Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy tönkremegy a házaaságom a férjem pontenciagondjai miatt?
Sajnos a férjmnek körülbelül 3 éve gondjai vannak az ágyban,orvoshoz menni nem akar...Eleinte mindig volt valami kifogás,illetve próbálta rám kenni-híztam(kb 3 kg-ot 10 év alatt, most vagyok kemény 47kg),nem vagyok elég nedves(na attól nem is leszek,hogy egy lottyadt f..t kell fél órát "húzkodom"),stressz,időjárás,fejfájás,szóval minden hülyeség. Oda jutottunk, hogy a sex abból állt én próbáltam előídézni a merevedését.Velem semmit nem foglalkozott. Próbáltuk, hogy én legyek a lényeg, de mikor ezt kértem a szex lecsökkent szinte a nullára. Én erőlködtem, romantika, közös fürdő, masszázs, ötletek stb de nem javult.Ha ment, akkor nagyon kellett koncentrálnia, hogy ne zökkenjen ki és csak félárbóc volt,nagynehezen össze lehet néha "tákolni" begyömoszölhetőre...
Én mondtam nem szeretnék így élni, valamit ki kell találnunk. Azt mondta küzdeni fog, én vagyok az élete,beigérte,hogy elmegy orvoshoz,stb Na ebből az lett, hogy én nem akarom erőltetni meg cseszegetni Ő meg 3 hónapja nem nyúl hozzám...Eszembe jutott mi van,ha meg fog csalni, mert azt hiszi majd mással megy. Pedig nem valószinű,mert reggeli merevedése se nagyon van.
Én 38 vagyok ő 48...
Nem fog megcsalni,mert nincs mivel.
De sürgősen kardiológus és utána urológus.
Ez nem vicc ám,és ha ebben sem partner,hogy kivizsgáltassa magát,mert van valami alapbetegsége,ez lehet akár prosztatagyulladás,főleg cukorbetegség, magasvérnyomás ,akkor megfenyegetni,hogy elhagyod.
Tuti,hogy az alapbetegség gyógyítása után működni fog.
A férjednek sürgősen el kéne menni orvoshoz,főleg hogy reggel sincs merevedése.Ez az első tünete az érrendszeri problémának.Lehet egyszer kap egy szívrohamot és meghal.Ijesszél rá!!!
38 évesen még nagyon fiatal vagy,hogy sexmentes életet élj az biztos.Kérdezd meg mit "szeretne"?Orvoshoz menni és utána megint próbálkozni,elválni,vagy nyitott házasságot?Persze ha neked is belefér.Ha nem megy el,akkor sajnos elég egyértelmű a válasz.
Tényleg lehet pszichés alapú is, bár célravezetőbb a szervi okokat kizárni elsőként, utána nyugodtabban lehet másra koncentrálni.
A férjemmel volt egyszer olyan, hogy 40 évesen iratkozott be egyetemre, élete első vizsgaidőszaka, megalapozottan volt stresszes. Néhány nap után mondta, hogy elmegy orvoshoz, valamitől impotens lett. Mosolyogtam egy sort, hogy nyugi, vizsgaidőszak, amint lecseng, rendbe fogsz jönni. Ha az utolsó vizsga utáni napon is gond van, akkor menj.
Szerencsére igazam lett, tényleg a stressz okozta, utolsó vizsga után 5 perccel "spontán gyógyult".
Az orvostól való ódzkodás szerintem abból fakad, hogy tagadja maga előtt is problémát. Ha orvoshoz megy és ott diagnosztizálják, akkor hivatalossá válik a problémája. Szerintem ettől fél leginkább.
Baráti körben esett meg, pepitában: baba nem jött össze, férj mondta, hogy ő megy elsőként vizsgálatra, nála egyszerűbb. Az andrológus gyakorlatilag elhajtotta melegebb éghajlatra mondván "ha most kiderül, hogy a spermáival gond van, akkor utána már a pszichés teher miatt se fog sikerülni, először a partnerét vizsgálatassa ki!".
A férj köpni-nyelni nem tudott hirtelen. Itt valószínűleg magának az orvosnak lehettek ilyen jellegű problémái, amit a betegére vetített ki.
Igen nekem is van fogalmam róla(biológiatanárként végeztem),hogy milyen betegségek lehetnek a háttérben..Nem túlsúlyos,sőt vékony tipus ő is.De csak rángatja a vállát.Jó,majd,hagyjál békén.
Igen én is úgy gondolom,ennek előbb-utóbb véget kéne vetnem(mégha ennyi idősen nem is fogják utánna a pasik rám törni az ajtót).Azt meg különösen nehezen tudom megemészteni,hogy megpróbálta rám kenni(hogy én vagyok a kövér,csúnya,akármi).Meg is látszik mert már 0 az önbizalamam,kb a strandra nem merek kimenni,nemhogy levetkőzni egy pasi előtt és szexelni.:(
Csakhát azért ugye nem olyan egyszerű-bár közös gyerek nincs.Meg ezt leszámítva,semmi baj nincs,csak mostmár kezdem unni a "csinájunk úgy mintha minden rendben lenne"hozzáállást.
Nem is értem neki nem hiányzik?Őt nem zavarja?Pár éve még tiszta szexbolond volt,az első házassága részben azért is ment tönkre állítása szerint mert exnek nonstop fejfájása volt...
Ne haragudj, de szakadok, pedig nem vagyok kamasz. :)
"na attól nem is leszek,hogy egy lottyadt f..t kell fél órát "húzkodom""
"próbáltam előidézni a merevedését"
"nagy nehezen össze lehet néha "tákolni" begyömöszölhetőre"
Szegénykém... Nem tudok mit mondani, csak annyit, hogy ultimátum. Így tényleg nem lehet élni, főleg azért nem, mert talán megoldható lenne, de tenni sem akar érte semmit és szarik a fejedre...
Egyébként engem se csak a gond zavar,hanem,hogy tojik rá(m).Nekem ha ilyen gondom lenne,plusszba még tudnám,hogy a páromat is kiborítja még a fagyos kutyasz@rt is megenném,ha az segítene.Ha 3 különböző doki azt mondaná,hogy" drága uram ez már csak akkor fog működni,ha répát köt mellé",akkor nyilván nem jutna eszembe otthagyni emiatt,főleg ha engem boldoggá tesz "máshogy".:)
Amúgy egyszer amikor volt nincs kedvem időszak,alig 2 hónap utánn szirénázva rohantam a dokihoz.Azt mondta váltsak fogamzásgátlót,segített is a dologon.
javasolnám a jógát és a tantrát megoldásképp.
épp ideje lenne hogy tömegesen kezdejenek vele foglalkozni az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!