt, most vagyok kemény 47kg),nem vagyok elég nedves(na attól nem is leszek,hogy egy lottyadt f..t kell fél órát "húzkodom"),stressz,időjárás,fejfájás,szóval minden hülyeség. Oda jutottunk, hogy a sex abból állt én próbáltam előídézni a merevedését.Velem semmit nem foglalkozott. Próbáltuk, hogy én legyek a lényeg, de mikor ezt kértem a szex lecsökkent szinte a nullára. Én erőlködtem, romantika, közös fürdő, masszázs, ötletek stb de nem javult.Ha ment, akkor nagyon kellett koncentrálnia, hogy ne zökkenjen ki és csak félárbóc volt,nagynehezen össze lehet néha "tákolni" begyömoszölhetőre...

Én mondtam nem szeretnék így élni, valamit ki kell találnunk. Azt mondta küzdeni fog, én vagyok az élete,beigérte,hogy elmegy orvoshoz,stb Na ebből az lett, hogy én nem akarom erőltetni meg cseszegetni Ő meg 3 hónapja nem nyúl hozzám...Eszembe jutott mi van,ha meg fog csalni, mert azt hiszi majd mással megy. Pedig nem valószinű,mert reggeli merevedése se nagyon van.

Én 38 vagyok ő 48...

2013. aug. 1. 15:07
 71/120 anonim ***** válasza:
0%
Jóban-rosszban, csak szex legyen...
2013. aug. 3. 11:29
 72/120 anonim ***** válasza:
100%
Bezzeg ha férfi írta volna ki a kérdést, jönnének a "váljál el" "hagyd ott" "csald meg" "nem nő az ilyen" kommentek. Csak mert egy nő is vállalja a szexualitását, rögtön neki kell ugrani!
2013. aug. 3. 11:33
 73/120 anonim ***** válasza:

Tessék az első kérdés amit kiadott:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

Senki nem mondta, hogy hagyja ott, vagy hogy nem nő az ilyen. De visszaolvashatsz még párat.

2013. aug. 3. 11:40
 74/120 A kérdező kommentje:

Ja igen,hagyjam ott.Lehet megteszem...Csak épp az a gond,hogy igen elég sok időt lehúztunk,és működött a jóban-rosszban.

A másik amit mondtam,ha elvállunk,mehet az utcára kb.Nem tudom,hogy élne meg Bp-en a fizetéséből egyedül egy albérletben,vagy mehet haza az anyjákékhoz egy isten háta mögötti faluban ahol 0 munkalehetőség van.

Ha mondjuk egy év mulva kíírnám,hogy elváltam,kiraktam a férjemet az utcára,és tönkrement emiatt az élete(esetleg) akkor meg én lennék a világ legnagyobb önző szemete az is biztos.

De egyvalami tényleg nem igazság:

Ha pasi akar szexelni a nő,nem akkor is a nő a rossz,mert miért nem érti meg,egy férfinek az "kell",sürgősen szedje össze magát,különben a pasi le fog lépni/megcsalja stb.Ha a pasi nem akar/tud szexelni akkor meg azt értse meg,ne szekírozza szegényt a teljesíthetetlen igényeivel,és különben is milyen önző szexőrültek a mai nők...És én még azt hittem egyenjogúság van...

2013. aug. 3. 12:10
 75/120 anonim ***** válasza:
100%
Ha ő 3 évig szart erre a helyzetre, akkor téged se érdekeljen, hogy az utcára kerül! Ultimátum: elmegy dokihoz max. egy hónapon belül vagy pakol és költözik! Ez nem férfi!
2013. aug. 3. 12:14
 76/120 anonim ***** válasza:
100%

Leírtad a lényeget a 12:10-es hozzászólásodban kedves Kérdező.

Mindenképp a nő a hibás a szexproblémák felmerüléséért...

