Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Lehet, hogy tönkremegy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy tönkremegy a házaaságom a férjem pontenciagondjai miatt?

Figyelt kérdés

Sajnos a férjmnek körülbelül 3 éve gondjai vannak az ágyban,orvoshoz menni nem akar...Eleinte mindig volt valami kifogás,illetve próbálta rám kenni-híztam(kb 3 kg-ot 10 év alatt, most vagyok kemény 47kg),nem vagyok elég nedves(na attól nem is leszek,hogy egy lottyadt f..t kell fél órát "húzkodom"),stressz,időjárás,fejfájás,szóval minden hülyeség. Oda jutottunk, hogy a sex abból állt én próbáltam előídézni a merevedését.Velem semmit nem foglalkozott. Próbáltuk, hogy én legyek a lényeg, de mikor ezt kértem a szex lecsökkent szinte a nullára. Én erőlködtem, romantika, közös fürdő, masszázs, ötletek stb de nem javult.Ha ment, akkor nagyon kellett koncentrálnia, hogy ne zökkenjen ki és csak félárbóc volt,nagynehezen össze lehet néha "tákolni" begyömoszölhetőre...

Én mondtam nem szeretnék így élni, valamit ki kell találnunk. Azt mondta küzdeni fog, én vagyok az élete,beigérte,hogy elmegy orvoshoz,stb Na ebből az lett, hogy én nem akarom erőltetni meg cseszegetni Ő meg 3 hónapja nem nyúl hozzám...Eszembe jutott mi van,ha meg fog csalni, mert azt hiszi majd mással megy. Pedig nem valószinű,mert reggeli merevedése se nagyon van.

Én 38 vagyok ő 48...

2013. aug. 1. 15:07
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
 111/120 anonim ***** válasza:
72%
(A fogamzásgátlót meg a céges üzemorvosom is felírja. Háziorvos is. Micsoda hülyeség, miért ne írhatná fel. Az összes nőismerősöm ott íratja, és legkevésbé sem legális :D )
2013. dec. 2. 11:37
 112/120 anonim ***** válasza:
43%
Mekkora szégyen, hogy idegeneknek kell megoldani interneten keresztül egy házaspár szexuális problémáit, mert ők képtelenek rá, mikor elvileg már elég idősek lennének a feladathoz hogy maguk döntsenek...
2013. dec. 7. 20:56
 113/120 anonim ***** válasza:
52%
63% és a többiek: Hogy ki az egyszerű, arról nyilván vitatkozhatnánk. Nem sikerült megint értelmezni a leírtakat. Nem csodálkozom. Az én szexuális életemet idecitálni ugyancsak komoly szellemi gondokat feltételez, amennyiben arra próbálom (eredménytelenül) felhívni a figyelmet, hogy az erekció hiánya komoly egészségügyi problémák előjele lehet. Tudom,bonyolult ez a kauzalitás, ezért nem firtatom tovább.
2013. dec. 7. 22:03
 114/120 anonim ***** válasza:
93%

Szia!

Sajnos hasonló cipőben jártam,nálunk nem lett megoldás... Ami potencianövelőt lehet kapni, azok kamuk voltak, ami meg(felteszem) hat(na) az legálisan csak receptre van,és nagyon drága. Egyébként meg az érintett fél is kellene hozzá...úgy értem, ha ő nem képes orvoshoz menni vele- mert ez volt-, akkor nem tudunk rajta segíteni.

Nálunk probléma megjelenése és a kezdetigyekezet utánn(ekkor került képbe a ginseng,és társai) a nagy semmi volt! Próbálkozás, próbálkozás egy ideig, semmi eredmény és ettől úgy beparázott, hogy hozzám se nyúlt hónapokig. A feszültség nőtt (meg a kielégítetlenség, noha azért tehetett volna valamit másképp;)) ,beszélni már nem lehetett róla, mert akkor szemrehányást kaptam, hogy én nem tudom őt így elfogadni (Na ja, az életem 2. felét szexmentesen kéne leélnem!??)és hogy már megint ez a téma. Nos, a mi kapcsolatunknak 13 év házasság utánn nyáron lett vége, 2 év kínlódás után. Nem arról van szó, hogy nem volt szeretet, de ez így nem állapot.Az utolsó fél évben mi már szó szerint mindenen összevesztünk...Nálatok mi a helyzet?

2014. jan. 6. 22:18
 115/120 A kérdező kommentje:

Nálunk az van,hogy most ünnepek utánn közöltem vele,hogy vagy tényleg helyrehozzuk ezt a dolgot,vagy keressen magának valamilyen lakhatási lehetőséget,és kötözzön el.Megsértődött,hogy én milyen önző vagyok más nem történt...Szerintem nem hiszi,hogy komolyan gondolom,majd meg fog lepődni,ha jön a válóperes papír(eldöntöttem jövő honapban elemgyek és beadom).

Ahogy te is írtad utolsó,ez így nem állapot,és mi is egyre többet veszekszünk...:(

Ráadásul totál gépfüggő lett,hazajön kajál,aztán belebújik a laptopba,és hozzá se lehet szólni...

2014. jan. 7. 14:56
 116/120 anonim ***** válasza:
100%

22:18-as vagyok

Baromira érdekelne miért lettem lepontozva...

Azért mert nem mondtam,hogy hogyne drágám,persze drágám,én így is szeretlek...Igen eleinte modtam,de amikor már azt láttam,hogy tesz az egészre,akkor nem.

A legtöbb férfi férfi már pár hónap utánn kiborul és rohan elválni/csalni a nejét(hány ilyet olvasni itt is),nemhogy éveket várjon mint mi.Úgy látszik a társadalom egy része még mindig úgy gondolja,hogy a szex az csak a pasiknak "jár"!

2014. jan. 7. 21:01
 117/120 anonim ***** válasza:
Mi a helyzet?
2014. febr. 21. 20:45
 118/120 mustafa33 ***** válasza:
69%

Előző, neked válaszolok most. Pontosan 20 évig éltem a feleségem mellet szexmentesen az ő betegségéből kifolyólag.

És nem hagytam ezért el és meg sem csaltam és őszintén gyászolom. Ilyen is van.

2014. febr. 21. 22:42
 119/120 anonim ***** válasza:
Mi a helyzet?
2014. ápr. 16. 22:04
 120/120 A kérdező kommentje:
Válunk...Viszont még együtt lakunk mert még nem tud hová menni,nekem meg nincs szivem kirakni az utcára...:/
2014. ápr. 25. 17:38
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!