Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Lehet, hogy tönkremegy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy tönkremegy a házaaságom a férjem pontenciagondjai miatt?

Figyelt kérdés

Sajnos a férjmnek körülbelül 3 éve gondjai vannak az ágyban,orvoshoz menni nem akar...Eleinte mindig volt valami kifogás,illetve próbálta rám kenni-híztam(kb 3 kg-ot 10 év alatt, most vagyok kemény 47kg),nem vagyok elég nedves(na attól nem is leszek,hogy egy lottyadt f..t kell fél órát "húzkodom"),stressz,időjárás,fejfájás,szóval minden hülyeség. Oda jutottunk, hogy a sex abból állt én próbáltam előídézni a merevedését.Velem semmit nem foglalkozott. Próbáltuk, hogy én legyek a lényeg, de mikor ezt kértem a szex lecsökkent szinte a nullára. Én erőlködtem, romantika, közös fürdő, masszázs, ötletek stb de nem javult.Ha ment, akkor nagyon kellett koncentrálnia, hogy ne zökkenjen ki és csak félárbóc volt,nagynehezen össze lehet néha "tákolni" begyömoszölhetőre...

Én mondtam nem szeretnék így élni, valamit ki kell találnunk. Azt mondta küzdeni fog, én vagyok az élete,beigérte,hogy elmegy orvoshoz,stb Na ebből az lett, hogy én nem akarom erőltetni meg cseszegetni Ő meg 3 hónapja nem nyúl hozzám...Eszembe jutott mi van,ha meg fog csalni, mert azt hiszi majd mással megy. Pedig nem valószinű,mert reggeli merevedése se nagyon van.

Én 38 vagyok ő 48...

2013. aug. 1. 15:07
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/120 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem akkor számít "háta mögötti porig alázásnak", ha tudjuk, kiről van szó.

Az is furcsa, hogy ha egy pasival nem szexel a felesége a szülés után, azonnal jön a sok "old meg kézzel-lábbal, de elégítsd ki a férfit mindenáron", itt meg a kérdező a lotyó?

2013. aug. 1. 18:04
 42/120 anonim ***** válasza:
82%
Még adalék:3-4-5-dik nő.Azokkal se ment.Most már félig alkoholista,és a sörözőben osztja az észt,hogy szemét nők.Közös ismerőstöl tudom.
2013. aug. 1. 18:04
 43/120 anonim ***** válasza:
100%

Egyet ne hagyj neki Kérdező, hogy szerezzen valami potencianövelőt, amitől áll a cerka, mint a cövek.

Az csak az alapprobléma elkendőzése, plusz ki is fog vele borítani.

Jártam egy sráccal, akinek szintén nem ment(és igen, neki is csak az volt a lényeg, hogy vegyem a számba, hogy felálljon, húzkodjam, ne mozduljak túl gyorsan, mert lelankad, ha végre áll, akkor aztán csak terüljek ki, hogy el is tudjon élvezni...).

Na ő kapott a dokijától(!) viagrát (itt még lehet kapni, Írországban lakok), amitől 4 órás merevedése lett, és akkor aztán nem volt megállás, de az persze eszébe sem jutott, hogy ez nekem így nem szex. Csak az volt a lényeg, hogy neki most megy, kit érdekel, hogy nem magától, nem tőlem indult be. Addig akart csak döfködni, míg neki tart az erekció. Hát köszönöm, de én meg ebből nem kértem.

Ez csak neki volt szex.

Szóval a lényeg, emiatt a két fenti ok miatt semmiképp ne hagyd, hogy valami hasonlót vegyen be.

2013. aug. 1. 18:07
 44/120 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem miért bántják ennyire a kérdezőt, tudtátok értelmezni, hogy a férj hogyan bánik a feleségével. Egy ignoráns, tahó férfinek tűnik, aki 48 évesen még nem nőtt fel. A kérdezőben már több évnyi frusztráció gyülemlett fel, és mindezek ellenére fel sem merült benne a megcsalás lehetősége, ami elég egyedinek tűnik főleg annak tudatában, hogy a gyik-en nagy számban megcsalási problémák kerülnek felszínre. A nyitott házasságot említette csak, ami abból áll, hogy a férjével megbeszéli ezt az opciót.

A kérdezőnek, én megijeszteném a férjedet, szerintem depressziós is már és tesz mindenre. A párom is ilyen, nem megy ő sem orvoshoz, hasonló a problémája, csak neki van merevedése reggel, megígérte, de maga alatt van sokszor és nincs kedve még enni sem, rendszertelen a biológiai órája is. Többször noszogatom, hogy menj orvoshoz, majd, majd, de semmi. Egyszer el is sírta magát és bevallotta, hogy lelki problémái vannak, azóta sokkal többet beszélgetünk és próbálunk megoldást találni. A férjed esetében lehet tényleg betegség áll a háttérben, amit kísér még lelki probléma is, a kettő összefügg. Viszont az nagyon kiábrándító ahogy beszél veled sokszor, én nem tűrném, szerintem egy nagyon komoly beszélgetés már elkéne, de azt hiszem több is. Mindennek van határa.

2013. aug. 1. 18:32
 45/120 anonim ***** válasza:
1%

"Szerintem akkor számít "háta mögötti porig alázásnak", ha tudjuk, kiről van szó."

Tényleg? És ha a férfi megtalálja majd az előzményekben? Mit fog érezni?

Könyörgöm, ha egy pasi nem tesz boldoggá egy nőt, nem kell vele lenni. De nem lehet szexre meg orvosokra kényszeríteni. 48 éves, nem egy kamasz!