Ha terhes vagy és pár hétig/hónapig(!) nem tudsz teljes értékűen szexelni, akkor is elégítsd ki a párod, mert jajj szegény férfinak az jár. Ha fáj is szülés után, te csak szorítsd össze a fogad és szexelj, mert a szegény férjed "joggal" fog elhagyni/megcsalni/semmibe venni.

Ha elmúltál 40, Te ne ráncosodj, ne hízz egy dekát sem, legyél üde és hamvas bőrű, különben a férjed "joggal" cserél le egy fiatalabb nőre.

Ellenben ha a 40-es férfi hízik, fáradtabb, lankadtabb, elfelejt borotválkozni és az orrod alá fingik, akkor is kívánatos szexistennek tekintendő.

Ha esetleg 3 évig(!) nem megy neki a szex és nem is tesz érte?? Hová fajulna a világ, ha ebben az esetben a nő vágyaira való tekintettel elhagyná/megcsalná/semmibe venné??

Nehogy elvárd szegény férfitól, hogy akkor más úton-módon juttasson kielégüléshez!! Ha nagyon muszáj végy egy vibrátort és oldd meg magadnak! De ezt tényleg csak akkor, ha papírod van róla, hogy időnként jogod van szexuális élményekhez! Ha nincs, akkor tessék tűrni és ha esetleg újra állna a cerka, akkor éjjel nappal a férjed rendelkezésére állni...

2013. aug. 3. 17:55
 77/120 anonim ***** válasza:
11%
Utolsó, szerinted nem érdemli meg az a nő a sorsát, aki egy ilyen férfit választ, amilyet leírtál? Akinek ilyen elvárásai vannak? Én miért tudtam hozzámenni egy olyan férfihez, akiről nagyon jól tudtam előre, hogy soha nem várná el a szexet, ha az nem megy? Pl szülés után. De ha már egy ilyet választ, miért marad vele még évekig? A szex a kapcsolat egyik alapja, ha az nem működik, akkor a kapcsolat sem működik.
2013. aug. 3. 18:42
 78/120 A kérdező kommentje:
77-es!Szerintem senki nem válasz ilyet,hanem ilyen lesz...Nyilván amikor az ember választotta nem volt ilyen.Pl nálunk se volt szexproblem...
2013. aug. 3. 20:18
 79/120 anonim ***** válasza:
11%
Nem arról van szó. Nem a kortól és a szextől függ, hogy egy férfi hogyan viselkedik egy nővel, vagy éppen fordítva. Egy normális ember nem vár el olyanokat, mint amiket a 76-os leírt.
2013. aug. 3. 20:23
 80/120 anonim ***** válasza:
100%

Nem vár el...?

Olvass bele pár olyan kérdésbe, ahol anyukát megcsalták, vagy csak görgess itt vissza, és olvasd el, hogy vibrátort javasolnak a kérdezőnek... Láttál már olyat, hogy férfinak azt tanácsolták, hogy ha elveszett a szexuális összhang, akkor vegyen guminőt a felesége mellé?

Mikor látsz olyat, hogy nem azt tanácsolják a kismamáknak, hogy szexeljenek, ha tetszik, ha nem, mert elhagyja/megcsalja a párja.

Szerinted nem ez az elvárás a nőkkel szemben sok esetben?

Még nagyanyáink is azt tanították a lányaiknak, hogy 'okos asszony nem foglalkozik vele,ha félremegy néha az ember'.

Egyébként pont mi ketten nagyon egyet értünk, mert abban igazad van, hogy normális ember nem vár el ilyet. Nem szabadna legalábbis, hogy elvárjon ilyet.

Csak sajnos az itteni tapasztalatok sem ezt mutatják, és nekem is nyílik a bicska a zsebembe, hogy szexuális probléma esetében (lépjen fel az akár normális embernél..) általában (nem mindig! mielőtt a szavakon kezdene lovagolni valaki) a nő az aki a hibás.

Holott ugyanolyan jogunk van teljes értékű szexuális életre, mint a férfiaknak.

2013. aug. 3. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!