2013. aug. 1. 19:05
 46/120 anonim ***** válasza:
17%

Ilyen alapon az sem megbízható, és tutira igaz, amit a kérdező írt.

Egy biztos. A stílus maga az ember. Ha a férjemnek hasonló problémája lenne és ezt egy anonim fórumon akarnám közzé tenni, valahogy így tennék:

-A férjemnek x ideje merevedési problémája van, amely ilyen és ennyire súlyos. A felelősséget hárítja, sokszor engem okol, orvoshoz nem hajlandó elmenni, mit tegyek?-

Azért lennék ennyire diplomatikus, mert SZERETEM a férjem. Aki nem érti a dramaturgiai különbséget és múltbéli csalódásai okán élvezi az ilyen jellegű kirohanásokat (amelyek ugyebár mindig egyoldalúak), azokat csak sajnálni tudom.

2013. aug. 1. 20:55
 47/120 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ebből az jön le, hogy nem szeret téged a férjed... Semmit sem tesz meg érted, vagy a kapcsolatotokért,

Az én férjemnek is volt átmenetileg merevedési zavara, mert egyszer lecsúszott az óvszer, és úgy ment el bennem. Teljesen kibukott, mert akkor még nem szerettünk volna gyereket (én még egyetemre jártam, ő munkanélküli volt), de persze nem lett belőle "baj" (írattam fel eseményutánit). Viszont utána már az óvszer látványától is lelankadt, s ez hetekig, hónapokig ment. Írattam fel fogamzásgátlót, hogy nehogy megint úgy járjunk, hogy a lankadás miatt lecsúszik a gumi, de változatlanul gumival csináltuk, hogy megszokja, sőt, magában gumival maszturbált, hogy összebarátkozzanak. Néhány hónap alatt el is múlt a dolog, mert akarta, tett érte, pedig azt is mondhatta volna, hogy ha már amúgy is szedem a gyógyszert, akkor mi a fenének gumi. (Trombózishajlamom van, ezért nekem hosszú távon nem javasolt a gyógyszer.)

Szóval, ha a dolog érdekelné a párodat, legalább az a része, hogy te így boldogtalan vagy, akkor fogná magát és elmenne orvoshoz. Nem a merevedési probléma itt a gond, hanem a nemtörődömség a férjed részéről... Hogy mit csinálj... Ha már ilyen régóta nincs megoldás, én a helyedben ultimátumot adnék és csomagolnék/kiraknám (belátásod szerint), de rá kell jönnie, hogy nem szórakozol, tényleg elveszít téged, ha nem csinál valamit. Fiatal vagy még, nem kell ilyen korán megkeseredned.

2013. aug. 1. 21:54
 48/120 anonim ***** válasza:
100%
Nehogy egy közel 50 évest kézen kelljen fogni és elvinni a dokihoz. Amúgy ha meg fél ettől, akkor mondja azt, hogy szívem egyedül félek, kérlek gyere el velem. De nem, csak a vállát vonogatja! Adj neki ultimátumot, mert ez így nem állapot!
2013. aug. 1. 22:44
 49/120 A kérdező kommentje:

Hú,de elszabadultak itt az indulatok...De igen aki a stílusomat kritizálja,nem mondom behergeltem magam,igaz.

De aki lelotyóz,úhy hogy még mindennek ellenére meg sem csaltam...

Amúgy aki írta,hogy engem kéne kivágni mint macsakát sz@rni,annak mondanám halkan,hogy az én lakásomban lakunk,amihez neki semmi köze,mert a Nagyanyámtól örököltem,még mielőtt megismertem volna.Többek között ez is visszatart,mert tudom,ha kirakom nemigen lenne hová mennie,és azt is megnézném egyedül hogy jön ki Budapesten egy albiban 120e-ből...

A gépemben nem találhatja meg az előzményeket,mert külön laptopunk van,és amúgy se szoktunk egymás gépében/telefonjában stb nyúlkálni,hameg mégis meglátja,hát nem az én szégyenem,hogy idáig fajultak a dolgok.

Aki a viagrát említette,ahhoz ugye orvos kéne.Oda meg nem megy.Neten tutifix nem mer ilyet rendelni(ha netán én venném valahonnan,akkor is kb bele kéne csempésznem a kajájába,mert magától biztos nem venné be+halálra sértődne-félreértés ne essen nem tervezek ilyesmit).Megjeyezném a kommentelőnek halkan,hogy ha nincs kedve,nem szervi a gond akkor a viagrától sem megy,szóval nem úgy kellet volna értékelned,hogy arra/attól állt fel nem rád:)De megértem,azt is,ha neked ez nem jött így be.Arra aki azt írta lecseréték másik nőre,na igen ez nekem is eszembe jutott,hogy nem kéne megvárnom...Persze gondolom,neked is könnyebb miutnánn kiderült,hogy ott,meg a sokadikkal sem ment és nem te vagy a hibás...

2013. aug. 1. 23:14
 50/120 anonim ***** válasza:
18%

"hát nem az én szégyenem,hogy idáig fajultak a dolgok."

Szóval odáig fajultak a dolgok, hogy már undorral, megalázóan beszélsz róla? Akkor mi a francért vagy vele? Egyáltalán nem az a probléma, hogy nem áll fel neki, hanem hogy nem is akarja, hogy felálljon, ehhez pedig nem orvos kell, hanem hogy őszintén beszélhessen veled. Ami nyilván nem megy ha te sírógörcsöt kapsz a témától.

2013. aug. 2. 08:22
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!